Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
válasz frankdelgado #118 üzenetére
Az a terv, hogy szilveszter előtt jövünk vissza vidékről, aktiválom a game passt, ori, life is strange, Hellblade, stb., ami belefér, aztán befejezem a Witcher 3-at, a Ratchet and Clanket, és utána csak meglesem már az Uncharted 4-et, mert arra még nem volt idő (első hárommal játszottam, azok annyira nem jöttek be).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz <Lacy85> #114 üzenetére
De làthatóan a két divízió szinte ugyanannyi pénzt termel, na ez a nem mindegy. Értem én hogy a Sony exklúzívok az isten, de ezek szerint az MS stratégiàja is van olyan jövedelmező mint a Sony-nak.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Mi volt benne a hülyeség?
Az MS elbaszta a startot, meg nem fektetett exklúzív tartalmakba, most ennek issza a levét. (Bevételeket tekintve a két konzoldivízió szinte azonos) Nextgenre javítsni szeretné ezeket a bakikat, ez most tisztàn làtszik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #107 üzenetére
Igazàból ugye ami jelenleg probléma, az a hely. Tehàt csak a vezetéknélküliséget kell megoldani, meg kell egy olyan futópad. Igaz ezzel a szintkülönbségek nem lesznek meg, de végre szabadon mozoghatnàl a virtuàlis térben.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #101 üzenetére
Szóval a Navi lehet, hogy már fogja tudni a Pascal teljesítmény/fogyasztás arányát?
Lenyűgöző. -
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #100 üzenetére
Amíg nem lesz olyan VR mint a ReadyPlayerOne-ban, addig engem hagyjanak békén
-
hombre[EU]
veterán
Ōk csak azzal játszanak,hogy minél kevesebbet vesztjenek a konzolon (ha ingyen adnák,hosszútávon úgyis nyereséges lenne). Gondolj bele, kijön egy call of duty, az elsō hónapban elpasszolnak 5-10 millió darabot,ebbōl 5-10 dollár a platform holder-é. 1 játék, többb millió $.
A másik dolog,ha a MS és a Sony kéz a kézben bekopog a Micronhoz (mert mindenhol kartellozás megy,nem cicaharc), hogy Csókolom, a köv 24hónapban megveszünk 50 millió modult,ha nem tetszik megyünk máshova akkor biztos vagyok benne,hogy jutányos áron jutnak hozzáLife, Uh, Finds A Way
-
félisten
válasz hombre[EU] #101 üzenetére
Hát legyen így.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
félisten
A 11-13TF melyik kàrtyànak felel meg?
Bele se merek gondolni mit tudnànak abból kihozni konzoloknàl.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
CsonkaImo
addikt
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy az AMD milyen APU-t rakott össze a következő generációra.
-
törölt tag
Tetszik az irány, legalább mindenki megtalálja a neki megfelelő gépet. Meglátjuk ezekre a változásokra hogyan reagálnak majd a vásárlók, jelenleg egy meghajtó nélküli, erősebb konzolt tudnék elképzelni magamnak a jövőben.
-
Aprósólyom
addikt
Csak be akartam köszönni, hogy helló! Mindenki jól van? Eleget utálkoztak és gyalázkodtak egyesek a másik oldalon? Megkönnyebült végre a lelketek, hogy "felkavarhattátok más fürdővízét"?
Jevons paradox
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #85 üzenetére
De azért nem mindegy, hogy mennyivel.
-
veterán
válasz #95462144 #12 üzenetére
Ne haragudj de a gyér eladásokat visszautasítom. Ilyet csak egy Sony őrült tud leírni. Soha az életbe nem vennék Sony konzolt még ingyen sem kellene. Nagyságrendekkel kulturáltabb és jobb konzol az X-box. A Sony azért fogy jobban mert Japánban nem veszik az MS konzolt, védik a saját termékeiket és ez rendben is van. Ha ezt a piacot kivesszük akkor már nem is olyan nagy a Sony előnye.
duree54
-
saelin
veterán
Annyira nem örülök hogy ráálltak erre a gyengébb és erősebb konzol variánsokra. Velem így jól kibasznak, mert alapból ha van egy erősebb gép és láthatóan jobban fut, szebb azon a játék, akkor persze hogy azt fogom megvenni. Pedig bíztam benne hogy maradnak a Fat-Slim párosnál.
Kíváncsi vagyok a Sony terveire is, hátha ők másképp látják a jövőt.
Szerk:
Jesszus, mi megy ebben a topikban.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Nandish
tag
Foga körömmel ragaszkodik a felhasználókhoz úgyhogy nem hinném én sem így is alig vesznek Xboxot
12 éve vagyok Ph-n! 13 éve szerelek Apple készülékeket...
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #71 üzenetére
Túl drága lenne...nem mehetnek el a végtelenségig, ezt már megtanulták a gyártók.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #71 üzenetére
Azért az durva lenne. 2XOX ereje 500-600$-ért? Instant buy lesz nàlam akkor. A One S meg megy asszonynak Crash/Spyro/Sims4-re.
-
joey04
titán
Nem lehetne ezzel valamit kezdeni, hogy a sony fanok ne trollkodjanak szét minden xbox topikot?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lehetne a PS4 vs Xbox vitat abbahagyni? Nagyon nem a cikk témája!
Live-Die-Respawn
-
félisten
válasz #95462144 #56 üzenetére
A kérdésem nem az Exkluzív szó jelentésével kapcsolatos volt, hanem egy játék hogy lehet platformfüggetlen, ah nem tudsz vele játszani PS4 en? Egyébként meg ezek Microsoft exkluzív játékok,még a Linux sem támogatott hivatalosan egy PlayAnywhere címnél sem.
Nem fogsz kapni olyan exkluzív játékot ami ne lehetne elérhető Windowson, de sok reményt fűzök a fenti gépekhez és a Microsoft jövőbeni terveihez.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Wesder
félisten
Az màr nem az én hibàm hogy szàmomra értékelhető exklúzív jàtékot mem tudod lerakni a Sony eddig ebben a generàcióban. Na jó a Spiderman-nel közel voltak hozzà, de 20p gameplay utàn konstatàltam hogy nem akarok beleölni 50 órát.
Kratos nàlam a 3. rész végén neghalt, és maradjon ez így.Polllen arra gondolt ha van komplett géped, akkor màr csak VGA-t kell venni. Na meg Win+jàtékok.... Ja nem, az PC-nyílvàn ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
+ memória, proci, táp, ház, egér, billentyűzet, alaplap
Nem mondom, hogy világvége, de van létjogosultsága az xboxnak, mert eladtak belőle 40 millió darabot...erre, hogy lehet azt mondani, hogy nincs értelme? Én csak ezt nem értem. Amúgy nem ismerem a videokártyákat..ezzel már megy úgy a Forza Horizon 4, mint az S-sel?
-
mike1334
veterán
Azért nem exkluzívak az MS játékai, mert játszhatóak pc-n is. Tiszta sor. A Sony játékai csak Ps-en játszhatóak (egyszerűség kedvéért tekintsünk el a streamingtől). Ha van PS-ed játszhatsz Sony játékokkal, de MS játékokkal nem. Ha van pc-d, akkor játszhatsz MS játékokkal is. Egy normális videókártya árának a harmadáért kapsz egy S-t, teljes áráért meg egy X-et, amivel játszhatsz MS játékokkal. Vegyél PS-t, meg vegyél PC-t aranyáron, ha okos vagy, és véletlenül se vegyél xboxot, meg ha érdekel, akkor mellé egy PS-t, mert butának fognak tartani a kedves fórumtársak. Azt meg felejtsd el, hogy ha csak azért van konzolod mert fifázol meg az aktuális Bf-fel tolod (felhasználók többsége szvsz ez a kategória mindkét oldalon), akkor 50e (konzol) + évi 6e (EA Access) megoldod, mert akkor leszel csak méretes ökör ám a T. fórumtárs szemében. Nincs létjogosultsága az "olcsó" játéknak...hiszen exkluzív tudod...a szó jelentése is sugallja, hogy ez az alja népnek nem jár, mit képzelnek, kevés pénzből szórakozni? Ugyanmár...
-
törölt tag
De PC-n igen, itt erről volt szó. Spiderman, God Of War stb. tudod tolni Xboxon vagy PC-n vagy akármin PS-en kívül? Ez az exkluzív jelentése köszi.
frankdelgado
Nem írtam tényként, hanem hogy nyílván ösztönzően hat egy bizonyos szegmensben. Amit bizonyítanak a számok. Nagyon felspanoltad magad, ezek a propaganda szövegek durvák, a személyekedéseden felül. Már-már nevetséges. Engem viszont nem mert régóta nincs konzolom, nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Ha továbbra is hozzák a legerősebb hardvert, és SSD-vel szállítják az X verziót, jó irányba haladnak. A szolgáltatások és a kontroller jobb mint a Sonynál, és úgy néz ki tanultak a hibákból. Ha a stúdiókat rá tudják állítani az exklúzív vonalra, az új generációnál szorosabb csatának nézünk elébe.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
félisten
válasz #95462144 #50 üzenetére
"Csak az X játékok nem platformfüggőek, ezeket kellene felfogni nem csapkodni,"
miért Forza-t GOW4-t Halo-t tudsz tolni PS4 en?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz frankdelgado #48 üzenetére
Ezeket a személyeskedésnek szánt degradáló monológokat tartsd meg otthonra, ha kérhetlek. Én tényeket írtam le. Többet adtak el PS-ből? Igen. Van exkluzív, az Xbox-ra? Nincs. Én arról nem tehetek, hogy ennyire a szívedhez nőtt ez a generáció, de 3x-többet adtak el PS-ből ezek is tények. Senki nem mondta, hogy rossz a konzol, nem tudom, hol láttál ilyen víziókat. Csak az X játékok nem platformfüggőek, ezeket kellene felfogni nem csapkodni, ha valaki leírja a tényeket. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
De. Nincs mákdaráló hangja, jobb a hűtése, jobb a kontija (a sony is azt másolgatja külsősökkel), jobbak a szolgáltatás csomagjai. Kevesebb exklúzív játéka van (csak mert szeretitek ezt a szót ), de azért a GOW4, meg a 2 féle forza, az ott van. Nekem a SoT is bejön, de ízlés kérdése. És multi fronton ugye az új címek Xonex-en jobban futnak (TR, RDR2).
-
frankdelgado
őstag
válasz #95462144 #18 üzenetére
Azt is minden alkalommal le kell írni a nehezebb felfogásúak részére, h nem mindenki tart gamer pc-t otthon. Akinek nincs, annak jó vétel a box, és mellé a ps, az exekért, ha van ingerenciája. kb. 40 millát eladtak xboxbol, ami azért nem rossz. Hogy az xbox "csúnyán elbukta" ezt a generációt, erős túlzás. Ugyanazt a tré agymosott dumát nyomjátok mindannyian. szedjétek már össze magatokat kicsit.
-
mike1334
veterán
Remélem minden alkalommal amikor találkoztok közlöd vele, hogy jó hülye volt, hogy azt vett...biztos szeretne nagyon
Egyszerűen nem értem...mindig leírják, hogy nincs exkluzív..vesz stúdiókat, hogy legyen exkluzív..úgyis el fogja cseszni..de van game pass...az nem ér semmit, meg a Sonynak is lenne, ha akarna..tiszta óvoda..ha van rajta sapka..[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Mert az MS-nél hülyék ülnek, a Sonynál meg zsenik...az MS sztem tervezgeti is, hogy bejelenti, hogy jövőre lehúzzák a redőnyt, mert nem megy nekik. Rossz döntésekből tanulnak, ha követnéd az idei meg a tavalyi fejlődését a xboxnak látnád.
-
hombre[EU]
veterán
Jöhet a Moderátor feltakarítani.
Life, Uh, Finds A Way
-
mike1334
veterán
-
3L1T3
addikt
Oke nincs elonye! You Win!
Azert majd a jovo ev vegen olvasd el ujra ezeket a posztokat es 2020-ban ujra! Aztan levonhatod a kovetkeztetest!
X360 miert volt sikeres? Foleg ugy hogy addigra 200 millio PS brandelt gep talalt gazdara es not a rajongo bazisa is? Mind1 is!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mike1334
veterán
Tehát azért vesz stúdiókat, hogy tönkretegye őket? Teljesen hihető üzleti modell, ezért a világ egyik legnagyobb cége az MS, mert azért öl pénzt dolgokba, hogy később 0 legyen az értékük...követtek el hibát, tanultak belőle...
A Sony is követett el hibát, mikor gyatra hűtéssel adta ki a ps4-eket, és tanult belőle....ja várjál...
-
3L1T3
addikt
Oke akkor Evolution studiot menj keresd meg es beszelgess veluk! O wait oket meg a Sony csinalta ki pesig a Driveclub az egyik legjobb autos jtek mai napig....
Az hogy egy ceg felszamol par studiot majd megint vasarol szerinted szandekos? Galactikus-t jtszanak? Nem! Uzlet , uzlet, uzlet!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
Fura hogy a Sony azokat a jtekokat jelentette meg amik 2012-2013 ota fejlesztes alatt alltak. Mit varsz amikor az MS most vett studiokat? Semmi ertelme a hozzaszolasaidnak ez alatt a hir altt mert csak flamelsz es nem hallgatod meg a masik oldalt!
Nezz utana menni Uncharted, God of War, last of Us lett eladva. A jatekos bazis 20%-at sem eri el egyik eladasi szam sem.
Exkluziv jatekokert siraz amikor a legtobb ugyan arr epul drama + npc koveto + script! Hozzateszem a God of War volt nalam iden a csucs , de akkor os ez a felfogas amit muvel sok fanboy nem meno!
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Igen, és én pl jobban szeretem ezeket a címeket xboxon tolni. Meg ott van sok minden más, amit szeretek. PS-t szinte csak akkor veszem elő, ha ex cím érdekel. Idén (nem megjelent, hanem játszott) egy volt, ami szvsz megérte (nekem).
s pl forza sincs PS-en[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Elj tovabb ebben a hittben! Hogy csak az exkluziv jtekok szamitanak! 90 millio ps4 vs 2 millio detroit eladas! abbol lehet jatszott 8 millio jatekos vele de a kiado csak 2 millio jatek utan szerzett bevetelt!
A jovo a szolgaltatasokban van mint a Game Pass! Elhiszem hogy mindenki nagyon okos meg ps love igy is van! De nem kell ennyire homokba dugni a fejetek!
-
mike1334
veterán
Nem CSAK az a lényeg. És óriási csúsztatás azt mondani, hogy azért mert kevesebb exkluzív cím van az xboxra, akkor már nincs mivel játszani. Van mindkettő konzolom, xboxt tavaly ps-t idén vettem..sokkal több játékidőm van a multiplatform címekben, mint bármelyik kiadó ex címeiben.
-
mike1334
veterán
Megvan, hogy bőven nyereséges az xbox és hatalmas bevételük van a konzolrészlegből? Az MS pont nem szeretetszolgáltat, ha nem érné meg neki az xbox, akkor lelőné, mint tette azt a winphoneokkal...
Amúgy sok sikert venni 50e forintért olyan pc-t, amin fut a Forza Horizon 4 olyan minőségben, mint egy S-en......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
3L1T3
addikt
Mit szamit az eladas ha szolgaltatasokkal egyutt a negyedeves bevetelek kozel azonosak? Hagyjuk mar ezt a hulyeseget! az Xbox (Nem X-Box es nem XBox) koszoni szepen jol van. Temessetek csak! A jovo nem az exkluziv jatekokban van csak. Szolgaltatasokban es a mogotte levo rendszerben , halozatban. Sony mit tud felmutatni ebbol? Oruljetek hogy verseny van
-
törölt tag
válasz frankdelgado #15 üzenetére
Pont ezért van gatyán az MS konzolrészlege, amiket leírtál. Pc-n nem futnak a Sony játékok, a Forza meg nagyon is szépen fut PC-n. PC mellé dukál egy PS, de egy Xbox nagyon nem. Az eladásokon ez gyönyörűen látszik is.
-
dabadab
titán
válasz hombre[EU] #14 üzenetére
Most is az van a konzoloknál, hogy van egy olcsóbb meg egy erősebb változat és a jelek szerint ezt a fajta szegmentálás a következő generációnál már az induláskor jelen lesz, kapásból lesz gyengébb meg erősebb változat.
(#15) frankdelgado: és kijött rá a Skyrim is
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
frankdelgado
őstag
válasz GodGamer5 #11 üzenetére
És 10 hozzászólásnak el kellett telni, h megjöjjön az első nincsenjátékzixboxra hozzászólás. Meg vagytok lassulva agymosottak? A micro kiad többféle verziót, h mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Ezzel mi a gond? Hogy nem csinálnak szingli játékokat, amin lehet sírdogálni? Éppen elég jó cucc van rá, Gears,Halo, Forza és még a sokat szidott Sea of Thieves-el is jókat szorakozom, ha van rá időm. Szóval hagyjuk már ezt ....
-
hombre[EU]
veterán
és mi lesz az xbox 2 ? Jön egy nextgen (hívjuk X2-nek), a másik nem lehet S (slim), mert a slimek faceliftek,revíziók (ugyanaz a teljesítmény kompakt/hatékonyabb csomagban). Én teljesítmény szempontjából nem értem, hogyha az Anaconda az "x TFLOP" akkor a Lockhart az "x-y TFLOP" szóval mennyi az "y" ? Ha a Lockhart egy OneX Slim lesz akkor nincs létjogosultsága a jelenlegi OneX-nek márpedig arról van szó,hogy marad.
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
Nem hinném, hogy a régieken futtathatók lesznek az újakra kiadott játékok. Általában ez visszafelé szokott szólni... Az MS egy profitorientált cég, így megmarad az újra való ösztönzés. Ez a One generáció eleve nagyon gyér eladásokkal rendelkezik a Sony-hoz képest. Maguk alatt vágnák a fát értelmetlenül.
-
GodGamer5
addikt
Megint túlbonyolítja az MS, pedig a legnagyobb problémájukat kéne kezelni, hogy nincs egy valamirevaló exkluzívjuk sem, így meg továbbra is kb ajtótámasznak lesz jó az egész...
A Sony eközben meg brutál dolgokkal kísérletezik a háttérben, elég csak az SSD-s Vram kombós ps devkitre gondolni."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
XatiZ
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz hombre[EU] #4 üzenetére
Az Anaconda lesz az XBox 2 X, a Lockhart meg az XBox 2 S.
Vagy lehet, hogy a végén inkább XBox 1 XX meg XBox 1 XS lesz belőlük.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
3L1T3
addikt
2020 november valószínűleg az új Xbox (talán Infinite, ezt már 2013 előtt is pletykálták mint lehetséges név). Most pedig az anaconda code névből gondolják sokan.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Már csak egy kérdésem van, mikor?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
hombre[EU]
veterán
Szóval jön az Anaconda (aka xbox2), a Danda egy devkit, a Lockhart pedig...? A oneX és X2 közötti résbe vagy a OneS és X2 közé?
Life, Uh, Finds A Way
-
akaido
addikt
Beírom a "konzolba": md xbox
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
imi123
őstag
Jól értelmezem hogy ha az XONEX marad akkor az új konzolra írt játékok még elfutnak XONEX-en csak nem teljes "pompájukban"?
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest