Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kipróbáltam én is még szombaton: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
garage112
aktív tag
Nekem összességében tetszik a játék, igaz látszik, hogy béta. Elég vicces mondjuk, hogy PS4 és XONEon nem tudok ugyanazzal az EPIC Gameses profillal belépni...Eddig 1 winem volt a második nap mikor játszottam.
Másnak is néha halál előtt mikor lőnél belaggol olyat a játék, hogy már csak azt látni, hogy fekszel?Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
valaki duo v squad? partyban jobb lenen csapatni
Üdv.: Fl3x
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
.LnB
titán
Nyomtam tegnap 4-5 kört. Első BR játékom, az utolsó meccsen 2. Lettem. de várok még egy jobb BR címre, ez nem az igazi még.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
wjbhbdux
veterán
Jó nagyot ütött a PUBG-be ez a játék, az előző heti +150 ezres egyidejű játékos számának növekedéséből most csak +25k lett.
/s
-
Eugene Roe
őstag
válasz Bazsi1987 #16 üzenetére
Blizzard most eléggé lejtmenetben van minőség terén. Anyagilag nagy siker az ow, de a valóságban közel sem ilyen menő a helyzet. Nálunk mindennapi lazulásból a havonta egyszer belépek 5 percre lett a vége, az esport része pedig nevetséges
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Xaels
félisten
Azt azért ne felejtsük el, hogy ez van konzolon. Ha sikerül nekik megfogni elég játékost és felfuttatni akkor lehet belőle akár egy következő "Rocket League" is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
Jaja, én is kipróbáltam, 1 óra után gyorsan le is töröltem. Majd nézzük 1 hónap múlva mennyien játszanak vele.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ablack
senior tag
Hát nem tudom, nekem már van benne 70 órám. A szereverekkel tény hogy van néha gond, de ha elindult a meccs akkor még nem nagyon volt semmi olyan hogy kidobott volna vagy bebugolt. Teljesen játszható szerintem. Az optimalizáció az tény hogy elég rossz, képes egy középkategóriás gépen is néha beesni az FPS.
[ Szerkesztve ]
-
korion
senior tag
Én minden baráttól,ismerőstől azt hallom,h a legjobb Bubg,de h vmi ennyire akadjon,búgós legyen,direkt nem lehet összehozni
Van az a Youtube-r srác,ő miatta kezdtek el annyian játszani a játékkal amúgy..
de én is megveszem majd,ha legalább 50%-ra elkészítik a játékot és a haverok még mindig játsszák!(kb 1p néztem meg a gameplayből és akkor is töltötte a játékot,szóval kb semmit nem tudok róla)
de 10/10 ember ezt mondja,szóval sajna igaz!(megvehetik 700 ezren 3-4x áron a játékot akkor is szar lesz
nekem pár hónapja szóltak,h most csak 4-5 ezer a játék és vegyem meg,mert drágább lesz jóval...Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
.LnB
titán
válasz KisTücsök #21 üzenetére
A játékmechanika adott, a körítést meg a többi részletet meg majd megcsinálja valaki jobban.
De nem akarom elvenni a pubg érdemeit, semmi bajom vele, csak én kihagyom..várok még.
-
KisTücsök
addikt
Nem ez az első, és nem is az egyetlen. Évekkel ezelőtt már modként is létezett, 1-2 éve meg jönnek ki folyamatosan, ráadásul vannak ingyenesek is köztük. Szóval ez annyira nem állja meg a helyét azért.
KoTK is amúgy felvolt anno kapva, hasonlóan, mint ez, de viszonylag gyorsan "elhalt". A PUBG meg a hibái ellenére is folyamatosan növekszik még mindig.Nezen tudnék amúgy jobbat elképzelni. Játékmechanikára, ötletelésre, etc gondolok elsősorban.
-
.LnB
titán
válasz Stauffenberg #17 üzenetére
És én nem ezt írtam?
-
juhasz22
aktív tag
válasz Stauffenberg #7 üzenetére
Mennyire egyet értek veled.
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Stauffenberg
nagyúr
Jó azért ezt sem kell túlmisztifikálni, hasonló játékot láttunk már előtte nem is egyet. A last man standing, survival és battle royale elemeket vegyítő játékokból és modokból volt már jó pár a PUBG előtt is. Itt a siker inkább azon múlt, hogy felkapta a streamer, youtuber közösség és manapság a közönségsikerek leginkább itt dőlnek el.
Az biztos, hogy az utánzatok tömegével jönnek majd. Egy pár éve lezajlott a nagy MOBA láz (a LoL és Dota nyomán), egy időben mindenki kártyajátékot akart kiadni (a Hearhstone nyomán), de sok más lázat fel tudnék idézni az elmúlt 15 évből.
Majd lecseng ez is, meg biztosan fog valaki olyat is készíteni ami nem egy lagos bugtenger.
-
.LnB
titán
válasz KisTücsök #14 üzenetére
Igen van benne valami. Méghozzá az, hogy ez az első és jelenleg (szinte) egyelten BR játék. Majd amikor beérik a BR dömping és a pubg nem fejlődik kellő ütemben a korral, akkor nézd meg hol lesz.
A nagy stúdiók, nagy pénzeket fognak ebbe a játékmódba beleölni, lesz ennél még sokkal jobb is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KisTücsök
addikt
Mire gondolsz igényesség alatt? Ha arra, hogy full optimalizálatlan, szarok a szerverek, laggos, etc, akkor valóban az, de ez nem annyira egyéni preferencia, mert mindenkinek baja van ezzel természetesen.
Pont ezért fura... Tényleg jelen állapotában, bár játszható ofc, de ezernyi sebből vérzik. És mégis, döntögeti a rekordokat... Akkor csak van benne valami..
___Fortnite BG elsőre nekem sem jött be. Nem rossz, de pubg után valahogy nekem nem üt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Eugene Roe #10 üzenetére
Red Orchestra az egyik kedvenc multis FPS-em (főleg az első, de a második is jó), de azért az tök más. A két játékot teljesen eltérő célközönség játssza. Már ha valaki az RO letöltéséig eljut, mutat valamit abból, hogy milyen mentalitású játékos. A Battlefield-nek meg megy a TV-ben reklámja Seven Nation Army feldolgozással, úgy tapadnak rá a retardáltak, mint retardáltak a légypapírra.
Utálom, mikor 64 fős módban hiába vagy jó a squadoddal együtt, ha 32 ellenség mellett még 27 ostoba csapattárssal is meg kell küzdeni. Az alacsonyabbra állított létszámhoz saját szerver kell, kevés ilyen szerver fut és nem mindegy az sem, hogy van-e dedikáltan ilyen létszámra kidolgozott játékmód, különben csak azt éred el, hogy kihaltabbak lesznek a mapok.
-
félisten
Nagy "Galactic Battleground" pályákra, "Epic" űrcsatákra hadd ne legyen túl nagy elvárás a 32v32. Én végig bizakodtam a játékban, minden tetszett, amit eddig mutattak, de ez betette a kaput.
(#8) .LnB
A legújabb promóban annyit mondott Boyega, és igen: a videókon sem tűnik túl élettel telinek egyik map sem.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
tepenzed
őstag
Hát tegnap este kipróbáltuk, sírva szaladtunk vissza pubgzni. Valami eszméletlen bugyuta, összekapott, unalmas játék lett, a célzás borzalmas, a fegyverek működése nem illik a játékba, az építkezésnek semmi értelme igazából ebben a módban. Az alapjátékot kellett volna kijavítani, nem kiadni gyorsan egy összecsapott munkát, csak hogy elterjedjen a név. A pálya ronda, a szemem kiégett az egysíkú zöld pacától. Szépen fog lefelé menni ez a játékosszám (ami egyébként nem online, hanem összes játékos, mindegyik platformot számolva, szóval ez a szám nem jelent annyira jót, főleg nem egy ingyenes játékhoz..)
-
Eugene Roe
őstag
Te se játszottál 80+ playeres red orchestra meccseket attól, hogy engednék a 32v32-t még csinálhatnál magadnak 20v20-at. Így viszont már nem
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
sTERNI
senior tag
Szép szám az az egymillió, de nem sokat mutat. 3-4 hónap múlva térjünk vissza a kérdésre és nézzük meg az aktív játékosbázist. Ha a grafikon nem lesz jó szánkó dombnak, még az is lehet, hogy kipróbálom
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
.LnB
titán
Jó pár fórumtársam a tanúm, hogy én eddig egy rossz szót sem írtam a pubg-ról. Nem próbáltam ki, de nem is szóltam le. Alapvetően marhaság a széllel szemben hugyozva bármi rosszat mondani arról a játékról ami szép lassan minden rekordot fölülmúl. De akkor legyen, beleállok. A pubg megvalósítása borzasztó igénytelen (próbálom finomítani a kijelentést: ) az én ízlésemnek. Akár mennyi videót megnézek, cikket elolvasok róla, a fejemet fogom, hogy egy ennyire igénytelen game, hogy lehet ennyire sikeres. Persze értem, hogy tök ötletes ez a játékmód, az ötlet nekem is tetszik. Csakhogy jelen állapotában egy ruszki modder 1éves teljesítménye is igényesebb cuccot eredményez mint az.
Aztán megnéztem pár Fortnite BR gameplay-t és úgy gondolom, ez legalább jópofa. Én régen is sokat nyomtam a BF Heroes-zal, az is poénos volt. Még ha nem is komoly ez a Fortnite, de legalább nem leszek rosszul ha ránézek. Szóval adok neki egy esélyt, lehet ez se lesz tovább érdekes számomra fél óránál, de ez ingyenes. A fél órán kívül semmit sem veszítek. Aztán ha nem tetszik, akkor tényleg várok míg valaki tényleg jól megcsinálja ezt a játékstílust. Mert megfogják. A moba láz után ez a következő nagy lufi.
(#6) AxBattler Battlefront 2-ben 20v20 lesz a max player létszám? Mert már a Naboo-s pálya is full kihalt volt a tesztek alatt. Olyan volt mint ha szellemvárosba rohangálnék.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
+1
... de miután bejelentették, hogy a SWBF2-ben is "Epic" 20v20 meccsekre lehet max. készülni, lehet azt is hagyom a Fortnite kedvéért.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Stauffenberg
nagyúr
A kezdeti siker után remélem az Epic beszámol arról is, hogy hányan hagyták ott menekülve ezt a bugos, lagos és mindenekelőtt marha unalmas játékot. Az alapjáték építkezős részének itt semmi haszna, lootolás is vicces (inkább fárasztó a levegőben pörgő tárgyak közül kiválogatni ami kell).
Pont úgy aránylik ez a PUBG-hez, mint anno a Battlefield Heroes a keményvonalas Battlefield címekhez. Mondjuk a grafikája annak sem volt rosszabb, igaz már 8 éve volt a megjelenése....
-
.LnB
titán
Hamarabb próbálnám ki ezt mint a pubg-t. Lehet adok neki majd egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest