Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Az első rész bírtam, de jóóóóó régi játék ez. Eddig nem jutott eszükbe előszedni ? Vagy csak kerestek egy címet amit viszonylag olcsón meg lehet venni ?
-
laceszgamer
addikt
De szerettem anno, főleg az első részt, nem is tudom mennyiszer.
Komolyan most kedvet is kaptam hozzá kicsit nosztalgiázni, de még gog-on is csak a második rész van fenn. Lehet kénytelen elszek előkeresni a lemezt, aztán imádkozni, hogy elinduljon Win 7-en.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
Eljött ismét a barakkokban végtelenül spawnoló spetsnaz kommandósok ideje?
-
exec79
tag
falakon atloves mmm szerettem. 2 resz multi demojat szarra jatszottam.
-
mephi666
nagyúr
ja nolf remake az tuti lenne ...igi-t szerettük anno, csak az idióta végtelen respawn-t szüntessék meg benne végre: volt pálya, barakkokkal, amikben ha kitakarítottál, kifelé menet simán hátbalőttek a respawnoló ellenfelek ...a sérülésekre emlékszek, hogy komolyak voltak... a főellen talán valami szőke csaj volt golyóálló mellényben, de félméterről mellbepumpálva jackhammer-rel elég jól elfeküdt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ez egy hír egy hangos hümmögést váltott ki belőlem.Annó a kedven szèriám volt.Remélem jó lesz az új rész.Már csak egy nolf remake és egy mohaa remake kellene és elégedett lennék.
-
NomadND1
senior tag
Mindig ebben bízom, de mindig nyernek a dilettánsok és unalmas lövölde lesz...
A ME:A-ba is tettek egy kb. 8 éveseknek sem kihívást jelentő puzzle-t (sodoku), de lejebb vették, mert sírtak, hogy nehéz...
A mai játékok nem az agymunkáról, taktikáról, stratégiáról szólnak, hanem arról, hogy puff-puff -
Goblin12
őstag
Én az 1-et imádtam, főleg a bugyuta riasztóval szórakozni
A második része már nem tetszett, de egy próbát megér a 3.
Már csak a COOP mód miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
aladdinho
csendes újonc
Óriási játék volt a maga korában.Imádtam. Remélem a folytatás is hasonlóan nehéz és hangulatos lesz.
-
Redneck
nagyúr
Királyság, remélem nem cseszik el és csinálnak belőle hülyegyerekeknek való játékot!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
batman91
őstag
Ennek a hírnek örülök. Remélem méltó folytatást hoznak össze. Nekem a régi részek is nagyon bejöttek.
[ Szerkesztve ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
félisten
válasz kretenallat #2 üzenetére
Azért azóta eltelt bő másfél évtized....
Már nem egyszer belefutottunk abba, hogy egy rég elfeledett játéksorozatot fel akartak támasztani, oszt jól mellélőttek vele. Elég a Duke Nukem Forever-re gondolni...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
addikt
Nagy kedvencem volt az első rész, nagyon hangulatos játék volt
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok