- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #148 üzenetére
Most nem volt
IceQ, rákérdezek holnap. Ha esetleg nem, szivargyújtóról tölthető a hajó?
galervin93: abszolut, fotózás közben a 16, 17-es környékén, mintha a fák is azt suttogták volna, hogy Grillo
-
jansky1
senior tag
Pár kép az állásokról, plusz bónusz az egyéb állatokról
11. 12. 13. itt látszik a lezárt terület, amit meg kell kerülni. Emögött van a 4 állás , 14-17. 14-esen ültek, arról nincs kép
15:
16. 17. felcsalizott botot ezért nem lehet a kerítéshez támasztani :
Szabályzatban benne van, de itt külön még nem hangzott el, ólmot kosarat felülről nem szabad megütköztetni!
-
jansky1
senior tag
Ok, rájuk írtam.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #129 üzenetére
Ok. Egyet vagy kettőt pluszba ?Lesz aki bevállalja, hogy távolabb ül le, vagy majd sorsot húzunk ?
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #126 üzenetére
Ha jól számoltam tízen vagyunk, ha két stégen hárman elleszünk - én vállalok egy ilyet - akkor megvagyunk.
Amennyiben szűkösnek ítélitek, foglalhatunk meg állást (13, 12), csak az egy picivel távolabb van mint a többi, van az útban vmi vízügyi műtárgy.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Össze kéne akkor számolni mennyien leszünk pecások, kell-e még stég. Ládások ketten elfértek egy stégen?
Aki láda nélkül jön, két 3 botos rodpodon el lehetne férni.
Steady, Hermanyi, Ervin, PpenoO, Grillo, FireFox, IceQ, Blackmmmdog, Andrew, én.
Sikítson, akit nem olvasta a nevét, de jön.
Kivel jön kísérő, Ervin jelezte már.[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #115 üzenetére
Gyerekek a táborokban, volt 3 is, max 30-on pecáztak, fogtak mindent is, fb-n fent vannak a képek. Lehet ott rövid távon is érvényesülni szerintem.
-
jansky1
senior tag
válasz Steady74 #111 üzenetére
1. pipa
2. keszeg jön mindenhonnan
3. lesz pöri, nem érinti a horgászatot
4a. egyetértek, hiánya pótolhatatlan, helyettes-államtitkár megjelenésére számíthattok
4b. ha csak belefő, de kivesszük belőle, aztán majd szed külön, aki szeretne, úgy belefér?
5. fonott zsinóros bottal lehet etetni
6. [link]
7. keszeget hozni kell, ha sütni szeretnétek, mert a helyit nem lehet megenni -
jansky1
senior tag
Ebédre most ne legyen gondotok, azt intézem. Reggelit, uzsit hozzatok, ha nem elég a pálesz erre a célra. Ebédnek lebbencsre, vagy paprikás krumplira gondoltam, szavazzátok meg. Tányér, evőeszköz ilyesmi lesz hozzá.
-
jansky1
senior tag
Gyerek horgásztáborokban a partszélben fogták a keszegeket úszós cuccal, szerintem nektek is fog menni
hermanyi: _minden_ hal visszaengedős, max hozott keszeget tudunk sütni. Tűzrakó hely nincs, de tudok hozni gázpalackot, égőt stb-t.
Mondjuk szabályzat szerint:
Tűzrakás csak a kijelölt tűzrakó helyeken engedélyezett. Tüzet rakni tűzgyújtási tilalom idején szigorúan tilos! Tűzrakáshoz a vendégnek kötelessége gondoskodni a tűzifáról. A tó közvetlen területéről tűzrevalót gyűjteni tilos. A tűz őrzése kötelező és minimum 10 literes vödörben vizet kell elhelyezni az oltáshoz.
Én nem láttam még ilyen tűzrakó helyet. Blackmmmdog, te tudsz ilyenről?
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Péntekről szombatra nem tudom, hogy szabad-e a házikó. Ha jól értelmeztem PpenoO szombatról vasárnapra szeretné kipihenni a pelletpumpázás fáradalmait. 2 emeletes ágy, hűtő klíma van/ház.
Akár több felé is szét lehet dobni a költseget így, mert hely az van, meg van benne kettő 24 órás napijegy.
-
jansky1
senior tag
Srácok, én eddig Szepi tó, Kecskemétet szerveztem, nem tudom, hogy a Vadkan tó hogyan került a képbe, de ha oda menne inkább a társaság szóljatok, mert nem ott foglalják nekünk az állásokat
-
jansky1
senior tag
Létszámmal, hogy állunk végülis?
Steady, Hermanyi, Ervin, PpenoO, Grillo, FireFox, IceQ, Blackmmmdog, én?
Zéé? Taktikai pontyos fórumtárs? -
-
jansky1
senior tag
Az faja. Tervez más is ott aludni?
Pár gondolat:
14-től 17-ig tudnánk leülni, az állások a halőrház felől közelíthetőek meg, viszont körbe kell autózni az egész tavat, a Vízmű u. felől nincs átjárás. Igazából, ha megszaladna a létszám, lenne még szabad állás, a mai infó szerint 9-13 állások közül csak egy volt foglalt, de az ott ülők kicsit messzebb lennének a többiektől.
A tó hatkor nyit, kapuzárás 19 óra. Fonott csak a horogelőke lehet, monofil damil használata kötelező (telibe fonottas keszegezés ugrik ). Csak szakáll nélküli horog játszik. Kötelező még a fertőtlenítő, nagyméretű merítő, halmérlegelő, meg a pontybölcső használata. Bölcső van minden álláson, azt nem kell hozni. Halmérlegelőnek, visszaengedőnek én haldós merevfalú pontymatracot használok, még nem szóltak miatta. Ha van kérdés, kiabáljatok (horgászrend, térkép).Szembe oldalon valami családi nap van aznap, rákérdezek még holnap, hogy mire lehet részükről számítani. Ha gáz a szitu, a Balog tanya már csak egy köpésre van innen
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #49 üzenetére
Ez nem ponty only, de írtam is. Nagyon szép a keszeg állomány, de vannak szép kárászok is, simán rájuk lehet szánni egy pecát.
PpenoO 😂
(Nem kötelező faházat bérelni, lehet azokon a stégeken is sima 12 órás jeggyel nyomni.)
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Ha a többieknek is jó, akkor szóljatok, mert le kell foglalni (valószínűleg ki is kell fizetni előre)
-
jansky1
senior tag
Helyszín ügyben nem nagyon jönnek a javaslatok. Majosliget került szóba meg a Duna, amire érkezett reakció. Bedobom a Szepi tavat. Megkérdeztem, 14-től 17-ig szabad a terep szept. 30. napján. Ez négy állás, elvileg kétfősek a stégek, de szerintem hárman is el lehet férni, ha annyian összegyűlnénk. M5-től 1km, autóval be lehet állni, törpe nincs, nagy keszeg, kárász, bodorka, ponty, amur van.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Majosliget nagyon elvetemült ötlet? Van esély ott szombaton egymás mellé leülni?
-
jansky1
senior tag
Úgy látom, a 30-a felé orientálódunk. Helyszínben van konszenzus?
FireFox1996: gyártasz táblázatot ?[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Szept 30 is ok
-
jansky1
senior tag
Szept 29 esetleg?
-
jansky1
senior tag
válasz FireFox1996 #11 üzenetére
Nem akarod nekünk megmutatni a tuti helyeket, taktikákat, valld be, hogy erről van szó.
-
jansky1
senior tag
Sziszis kákafoki peca részemről +1.
Majosliget is jó lehet.
Szept 22. nem jó előre láthatólag, ha mégis az körvonalazódna, időben szóljatok, mert megpróbálok lépéseket tenni akkor. -
jansky1
senior tag
Állítólag az elsők fizetnek a büfében.
-
jansky1
senior tag
Dícsértessék
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest