Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Nyomok egy kis prepecát a Szavannán. 10+-os amurok és pontyok jönnek. Remélem Jansky már eteti a helyünket, hogy megmaradjon a flow hétvégére is.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
PpenoO
őstag
Nem mintha Soroksáron máshogy járt volna...
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #344 üzenetére
Nem, az a lány alapból olyan, hogy látod rajta, hogy mennyire bántja a lét maga. Az, hogy egy vevővel kedves legyen, az meg olyan mint ha forró villát szúrnának a sggébe és forgatnák egy darabig. A mosoly részéről olyan kín, mint ha levágnák valamelyik lábát. Jelzem (bár nem vagyok egy matyóhímzés), mindig kedves vagyok vele, kap egy kis mosolyt, de valami eltört nála.
-
galervin93
addikt
válasz Steady74 #335 üzenetére
Ha egy helyben pecázok nálam is van váltó cipő, de egy hajnali/esős pergetésre még elkélne valami normális lábbeli, a Quechua túra bakancsom nem rossz, valamennyire vízálló (a cipőnyelv kb. feléig), de azért órákat ez sem bír a vizes fűben. Eddig csak a gumicsizma bírta, de abba meg talpbetét kell, és előbb-utóbb akkor is kényelmetlen... Cserébe tudok benne csalit menteni sekély vízben/iszapban. Nehéz kérdés ez na.
Bocs mindenkitől a sok OFF-ért.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Steady74
addikt
válasz galervin93 #334 üzenetére
pár éve vettem egy vízhatlan cipőt abban járok pecázni nyáron is, reggel tök jó, ha vizes-párás a fű. Aztán ha meleg van lecserélem, de én nagyon szeretem, ha száraz a lábam. Futásnál meg pláne. Közepes tempót futok, napi 7km, és ez pont elég arra (35perc kb), hogy szinte bármiből bármennyit egyek
-
galervin93
addikt
válasz Steady74 #333 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is.
Amúgy sokszor még a peca közben is simán megtörténik ez, bakancs, ha előbb-utóbb átnedvesedik a nyakig érő harmatos-vizes fűben, állandóan szétcseszi a zokni a bokám meg a lábujjaim.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Steady74
addikt
válasz galervin93 #332 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy felül elázok az nem szokott érdekelni azt utálom, amikor a zokni vizesedik át, sokszor kidörzsöli a lábam a legjobb futózokni is olyankor. Na az egy szar érzés.
-
galervin93
addikt
Pedig csak egy jó esőkabi kell, a többi része úgyis elázik az embernek. Nincs is jobb annál, mint a hulla vékony futócipőben a latyakos-jeges vízben bukáig cuppogni... Csak sajna nem igazán frankó a térdem, pedig szeretek és rám is férne a futás, felszaladtak azok a fránya kilók...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Steady74
addikt
válasz FireFox1996 #327 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz az idő. Felénk reggel 6 óra óta folyamatosan esik, szemetel, nem tudok elmenni futni.
-
FireFox1996
őstag
válasz galervin93 #326 üzenetére
Mint ma reggeli idő lesz akkor
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
galervin93
addikt
válasz Steady74 #316 üzenetére
Ó rendesek vagytok, köszönöm, de egyrészt vidékről leszek, másrészt meg egy rakat cuccom még egy másik vidéki "állomáson" van, szóval a helyzet komplikált... Bízom benne hogy sikerül megcsinálni a járgányt.
Én már az időjárással szemezek, elvileg nagyon kellemes vénasszonyok nyara várható, picit hüsike reggel után száraz, napos, huszonpárfokos délutánnal. Úgy legyen!
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #323 üzenetére
Részleteket is elárulsz, vagy majd csaj azután, hogy véletlenül beleesel a vízbe
-
BlackmMmDog
aktív tag
Félre is raktam fórumpecára egy édes kaját.
-
PpenoO
őstag
válasz BlackmMmDog #319 üzenetére
Köszi, 2mm classic volt meg 6mm uni morzsám van. Aztán úgyis az édes etetőanyag fog menni mint Majosligeten
jansky1: Vettem 60gr preston xl kosarakat.
[ Szerkesztve ]
-
BlackmMmDog
aktív tag
2mm unihoz (350-400g)rakok egy marék 4mm classicot+ fél marék süllyedő morzsa
Ui. Szerintem süllyedő morzsa fontosabb mint a classic
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Aqua uni vagy classic illetve milyen méretben javasolt (method/bordás)?
-
Steady74
addikt
válasz galervin93 #315 üzenetére
Honnan indulnál?
-
galervin93
addikt
Hú srácok, hétfőn SOS-ben szervízbe kell vinnem a kocsit, remélhetőleg nem kell alkatrészt is rendelni hozzá, mert akkor necces lehet a jövőhét... Tavasszal pont egy verseny előtt szívóztam ugyanígy szervízzel, akkor szombati verseny előtt péntek este 6-kor tudtam elhozni, remélem most nem lesz ilyesmi...
-
hermanyi
addikt
Kérlek Mesélj még Jövő héten úgy is kiderül
Ma voltam Kecson de lefelé becoptam a pályát és az 1 órás út majdnem 3 ba fájt . mire végeztem szakadt az eső igy kihagytam a tó nézegetést . Hazafelé elég volt röpke 1 óra 40 perc
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
iceQ!
addikt
-
jansky1
senior tag
válasz Steady74 #305 üzenetére
Vannak, de most elkerültek szerencsére. Más pecásokat boldogítottak. A korábban betett képen látszik, ilyen feketefehér paintes infografika, hogy melyik állás előtt mekkora a vizmélység, de összességében a 17-estől kezd mélyüni, az ott kb 2 méter és lemegy olyan 4 méterre a 11-esig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Android szakmai topik
- Politika
- nVidia tulajok OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36
- ÚJ TRUST GXT929 HELOX vezeztéknélküli gamer egér és TRUST GXT833 THADO TKL gamer billentyűzet!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151 (BX80684I59600KF) Processzor- Használt
- HP Enterprise SATA3 4TB 7200RPM merevlemez- 100/100
- Keresek Samsung S23 ultrát és Samsung S24 ultrát