Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
Neked akkor a böngészőben játszható kis focis játékok valók,azok hozzák a régi FIFA játékok hangulatát....
Az meg a másik,hogy azért köcsögök,mert rohadt sokat fejlődött a játékuk
Ja,és ma már jóval nagyobb KULTUSZ játékok ezek a FifákkubanitoS: +1,én is így vagyok vele,többet játszottam Fifával mint bármely más játékkal
Plusz a legtöbb fikázó nem is játszik pár óránál többet vele,ha meg valaki úgy alkot véleményt,hogy több száz órája van benne,akkor meg fanboy,és igazából semmit nem fejlődik a sorozat
(pedig nagyon is)[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
nonszensz, amit írsz, egy sporttal, azaz a való életben szimplán lekövethető tevékenységgel foglalkozó játéknak nehogymár morális gátat szabjon az, hogy anno 98-ban (írd le egy papírra a dátumot, és nézd erősen) úgy rukkoltak elő a széria kezdőtagjával, hogy az egy árkád pixelhalmazként szerzett sok rajongót.
2014 van, kérek engedélyt fejbelőni magam, ha elfogadhatatlan, hogy elvárom, hogy a technika fejlődésével realisztikusabbá és testközelibbé váljon egy széria.
[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
Aki szereti a focit az ált. megveszi, még ha jelenleg nincs is jobb alternatíva sajnos
Nem szeretnék vitát generálni, de a PES-t is ismerem, és annak is meg van a maga baja !Egy harmadik fél nagyon hiányzik, aki rákényszeríti a két nagyot a komolyabb versenyre pl. 2K Sports focis játék azért megérne egy misét szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest