Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz Mr.Csizmás #27 üzenetére
Ez is jó példa sajnos. De attól még, mert Bernard Ecclestone olyan, amilyen, nem lesz a foci kevésbé gáz.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
- = Zk = -
félisten
jelentem, nekem elsőre leesett a mondanivalód
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HyP3b0y
senior tag
Nem kell túldramatizálni. Több mint valószínű, hogy egy adott szerver egy egyedi szabályát megszegte és onnan rakták ki, 15000 szeróból maradt 14999 amire mehet.
"Csak azt nem értem, mi élvezet van a csalással nyerésben?" -ezt most On-Topic a fifára érted vagy a BF-re?
Előbbi esetben egyértelmű: Összecsalják a coin-t majd hirdetik pl ebay-n. A sok majom meg képes fizetni érte.
Utóbbi meg: Gyorsan kihúzza max.ra a karakterét, minden fegyó meg van és onnantól meg igazából élvezi hogy trollkodhat."ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
BatchMan
senior tag
Fiam vett egy játékot (BF/PC), majd fél óra után kibannolták egy hétre, úgy, hogy fogalma sem volt, miért. Szerencsétlen hetek óta gyűjtögetett...
Azért az ész nélküli bannolás sem jó módszer. Csak azt nem értem, mi élvezet van a csalással nyerésben? -
halkow
őstag
milyen már az új wii u-ra már ki se adják, bezzeg a régi nds-re meg igen
Alcatel onetouch idol2s the king
-
HyP3b0y
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27 üzenetére
A nevében írva kikérem magamnak, nem csak akarta, meg is vette az ingyen szabadulhatsz a börtönből kártyát
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Mister_X
nagyúr
válasz mentoloshypo #30 üzenetére
És ennek köze van a szükségszerű stadionépítésekre és kihatással lesz a magyar válogatott jövőbeni szereplésére?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mentoloshypo
senior tag
A BF4-ben sem ártana körülnézni, kedves EA!
Mindemellett üdvözlendő a hír, bár szerintem ez a hozzáállás magától értetődőnek kellene lennie. -
bteebi
veterán
Ez - sajnos - nagyon jó poén volt. Valószínűleg nem sok korruptabb sport van, mint a foci, és kevés korruptabb szervezet, mint a FIFA. (És amúgy kevés ellenszenvesebb kiadó, mint az EA, bár ez a lépésük kivételesen pont örvendetes.)
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Plazmacucci #18 üzenetére
Na igen, de ez már más téma. Ilyenkor szimplán otthagyom a szervert, mindent megteszek, hogy többet fel ne menjek rá
Üdv. Johnny
-
saelin
veterán
válasz vegitossj7 #20 üzenetére
Ezt még olvasni is szörnyű... Nállam ha valami multi játék, akkor csak mmo... Régen legalábbis is így volt, ma már csak single player, de arra is egyre kevesebbet szánok.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
- = Zk = -
félisten
ja értem...
hát nem semmi.
hm....
jól el van így baszva egy játék élményena ezért nem veszek gémet ink. max aminek a single része érdekesebb, mint az online része
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Marci.32
csendes tag
Már jó régen játszottam komolyan FIFA játékokkal, de úgy látom, hogy jobban jártam nélkülük. Kíváncsi leszek, hogy mennyire váltják meg a világot ezzel az egésszel. Még a végén visszacsábítanak (ha lagg nélkül jókat lehet játszani).
[ Szerkesztve ]
-
Marci.32
csendes tag
válasz CsonkaImo #19 üzenetére
Engem még BF3-ban repülés közben öltek meg azért (mármint admin által), mert előbb szálltam be az egyik helibe, mint a szervertulaj haverjai, és elvittem a gépet... "azzal csak ők repülhetnek, hogy képzeltem én ezt" - hasonló szituknál inkább az ovi jut eszembe, mint a kiskirályok
-
vegitossj7
addikt
válasz - = Zk = - #14 üzenetére
Végetelen valutát csalnak össze minden platformon, PC-n volt a legszembetűnőbb, és valódi pénzért eladják külsős oldalaknak.
Az Ea biztosít Fifa pontokat, amivel pakkokat lehet nyitni, és véletlenszerűen esnek jó játékosok.
Ezzel szemben a csalók egy glitchet kihasználva végtelen coin-t generálnak, így a Fifa point értéktelen lesz, hisz coinért megveszed a kiválasztott játékost, nem a szerencsére bízod.
Ezzel szemben a coin értéktelenné válik, akik az EA által biztosított coinnal akarnak ellenni (10 ezer coin a legmagasabb osztály megnyerésért), azok meg vannak b*szva, hisz egy jobb játékos (PC-n 15 millió) konzolon 200-300k-nál kezdődnek a coinsellerek miatt.
Ezzel szemben a web app, ami egy online felület az Ultiamte Team-hez állandóan karban kell tartani, mert aukcióbotok annyira terhelés alá vonják a szervereket, hogy azok instabillá válnak.(Ezért laggol, szaggat, dobat ki mérkőzés közben.)
A szerverek már ezt a megterhelést nem bírták, ezért képtelen volt az EA ezt a lépést meghúzni, mellesleg a coinsellerekből még egy kanyi %-ot sem kap, mint részedesét, ezért vált igen szigorúvá.
A Fifások jó 90+%-a vesz coint, ezzel segítve a cheatereket, amortizálni a szervereket és tönkretenni a piacot.
Ja és a nooboknak lesz Ronaldójuk, Messijük anyuci-apuci pénzéből, míg én szopok egy sima kártyával, annyira magasan vannak az árak.
Dióhéjban ennyi
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
CsonkaImo
addikt
válasz Plazmacucci #18 üzenetére
Ez sajnos minden fps játékban előfordul. Akinek saját szervere van, az bizony kiskirályként viselkedik (tisztelet a kivételnek). Bár én nem CoD-ozok, de Bf4-ben engem is dobtak már ki, mert a felhőkarcolón camp-elő adminkát mindig kilőttem helivel. Nem tetszett neki...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz jonnyjoker01 #17 üzenetére
Én pont fordítva találkoztam ezzel. Régebben sokat toltam a modern warfare első részét neten. Mivel jól ment, a sok gyökér rendszeresen kitalálta, hogy bizony csalok. Volt, hogy a nyomorékok, akiknek saját klánjuk meg szerverük volt, 15 perc után kidobtak, mert nem tudták elviselni, hogy halnak...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Jeollam
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
Nem ártana BF3-ra nem érdemes felmenni, minden 2. szerveren van egy csaló! (!!!!!négy!!!)
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
- = Zk = -
félisten
csalni?! focis játékban?!
há' mit?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gyurcio
tag
Inkább arra figyeljenek oda, hogy lehessen co-opban tolni online. A játék legjobb részét vették el tőlünk...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
várhatod Macsek
most, hogy volt ez a freeBF3.... pfff.... esélytelen
-
hpeti2
aktív tag
Akkor WiiU-ra nem is lesz csak Wii-re? Az szép lesz.
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
törölt tag
Tehát nem fog menni az iddqd és az idkfa... Na ez szívás!
-
gyurkikrisz
őstag
Többet nem is Fifázok akkor...
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
run4fun
tag
Remélem tényleg így is tesznek, nem csak a vásárlók bizalmát akarják megnyerni. És nem kell azt látni, hogy vérpistike 1-4-26-os statisztikával vásárolt coin-t és Ronaldo-t, Messi-t vett a csapatba.
-
Kékes525
félisten
A magyar foci... Jobb nem beszélni róla!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Televan74
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #4 üzenetére
Ne álmodozz!
Én nem játszom vele,de aki online játéknál csal annak rohadjon le a keze.Az hogy otthon hogy ceszi el a saját játékát nem érdekel, de mások szórakozását már ne barmolja szét.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Psych0
őstag
Pedig a csalás hozzá tartozik a focihoz. Ez pont jó analógia a megbundázott meccsekre. Én az EA helyében feature-ként beszélnék erről.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Mr.Csizmás
titán
remélem a BF sorozatra is odafigyelnek így
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
whited
addikt
Én anno direkt ezért hagytam fel a FIFA-val, pedig egész jól ment a játék, nyeregettem is
Üdvözlöm a hírtHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest