2018. április 27., péntek

Gyorskeresés

FIFA 15: gőzerővel a csalók ellen

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Electronic Arts.

Az EA Sports mindent megtesz majd annak érdekében, hogy a csalókat és a farmereket kiirtsa az új FIFA-ból, a weboldalukon zéró toleranciát hirdettek.

Hi​rde​t​é​s​

Harcban áll az Electronic Arts – legújabb ellenfelük pedig nem más, mint a csalók garmadája, akiknek köszönhetően már a FIFA 14-ben is ezrével bannolták a külső program alkalmazásával jogosulatlan előnyhöz jutó felhasználókat. Miután a vállalat igen aktívan kezdte el figyelni a foci szimulátor közösségét és két kézzel kezdte el irtani a csalókat, érezhetően  javult az online játék élvezhetősége, így a FIFA 15-ben már türelmi időszak sem lesz: a megjelenés pillanatától kezdve komplett csapat dolgozik majd azon, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon.

FIFA 15: csalók, reszkessetek

A hagyományos csalásokon túl (mint az accountlopások, botprogramok) az EA odafigyel majd arra is, hogy a virtuális valutát csak az engedélyezett módon használhassák a felhasználók. Az idén szeptember végén érkező FIFA 15 a kiadó első, az aktuális generáció erejét kihasználó foci szimulátora lesz: PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az Ignite Engine erejével igyekeznek mindennél több realitást a szoftverbe ültetni, de a játék 3DS-re, PS3-ra, Vita-ra, Androidra, iOS-re, Xbox 360-ra is megjelenik – illetve Wii-re is, utóbbiból ráadásul nem az új Nintendo Wii U-ra, hanem az eredeti, 2006-ban debütált változatra.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.