Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Már vagy 4 éve nem játszottam a FIFA-val, de ez most ismét felkeltette az érdeklődésemet. Grafikailag szerintem sem fejlődött valami sokat, de talán az AI miatt érdemes lenne kipróbálni.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Garada
őstag
Én végleg leálltam a sorozattal ps4-re is azért van meg mivel egy olyan bundle része volt ahol pár ezer FT-t nekem is megért, bár sokat nem használtam...
-
wednesday
őstag
válasz FIREBLADE78 #10 üzenetére
A 2014-es jelenlegi FIFA-t leszámítva 2011-től teljes értékű, konzolos verzióval megegyező játékok jöttek PC-re is.
A mostani meg, meglepő módon ismét teljes értékűnek ígérkezik (bár erre majd megjelenés után mondjuk 100%-ot). Pedig itt fel voltunk rá készülve, hogy évekig, akár 3-4 évig is megint a konzol lesz fő irány, PC-n meg a "kínai" olcsóbb verzió jön.
-
VinoRosso
veterán
next gen ...ez kb 2008-2009-es szint, az árnyalás, a karakterek a fények ezt egy jobb dx9-es motor is lehozza bőven egyedül a gyep az ami újnak néz ki.
-
sniper elite
senior tag
Legjobban várt játék minden évben Főleg most már PS4-en next gen Fifa vááááá
-
FUTURE87
csendes tag
válasz FIREBLADE78 #10 üzenetére
főleg h idén ugyanaz lesz a fifa mind3 platformon ...
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Egész jó,csak pc nem lesz soha egy normális fifa,vehetem a pst
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Raysen623
addikt
Nagyon jól hangzik amit megfogalmaztál, azonban egy cryengine féle arckidolgozáshoz bizony be kellene rendelni csapatok tömkelegét és beszkennelni az arcukat azzal a bizonyos 3D-s szkennelővel, ami előtt tele kell pakolni a szereplők arcát a meghatározó pontokkal (fehér pöttyök), ami alapján az arc a virtuális világban mozogni fog....akárhogyan is nézzük ez nagy meló és sok pénzbe kerül!
Örülni én is és sokan örülnének ennek de kivitelezés már kérdéses, az EA meg ugye ott spórol ahol tud...ráadásul sokszor túlzásba viszi.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
wednesday
őstag
Szerintem nem a pályán lévő játékosok az akadály, hanem, hogy több ezer arcot kéne profira megcsinálni. És minél élethűbb egy arc annál több vele a munka, hiszen "élettel" is meg kell tölteni (redők, szemmozgás, pislogás, arckifejezések). Mert különben sokkal disszonánsabb az egész és az összhatás még rosszabb lehet.
Viszonylag kevés játékost fotóznak le, egy pár élcsapathoz kivonul az EA azt kész.
A legtöbb közelit meg átvezetőt egy idő után kinyomja az ember. Nem baj, ha szépül a játék, de a mozgásanimációkra meg labdakezelésben, csapatjátékban fejlődjön a játék.
-
Liquid Snake
aktív tag
Nem rossz, jöhet! :-)
A Hideo Kojima Game
-
SkyS1gn
félisten
Igen... az felel a fizikától kezdve az animációkig.
Még mindíg eléggé mű az egész amúgy... hiába nextgen stb. Ottvan házon belűl a Cryengine vagy a Frostbite 3, rakját át arra... az emberek arcai meg úgy az egész mű. Pedig itt csak pár embert, 1 lapdát meg a füvet kell renderelni, rátolhatnák az overkill tesszelációt meg minden jóságot...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
atok666
őstag
Kivancsi vagyok mikor jut el oda a szeria, hogy tenyleg elethunek legyen nevezheto... FIFA90?
Atok
-
Armi1P
csendes tag
"átdolgozott grafikus motort kapott, aminek köszönhetően a játékosok mozgása a korábbi részekben látottaknál sokkal élethűbb lesz"
grafikus motor és a mozgás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest