Megérkeztek az első FIFA 15 értékelések

Minden bizonnyal az idei év egyik legjobban várt sportjátéka a FIFA 15. A rajongók már hosszú ideje szeretnék, ha kedvenc sorozatuk valamit újat is mutatna, így az idei részt kiemelten figyelik a széria korábbi vásárlói. Bár Amerikában már megjelent a játék, Európába csak szeptember 25-én érkezik, azonban az első értkelések már olvashatók. Ezek alapján az új epizód fejlődött a korábbi részekhez képest, de még mindig nem hibátlan.

Azóta történt

  • Ingyenesen letölthető a Crusader: No Remorse

    Az Electronic Arts folytatja On the House akcióját, melynek keretében ezúttal a Crusader: No Remorse című játékot tölthetik le ingyen az Origin felhasználók.

Előzmények

  • FIFA 15: gőzerővel a csalók ellen

    Az EA Sports mindent megtesz majd annak érdekében, hogy a csalókat és a farmereket kiirtsa az új FIFA-ból, a weboldalukon zéró toleranciát hirdettek.

  • Gamescom 2014: FIFA 15 trailer

    Az EA továbbra sem bízza a véletlenre az egyik legsikeresebb sorozatának népszerűsítését, egy újabb előzetest osztottak meg a rajongókkal.

  • Az EA Access-hez nem kell Xbox Live Gold

    Pár napja jelentették be az EA játékbérlős szolgáltatását Xbox-ra, a tárgyalások pedig azóta is folytak a kiadó és a célplatformot birtokló Microsoft között.

  • EA Access: előfizetésért játszhatunk

    Az egyik legnagyobb kiadó, az Electronic Arts bejelentette prémium előfizetéses modelljét: öt dolcsiért havonta nyüstölhetjük a kiadó terméket, Xbox One-on.