- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
laki7
csendes tag
válasz wednesday #20 üzenetére
Teljesen igazad van ! Ha már csak 98-tól 2002-ig nézzük már ott is "elég nagy" változások voltak a 2000-es évek elején. Utána a 03 volt tényleg valami újdonság. A 04 hatalmas visszalépés volt, a 05 kifejezetten jó, aztán jött a sötét időszak 06-09-ig ami szinte ugyanaz volt évről évre, aztán 10 től indult el valami. 11-12-13 szerintem nagyon jó lett.
Nekem most a 14 egy kicsit csalódás. A körítés nagyon jó (menü,ultimate team stb.) de játékmenetben nekem kicsit bénábbnak tűnik mint a 13. Szereléseknél a sok szerencsétlenkedés, hogy felakadsz az ellenfélben és nem férsz a labdához, a lövések terén igértek nagy fejlesztéseket, én ezt sem veszem észre, grafikailag semmit sem fejlődött... Nyilván próbálom megszokni de így egy 10-20 meccs után ha visszalépsz a 13-ba és játszol egy meccset jobban érzek sokkal a 13-at. Legalább is én így vagyok vele de kinek a pap kinek a paplan -
wednesday
őstag
válasz KubanitoS #18 üzenetére
Vannak ilyen videók a youtube-on, ahol a játéksorozatokat átpörgetik egymás után. Ott azért lehet látni, hogy változott a FIFA is rendesen. Tehát az, hogy 10 év alatt semmit, az azért erős.
Jó az évenkénti váltás nem egy eget rengető. Igazából most kezd beindulni a dolog. Az álló víz érzése a 2010-11 előtti FIFA-kat jellemezte, azok nekem totál ki is maradtak.
-
KubanitoS
veterán
Én 1999 óta minden évben játszom az aktuális fifákkal és bizony van benne valami, hogy nem sokat változnak évről-évre. Ha összevetnénk két három évente az aktuális részeket, akkor sokkal jobban kijönne a különbség. Én magam részéről már akkor elégedett leszek, ha az új részben tovább csiszolnák a karrier módot, hiszen engem főleg a játék ezen része érdekel.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
szabakaa
aktív tag
válasz razorka777 #15 üzenetére
Az ilyen tudatlan és előítéletes véleményektől ráz ki a hideg! Mi az hogy nem változott? Ilyet csak az mond aki nem játszott a játékokkal...
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
HoReSz1975
őstag
Most kaptam az email-t :
Kedves Megrendelőnk!
Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy weboldalunkon előrendelted a FIFA 14-et. Örömmel szeretnénk tájékoztatni, hogy a játékot a mai nappal sikeresen becsomagoltuk, és a futárszolgálat részére elkészítettük. A csomag érkezésére csütörtökön, szeptember 26-án, a hivatalos megjelenés napján lehet számítani. Jó szórakozást kívánunk hozzá.
Köszönettel:
Konzolok Szervize
-
razorka777
veterán
Nekem a 2005-ös óta nem tetszik a sorozat, szinte majdnem mindig ugyanaz, maximum a játékos adatbázis frissül.
De ez én vagyok, attól még lehet jó a játék.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
ldave
félisten
Fociimádatban az angolok az élen vannak szerintem, ott pedig (Eurogamer) idén a PES kapott jobb értékelést, szóval az a jobb játék
A Slime draws near! Command?
-
Mate
nagyúr
Kíváncsian várom hogy sikerült
PES idén nagyon érdekes lett. A grafika valahogy nagyon nem jön be, a menü katasztrófa, viszont a játékmenet ott is egész jó.
-
Manitos32
tag
mi még a 2012 játszottunk,és jó volt!!(pc-n)
ha tényleg jók az újítások űtös kis játék lesz!Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat
-
Ps Vita
őstag
válasz callmeakos #9 üzenetére
Miért ne?
Simán a legjobb sportjáték,rohadt sok játékmód,lehetőség,ja és a világ legkirályabb online játékmódja,a FUT -
callmeakos
veterán
Hogy lehet erre 5/5öt adni?
All→M8
-
aAron_
őstag
próbálta már valaki a demót win8-on? nekem egyszerűen kilép indítás után... az előző is ilyen volt
nagy nehezen kompatibilitási módban elindult végül...
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
Jakesz
addikt
A PS4 verziót várom.
-
Logen88
aktív tag
Biztos nagyon jó lett ha ilyen pontokat kapott. A régebbi részekkel rengeteget játszottam, a FIFA 98-at imádtam, utánna viszont valahogy nem érdekeltek az újabb részek.
The Last of Us is a masterpiece.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát én sose voltam oda Fifa sorozatért, de ezek szerint király lett ez a rész is.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest