Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
-
maszi99
őstag
A legvárósabb játékom nincs is a listán
, pedig elő is rendeltem.
King Arthur 2 -
prolad
addikt
Ez a Binary Domain piszkálja a fantáziám de sajnos úgy hallottam nem lesz pc verzió.
-
törölt tag
válasz
johnny_gold #22 üzenetére
Ahogy gondolod
-
johnny_gold
tag
válasz
#08052480 #21 üzenetére
De jó példa volt
Technológiailag teljesen egy kategoriába esnek, mindkettő hordozható eszköz és a legfőbb felhasználásuk szoftverek futtatása, a hardverük is nagyon hasonló egymáshoz, csak a Vita kb kétszer olyan erős... Egy hajszárítónak egy táphoz semmilyen szinten nincs semmi köze, egyik sem helyettesíti semennyire a másikat...
-
törölt tag
válasz
johnny_gold #20 üzenetére
De nem volt jo pelda
Mivel nem vetelytarsak, teljesen mas szempontok alapjan tortenik az arazas, igy nem is osszevetheto a ketto. Erre jott a hajszarito.
-
törölt tag
válasz
johnny_gold #14 üzenetére
Miert lenne hulye pelda? Minek hasonliasz egy kezikonzolt valami tularazott okostelefonhoz? Nem egy piacon osztozkodnak, masert veszik oket az emberek, attol, hogy hordozhato cuccok meg nem vetelytarsak es nem azert draga az iphone mert lehet vele telefonalni.
Abban viszont egyet ertek, hogy a Vita nem draga. Kicsit se, mar ha a hardvert nezzuk. Ha azt, hogy egy valamirevalo huzocimmel akarjak utnak indtani (ami raadasul dragabb mint a tobbi jatek) mar egybol nem tunik jo vetelnek. Az mar hab a tortan, hogy az olcso ar miatti kiesest a tularazott kiegeszitokkel probaljak kompenzalni[ Szerkesztve ]
-
-
Apika
addikt
válasz
johnny_gold #3 üzenetére
Azért kíváncsi leszek, hogy milyenek lesznek a Vitás játékok. Eddig egyet láttam, de nem nyűgözött le...
-
DeFranco
nagyúr
-
anulu
félisten
válasz
johnny_gold #9 üzenetére
gyengébb a táp (és tök másra is való) mégis drágább
-
DeFranco
nagyúr
válasz
johnny_gold #6 üzenetére
A tápom 350 wattos, mégis drágább, mint a 2000 wattos hajszárítók (most néztem, tudom).
-
anulu
félisten
Vitával kapcsolatban: akár főhet is a levében a Sony. sokáig úgy voltam vele, hogy kell, szülinapra tökéletes lenne, aztán megláttam az árakat.
-
JetiRulez
őstag
válasz
johnny_gold #3 üzenetére
Egy játék, amivel játékokat lehet játszani.
-
johnny_gold
tag
PS Vita mióta egy játék?
-
JetiRulez
őstag
A Twisted Metal nem néz ki rosszul.
-
whited
addikt
De hát eddig a tekken nem csakis sony cím volt ez előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A februári hónap már jóval pörgősebb lesz, mint az év első hónapja volt, számos remek játékra számíthatunk.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest