Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Plusz egy megerősítés:
Live-Die-Respawn
-
VictorHUN
aktív tag
Payday utánzat
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Raysen623
addikt
válasz antikomcsi #21 üzenetére
Na arra én is várok! A második résszel rengeteget játszottam...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Rage47
veterán
jöhetne inkabb egy felturbózott Vietnam az annyira tetszett es csak DLC volt
-
tomas51
senior tag
Remélem ezt is promozza majd az AMD és akkor lesz occón kupon itt ph-n.
4-5k-t megér max többet nem. (számomra) -
Griff55
senior tag
Nyáron volt szerencsém hozzá, de nem igazán győzött meg A helyszínek nem bejövősek, a téma se igazán, se az utcán való száguldozás az autókkal. Nekem a 4. rész marad a favorit, hiába szidják sokan, szerintem kiváló lett.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Sontir Fel
őstag
Lehet, hogy ez lesz az elso BF, ami kimarad az eletembol
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
antikomcsi
veterán
Én vártam az új BF részeket eddig, de ez valahogy teljesen hidegen hagy, totál érdektelen számomra.
De nem elégedetlenkedek, szép csendben várok tovább, mondjuk a BC3-ra.
Viszont mindenkinek jó szórakozást hozzá!
-
Raysen623
addikt
Rá se nézek erre a fosra....nem tudom ti mit vártok el ettől?!
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
pulyka jocó
senior tag
Ps3-on kiváncsi vagyok milyen lessz. Bár a 3 meg a 4 is jó.
-
djculture
félisten
dying lightot akartam megvenni de az botrányosan rosszul fut, akkora gépigánye van full hd-ben médiumban mint a bf4-nek 4k-ban maxon úgyhogy szerintem ez lesz megvéve ez legalább megy normáliusan..
[ Szerkesztve ]
-
Praston
tag
Azért a 2gb vs 3gb vram nem mindegy, főleg mantle esetén, ahol az én 270X-em régi Q6600-al kitolt 45~ fps-t 64 fös multin BF4-ben de brutálisan ugrált az fps-em mikor mozogtam, mert a vram olyan 2700mb körül volt ultrán bár high és mediumba se evett sokkal kevesebbett.) Persze nem azt mondom, hogy képtelen leszek ultrán játszani ezzel, esetleg a textura csak high-on DX alatt, persze nem stabil 60 fps-el így.
i9-9900k , rtx 3090 , 32 gb
-
csasaKKP
senior tag
-
Enton
addikt
Itt azt szajkózzák bárki bejuthat a open betára:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Praston
tag
Remélem addigra megjön a 270X-em gariból és én is kipróbálhatom. (IGP-vel nem hiszem hogy szépen futna )
i9-9900k , rtx 3090 , 32 gb
-
törölt tag
Megint kipróbálom, maximum helyet veszithetek az SSD-n.
-
HaJózsi
aktív tag
Na, ez már várós volt. Kb mennyi idő alatt szoktak elfogyni a kulcsok vagy meddig szórják őket?
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Enton
addikt
Sajnos a több sosem jobb ezt a BF4nél láthattuk és még mindig látjuk is.
Az alapbugokra leszek kiváncsi miket sikerült eltüntetni, illetve mik kerültek pluszba bele.
Tudom hogy rosszmájuan hagnzik, de nah."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Beindult a gépezet, várom mit sikerült most bétába tuszkolni, jobb lesz-e mint a multkori.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest