Új hozzászólás Aktív témák
-
arc82
tag
Nagyon érdekes lett ez a rész és persze szép is.Érdekes színfolt volt ez a rész a többi között.
Üdv
-
Zen7
tag
Nagyon vegyesek a vélemények/review-ok, pedig maga az ötlet ott van,talán majd egy szürke napon kipróbálásra kerül
To Bullitz: "úgy hallom te se vagy a scoreboard magaslatán. A fenti kolléga írta hogy te se fényes stattal ücsörögsz a toplistán pedig aztán a leg op-b kasztot játszod a játékban." GOLD
-
addikt
Köszi az írást, annyira nem fogott meg a game, talán ha lejjebb megy az ara, kipróbálom, de addig felejtős...
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Peat;)
veterán
A nagy kiadók munkaórák spórolására használják sajnos, ez elég egyértelmű sajnos, nem sajnos. Elég sok kis fejlesztő képbe került az elmúlt 2-3 évben pont emiatt, hogy sokan már kerülik a nagy kiadós játékokat, mert csak a felület új, a beltartalomban túl sok az ismétlődő elem. Szóval van pozitív hozadéka is hogy nem sikerül monopol piacot kiépíteniük.
Egyébként nem vagyok nagy gta fan, de ott pl teljesen más érzet van a részek között és van ami mindig más. De ott költöttek rendesen történetírókra is. Az 5 és 4. rész között is sok a különbség, leginkább magában a játékban. Nem pedig grafikai skincsere volt a lényeg. Csak egy példát szerettem volna írni, ami nagy céghez kötődik és mégis próbál megújulni folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Dilikutya #32 üzenetére
Igen, voltak benne idegesítő dolgok.
Az első részt bármikor előveszem, valahogy sosem a grafika miatt ültem le játék elé, bár tény hogy ma már azért kevéske. A terep mondjuk még most is odavág.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
cyberkind
félisten
Miért érzem úgy hogy a Ubi játékok mellékágai(AC 4 Black Flag és most ez) sokkal jobbak mint a tényleges folytatások?
Egyébként én úgy voltam ezzel a játékkal hogy csak lehúzás és nem érdekel de amióta kint van és egyre több videó van megváltozott a véleményem és kell mert rohadt jó mint az AC 4. -
mmdms
addikt
Ez már megjelent? o.O
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
[CsuCsu]
őstag
Felreerted a mondanivalomat. Nem a jatekmenet, vagy a teljes jatek masolasat vedem. Nekiallsz beszelni a kuldetesekrol es tortenetrol, plusz fantaziarol (amikkel egyetertek!), amikor kizarolag a terkep geometriai alaprajzarol volt szo. Ha nem jon valami leleplezo cikk eszre sem vetted volna. Magyarul jatekelmenyt nem befolyasolja. Autos pelda ugy jon ide, hogy amikor ulsz a kocsiban, vagy ranezel az utcan, teljesen irrelevans szamodra, hogy mind a kettoben ugyanaz az alap van. Nem lathato, plusz funkcionalisan erdektelen. Kakan is csomot...
Ha van az elozonek olyan elkeszitett resze, ahol a hasonlosag jatek soran eszrevehetetlen a jatekosnak, de cserebe megsporol egy csomo koltseget, mi a fenenek alljanak neki ujra? A megsporolt eroforrast pedig akar lehet tenyleges ujitasokra forditani. Esszel kell csinalni, okosan kivalogatni mibol kell uj es mit lehet megtartani negativumok nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
laci0618
csendes tag
Hatalmas ötlet, tetszetős kivitelezésben, csak vannak illúzió romboló bugok sajnos.
-
Dilikutya
félisten
A 2. résznek nagy baja az újratermelődő ellenség. A 3. rész is magával ragadó a környezet miatt, nekem megérte az árát. A 4. még kimaradt eddig, várok egy jobb akcióra.
Az elsőt nem szerettem, a látvány nagyon szép volt, de az idegenek nem kellettek volna bele. Pár éve újrakezdtem, de most meg a grafika kicsit kevés volt, ami önmagában nem lenne baj, de a játékmenet sem kötött le. De ugyanígy voltam a minap a Medal of Honor Allied Assault-tal is, nyomtam 1-2 órát vele tegnap, nem volt az igazi. 2002-ben piszok jó játék volt, de mára eléggé elavult lett minden tekintetben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kutga
nagyúr
válasz heavygrip #30 üzenetére
A 2 nekem bejött, annak ellenére hogy ugyanazok a missziók követték egymást. Mégis olyan hangulatos volt az afrikai környezet, hogy volt hogy órákig csak bolyongtam a játékban.
3-4 már kimaradt, ahogy ez is ki fog.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
heavygrip
senior tag
Far Cry 1et semmi nem múlja felül, egyik folytatás sem(sajnos),bár ez érdekes résznek mutatkozik,gépigény kb far cry 4?
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
VinoRosso
veterán
Alig várom hogy kipróbáljam, eddig sajnos nem volt időm, de majd húsvétkor lesz.
-
Alg
veterán
Hát nem tudom, én nagyjából a 3. AC, illetve a FC3 környékén untam meg ezt a sablonos játékmenetet amit az Ubi évek óta ráhúz mindenre. A LotR-univerzumos verziót is istenítette mindenki, de pár óránál tovább nem bírtam. Az AC-nek a fősztorija érdekelne, de a kalózost se tudtam már végigszenvedni. Reméltem hogy itt belevisznek valami tényleg újat, valami survival game-szerűséget, de nem .
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Az apro kulonbseg az, hogy ha te egy skoda utan veszel egy vw-t, es meglepoen hasonlot kapsz, felhuzod a szemoldokod, viszont ha far cry 4 utan megint veszel egy far cry 4-et, akkor meglehetosen ideges leszel. Az elsonel azert eleg sok hozzaadott ertek van kilóban, a masodiknal a ctrl+c ctrl+v kicsit olcsobban kijon.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
pomorski
őstag
A leírás alapján kedvet kaptam hozzá, szívesen kipróbálnám.
-
Peat;)
veterán
A játék"ipar" nem autóipar, a játékiparban a szabad fantázia és minél különlegesebb újítások kellene hogy szerepet játszanak, sokkal korrektebb nulláról kezdeni hogy ne legyen semmi gátló tényező. Egy fizikai gyártósorhoz hasonlítani egy játéksorozatot persze már önmagában sokat mondó és kifejező, gondolom a tudatalattid hozta elő mivel ezt a modellt meghonosította pár nagy kiadó és süt róluk az a kötöttség..de attól még sok játékos csak keresztül néz ezeken a címeken, mert ha meglátja hogy gyűjtsél tíz malacbőrt akkor eldobja az agyát, teljesen jogosan, akkor is ha mellékküldetés, vagy megszerezhető baromságról van szó. Inkább az ilyen gyűjtögetős gyökérségeket töröljék el és scripteljenek le jó sok story elemet helyette, egy korrekt forgatókönyvvel. Csak ezt ugye nem lehet újra eladni...
[ Szerkesztve ]
-
[CsuCsu]
őstag
Ha jatek kozben irrelevans, akkor kit erdekel? Ugyis ujra kellett texturazni a nagy reszet es zsir uj objektumokkal feltolteni. Inkabb sporoljanak az ilyen dolgokon es az idot/penzt forditsak olyasmire, ami szemmel lathato.
Kozgazdasagban van az ugynevezett "felesleges duplikacio" kifejezes. Az lep elo, ha peldaul a Volkswagen kulon alvazat tervezne a Skoda, Seat, Audi, VW minden modelljehez, ahelyett, hogy csak a kasztnit cserelne. Erdekli az Audist, hogy ugyanaz az alvaz van alatta, mint a Skoda-ban? Nem igazan. De cserebe sokkal dragabb lenne.
Nos, ennel a jateknal is ezt latjuk. Lecsereltek a kasztnit. Amig erdektelen, felolem hasznositsanak ujra, ha nem ront a minosegen ez a racionalis, nem pazarlo lepes.
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
-
Inkabb amiatt a hasamra utok szazezer-egymillio dollar miatt van, hogy ne kelljen scratchrol ujratervezni egy giga nagy mapot. Nem mondom hogy nem vegeztek jo munkat, de azert no...kisz kinai mászolósz teknika
-
senior tag
-
addikt
válasz tibcsi0407 #16 üzenetére
Vagy Oros-háza
Megjött a kedvem ehhez a játékhoz, kicsit tartottam tőle, de jó móka lehet.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
tibcsi0407
félisten
Nyíregyháza-Oros
utdetailing.hu
-
senior tag
Eddig két Messze Sírással játszottam. Az első résszel és ezzel. Ez sokkal-sokkal jobban tetszik, mint az eddigi FPS-ek. Busmannal verhetek más busmant. Jól esik a nap végén valami levezetés.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Tian66
senior tag
Így a leírás alapján kedvet kaptam rá. Pedig elötte nem nagyon érdekelt. Az első leárazásnál rámegyek.
-
atike
nagyúr
Kipróbálnám azért. Sőt.
-
Dilikutya
félisten
Ősembereknek felróni, hogy primitívek...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
vendingo
veterán
válasz Gabesz1039 #4 üzenetére
Helyes, az enyém is!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Az kimaradt a kontrabol, hogy far cry 4 terkepre huztak ra a jatek 90%-at .
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
A főbb küldetések szerintem baromi jók, igazából akkor válik nagyon unalmassá, amikor a táborban a mellékküldetéseket kezded el csinálni (mármint a kérdőjelesekre gondolok! - ezek gyakorlatilag végtelenítve jelennek meg és ugyanazt a 2-3 dolgot kell csinálni mindegyikben). A térképen elhelyezett narancssárga ikonos küldetések ugyanúgy ismétlik ugyanazt a 2-3 fajta küldetést. A táskákat meg egyéb dolgokat gyűjtögesse a halál (néhányat még poén, de gyorsan unalmassá válik). Táborból meg firecamp-ből nincs olyan sok, de ezek dettó A FC3 és FC4 alapján repetitívvé válnak, ha csak a statisztika miatt csinálod.
Én kb. 22-23 órát raktam bele, de ebből egy jópár óra már csak azért volt, hogy kipucoljam a térképet, de egy idő után meguntam.
Szerintem sikeresnek mondható a játék alapvetően. A térkép hangulata brutális a magas tölgyekkel, nappal és éjszaka is baromi jó a hangulata az egésznek. A képi világ, a skillek, fegyverek, állatok is jól sikerültek, meg maga a téma eltalálása és hogy nincs még egy ilyen játék a piacon. Én sokkal rosszabbra számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Na most a játékosok 90%-a megtudja, hogy van a TPS/FPS-eken kívül másfajta műfaj is.
Viszont a kezdése, ahogy pörög visszafele az évszám, az jó.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
Lehet én értelmezem rosszul, de
Kontra: unalmas, monoton és repetitiv... 87/100
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest