Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz hombre[EU] #121 üzenetére
No offence, de aki Ubisoftnak még elhisz valamit az meg is érdemli, hogy atverjék.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
-
hajbel
addikt
Kikérem magamnak, mert már majndnem olyan jól tudok angolul, mint Karatés Józsi!!! Majd felíratkozom egy Dolph Lundren rajongói klubba, hogy megtanuljam értékelni a játék storyját.
(#93) Jhonny06: A Stalkert 4x nyomtam végig, a Far Cry 3-at 3x, a Dying Lightot egyszer, majd mégegyszer a haverommal Ott sem volt a legjobb a story (ennél azért kiszámíthatatlanabb volt), de a játékmechanika új volt és a skill three is sok újdonságot tartalmazott. Itt ugye minden ugyanaz, mint volt, ergo nem furdal a kíváncsiság, mert már láttad előtte a dolgot. Nagyon vártam a játékot pl. a 3-ast nagyon szerettem és vegám van. Megnéztem az első teszteket, videókat. Gondoltam, hogy ok, agyatlan lövöldözés, de jól felépített világ, majd az egyik haverommal végigtolom, beszélgetünk, viccelődünk közben stb. De basszus ez milyen co-op, hogy csak az egyik fél állását menti el? Mi ez a ganaj 2018-ban?
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
Ha leszólnak, kiderül(het) a bunda. Most komolyan bizonygatod, hogy egy 10 éves játéknál.jobb. Szerintem az szégyen, hogy egyáltalán felmerül ilyesmi. Az pedig meginkább, hogy csak az nem latja, hogy fizikában, animációban, AI-ben rosszabb mint egy 2008-as program, aki direkt nem akarja. Történet 0, karakterek 0, eszetlen öldöklés a kampány, ami már a négyes elején unalmas volt. A 3-ban még újszerűnek hatott és a történet volt olyan jó, hogy nyomd tovább. Mi ez a szellemi fogyatékos co-op? Senki sem szereti ha hülyének esik ki és kiderül az általa megvásárolt produktumról, hogy egy vasat sem ér. Ezért vannak kommentek, amelyek szerint jó a játék. Értem én a pozitívumokat, amiket leírsz, leírnak, de ez 2018-ban kevés, főleg azt tekintve, hogy nem első eset, hogy semmi újítast nem tartalmaz a sorozat következő része, hanem a második. Főleg annak fényében, hogy a 3-as rengeteg mindent behozott és a története is jó volt, azonosulni lehetett a karakterünkkel.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Nem hinném, hogy ettől lesz jó vagy rossz egy játék. Mellesleg lehet, hogy bug volt, vagy az ő korai hozzáféréses verziójukban nem lehetett folytatni. Azt írtad, hogy "baromságok", többesszámban. Mi volt még?
-
hajbel
addikt
válasz callmeakos #66 üzenetére
Szerinted a maffia a fejletlen országokban, vagy a diktatúra nem valós? Sokkal valósabb, mint ez. Volt pár példa hasonló szektákra, de ez sokkal elenyészőbb, mint a hármas, négyes témája. Sokat ígértek a sztorival, pl. hogy társadalmi kérdéseket érintenek, de ebből semmi sem valósult meg. Igen, rohadtul idegesítő a kussoló karakter, a hármasban pedig Jason nagyon jól fel lett építve az elejétől a végéig. Nagyon jó karakter volt, aki fokozatosan vált egyszerű hétköznapi fiúból gyilkológéppé, közben tanúja lehettünk az összes vívódásának, félelmének stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
-
hajbel
addikt
Én csak arra tudok gondolni, hogy pár nagy tesztoldalat lefizettek, vagy lobbiztak náluk ilyen-olyan módon, a többi pedig nem mer nekik ellentmondani, hiába ganaj a játék.
Az összes magyar oldal marketinges ajnlót ír róla, csak a pozitív tulajdonságaira reflektálva, tisztelet a kivételnek (gamer365, ign.hu).
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Nem, azért, mert visszafejlődtek ezek a dolgok és ciki, hogy 10 évvel később egy gagyibb játékot adnak ki (ilyen szempontból). Amúgy rohadtul unalmas volt a FC 2 szvsz, de az 5 sem sokkal jobb. 70% reálisabb lett volna.
(#12) Jhonny06: Nagyon nehéz? Nem kellett új motort írniuk, csak a történetre és a küldetéskre kellett volna időt fordítani, de nem tették meg. Könnyű pénz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM