Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Nekem csak az első rész jött be, a 2. oltári nagy szar lett. Ez se tűnik eddig sokkal jobbnak..
-
Forceman
tag
Hát ez az élőszereplős elég gagyin néz ki . Főleg amikor a hordót felemeli a szupererejével .
Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
nrgia
őstag
omg...ez zsír...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Antibazsi
aktív tag
Valaki értelmezné nekem mi is történik pontosan? (Csak a második résszel játszottam sajnos, az elsőkkel nem) Csak pár mondatban,h ennek a story-ja miként kapcsolódik az előzőkhöz, mert ebből semmit nem értettem.
Üdv, Balázs
-
iBlast
aktív tag
überbrutálhiperállat soldier jólnézki...meglátjuk
-
Gude
senior tag
Az első miért nem volt jó????A második valóban elmaradt a várakozásoktól,de azért ne mondható Sz...ak.
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
megint én
őstag
Sz 1is sz@r volt, a kettő egyenesen F0s, ez milyen lesz?
-
iSonic
addikt
Hát ahogy érzem ez a játék inkább tele lesz videókkal, mint playtime-al..
-
Silentfrog
veterán
Amit ebből leszürtem, az első sokkal nagyobbat ütött
De várjuk ki a végét... -
félisten
Ez baromi gyengus...
Alig van benne a játék..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ribizly
veterán
Csak remélni tudom, hogy lesz olyan jó, mint az első volt... Az összes kiegészítőt kipörgettem (az első alaprészt 2x is), de valahogy a második rész nem ragadott meg annyira. Kb. olyan érzésem volt, mintha az első rész előtti epizóddal játszanék, szal az annyira nem jött be (na persze azt is ki kellett pörgetni). Úgyhogy ha ezzel visszatérnek az első részhez és nem akarnak akkora fejlesztéseket belerakni, akkor nekem tökéletes lesz
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Gomez86
őstag
így is nagyon jó a csávó hát még ha célozna is
(vajon 1:29-nél miért nem néz bele a célzóba? )"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gude
senior tag
Ide vele borzongás!!!! F.E.A.R első résza nagy kedvencem volt,majd be.....am tőle anno!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
TOM-202
senior tag
Jó lesz ez szerintem. Ez a video csak kedvcsinálónak került ki hogy bizonyítsák hogy dolgoznak rajta. Messzemenő következtetéseket szerintem így elsőre kár volna levonni belőle.
-
a_nitto
csendes tag
Ööö..Na, én ezután a videó után teljesen elvesztettem a sztori fonalát!
Az ember néha belebotlik az igazságba. Aztán feláll, leporolja magát, és tovább ballag...
-
LackoMester
addikt
Jó lesz ez.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LittleDemon
tag
bocsánat de ez nagyon gáz o_o
egy kicsit erős kritikával élve ez "bullshit"
1:23 nál azér nem gyenge ahogy lő a csávó, mint egy epilepsziás állat.
meg ezek az effektek, kb 4 éve jobbakat láttam
rambó e mögött a bácsi mögött elbujhat, meg az a síszemüveges sniper
az elején az kikészitett (olyan cs:s)[ Szerkesztve ]
-
zcool
aktív tag
Zsíírr!! Várom nagyon!!
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
danati
senior tag
Az előző részek is nagyon jók voltak, remélem ez is hozza azoknak a szintjét.
-
Sicilian
addikt
Nem olyan rossz azért..
nothing is true everything is permitted..
-
- = Zk = -
félisten
Kellemes anyag
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Daczy
aktív tag
A grafikán azért érződik még az, hogy alfa stádiumban van még a gamma
De amúgy nagyon város, mindig is szerettem a FEAR sorozatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest