Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz Invadrr_Zim #4 üzenetére
Ez is csak olyan, mint egy elmebeteg horrorfilm.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
dfdfdf
őstag
Őszintén 18+os játék mit vártok töle hogy barbit adnak hozzá?
-
Mans20
addikt
Kislányoknak jó lesz babázni.
-
karakpecze21
senior tag
Hogy ti milyenek vagytok!
Pedig tiszta sexi a kis Almácska. -
BioNiCMaN
addikt
Itt még nem látszott rajta, hogy "bennhagyták a szottyot" (ahogy Torrente apánk mondta volt).
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Boxi88
őstag
Nem igazán nyerte el a tetszésem a gyűjtői kiadás...
-
HS 2142
őstag
Szerintem ötletes, meg végül is egy Feartól kb ilyet vár az ember. (Max még egy Paxton Fettel bábut tudnák helyette elképzelni, de az azért nem ennyire egyedi)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
plus44
veterán
Brutál, de megelégszem a sima játékkal is!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Archanon
őstag
Jó, de ez egy gusztátalan valós [! ; bár épp annyira élettelem] bábúdék, ami téged figyel a polcról. Bár, lehet egy idő után hozzászoknék, vagy a láda mélyén kötne ki. Eh, nekem nem kéne. Mindenesetre a fémdobozos kiadás, az már klafa.
#Findzs: Ha a második részt hozza, nekem már megéri. Rosszabb ne legyen, ez a lényeg [s erre aligha van esély szerintem].
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Gude
senior tag
Nagyon bizarr cucc,de nagyon ki van taláva!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Findzs
addikt
az előzetes videókból kiindulva nem lesz egy nagy szám nem fogja hozni az első részt ez se
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
gantum
tag
érdekes, hogy ezt be merték vállalni, de nagyon tetszik az ötlet. akinek ez bizar, az ne is játszon a játékkal, ott embereket kell ÖLNI, úristen XD.
-
.bableWes
őstag
nyami, ez tetszetös
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Tomcat
őstag
Nekem tetszik. Eléggé F.E.A.R. fan vagyok (minden rész megvan) és ez jól mutatna közöttük. Ha nálunk is lehet majd kapni és nem lesz túl drága benevezek egyre.
Tomcat
-
addikt
Ez nagyon tetszik, lehet megveszem,ha nem lesz irreális ára.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
8nemesis8
veterán
Jó kis kiadás. Pont karácsonykor volt nagy steam akció az eddig kiadott FEAR-ekhez.
-
maláj
addikt
how bizarre
-
Archanon
őstag
De hát ez nem csak bizarr, ez... undorító.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
james001
veterán
ez durvaa...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Daczy
aktív tag
Atya ég... Ki a fene vesz ilyet?
-
karakpecze21
senior tag
Nekem tetszik, de ezért ennyit nem adok ki érte.
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
válasz Darth_Revan #17 üzenetére
+1
Nem vágyok egy terhes zombinőszoborra.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
kpal
nagyúr
Ez elég zsivány ....
-
Djuree
félisten
bazzeg, mondom milyen alma? milyen lehet egy várandós alma? egyáltalán mi köze a játékhoz egy almának
aztán leesettLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
veterán
Mit kitalálnak... LOL
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Undorító. Ha FEAR rajongó lennék, akkor sem venném meg.
-
Lenry
félisten
válasz Invadrr_Zim #10 üzenetére
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Motion_Blur
félisten
beteg, de így kell nyomni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sicilian
addikt
Ilyennek kell lennie 1 gyűjtői kiadásnak
nothing is true everything is permitted..
-
Tanisz
senior tag
Bocsi, tényleg SPOILER, már nem tudom módosítani.
Fenébe, mindenkitől elnézést, péntek vanSzóval,inkább ne olvassátok a hozzászólásomat
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
SPOILER
Lehet rosszul emlékszem, de a 2 rész végén, vagy közben a "főhősünkkel" kacérkodott.
Vagy valami ilyesmi. Lehet megint végig kellene játszani a 3 megjelenése előtt![Spoiler felirat berakva]
[ Módosította: Cathfaern ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
rupert
tag
Kiváncsi leszek az árára. Biztos nem lesz olcsó.
Alma meg elvileg azt láttat veled amit akar. Lehet a leendő apuka topmodellnek látta éppen Almat.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
Tituka
senior tag
de szép
Skizofrén vagyok, és én is...
-
TeeBee73
veterán
Csak egy kérdésem van: Ki csinálta fel Alma-t?
Kellett hozzá gusztus, az biztos!
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Invadrr_Zim
tag
még nem döntöttem el, hogy sírjak, vagy nevessek...
-
Jofi81
őstag
Hát ezt sem raknám ki a polcomra...
-
baleee89
aktív tag
Lehet majd vele kis gyerekeket riogatni
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
Воланд
titán
Hát ez durva!
Kár, hogy a többi fear részt nem csapták hozzá, az lenne az igazi gyűjtői kiadás.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- XPEnology
- Adobe Photoshop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest