- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fairplays
aktív tag
A színek lehet hogy azért nem a legjobbak mert monitorról vették fel.....
-
-
JONAS77
aktív tag
Hát elolvasva a cikket, reménykelő. Most már tényleg várom, nem beszélve arról, amikor már a 800LE mögött ülve vezetek .
[ Szerkesztve ]
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
BiP
nagyúr
"Én is egy durva szimulátorra vártam, de nem egy arcade stilusú versenyre . "
Az ígérték, hogy lesz arcade meg szimulátor rész is, mindenki be tudja magának lőni.
Az ilyen előre fika hsz-eket, hogy 'arcade szar lesz' meg hagyd figyelmen kívül.
Gondolom nem rfactor meg live for speed szintet kell várni, de ahhoz közeli szerintem simán meglesz.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
biztos lesz közel lesza valósághoz de pesrze ez is csak játék és a valósák azért kicst de másabb. ha kiváncsi vagy milyen lesz a játék ide nézz
(nekem speciel nem tetszett egyik Dirt rész sem és a NFS arrol jobba nem is beszélünk ami az elmult 4éveben volt szóval én ettöl az F1-töl sokat várok és remélem Grid szintü lesz vagy jobb)[ Szerkesztve ]
-
JONAS77
aktív tag
Nem kell ennek a játéknak nagy gépigény, nekem a másik gépemen simán elfutna, ami
Q6600-2GB Ram-ATi 5450 gpu. Persze nem a full beállitásokkal. Egyre jobban kezdek ebből a játékból kiábrándulni, olvasva a hozzászólásokat. Én is egy durva szimulátorra vártam, de nem egy arcade stilusú versenyre . Nekem az ilyen játék arra emlékeztet, amikor egy játékterembe bemegyek a barátaimmal és egy jót szórakozunk, nem izzadunk meg a kormány mögött. A törés fizikája milyen lessz, mert ha egy kis hiba miatt neki csapódik a palánknak, szerintem minimum a felfüggesztésnek kellene elmennie, nem beszélve arról, hogy az abroncs is később szétdurranhat. De minden a helyzettől függ. Remélem nem fogják ilyen részletek kihagyásával elrontani az élményt!!!Ti is látjátok mi történhet meg egy verseny alatt, vasárnaponként a TV előtt.
S. Vettel későn fékezése, majd Liuzzival való találkozása.[ Szerkesztve ]
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
-
Drakwolf
csendes tag
Azért a valóságnak elég szar a grafikája
-
Tomcat
őstag
Már alig várom hogy megjelenjen! Egy igazi élmény lesz vele nyomulni. Remélem hogy LAN opció is lesz benne, vagy legalább valaki ebbe is belerakja!
Tomcat
-
kpal
nagyúr
végre olyan játék készül amit a Grid óta várok és remélem leszzis oylan jó mint a Grid. de nekm semmi panaszom sincs a grafikára és ebben a videóban ja és itt a tükör jó helyen van . (nekem főleg a SPA tetszik esőben itt érződik a sebesség.)
[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
úhhh ez igen...!! nem vagyok nagy f1 fan, de ezt biztos ki fogom próbálni!
Dáccsika
-
plejik
addikt
Na ez elég igéretes vidó, már nagyon várom!!!
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
LW
őstag
Naggggyon jónak ígérkezik.
Arra igazán ügyelhettek volna, hogy ne egy ilyen trágya monitort vegyenek fel, totál gáz a képe(legalábbis a felvételen).
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy a színek azért lehetnek rosszak, mert kamerával vették fel a TV/monitor képét játék közben, és nem beépített felvevő programmal (mint a Fraps).
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
bmakszim
senior tag
Ez a fakóság szerintem magából a játékot hajtó motorból fakad, már a GRiD és a DiRT is ilyen volt, igaz a DiRT 2 nem, de nem hiszem hogy szándékos lenne. Én eltűröm, ha olyan jól optimalizált lesz, mint a GRiD!
Engem igazán a kormány "forgatása-mozgatása" idegesít, olyan mű az egész. A "valódi" Massa sokkal jobban elfordítja a kormányt egy-egy kanyarban, a pálya hajtű kanyarjában látszik a legjobban, ahol Massa 180 fokban, míg a játékban csak 90 fokban fordul a kormány. Számomra eléggé irritáló, de majd megszokom, mivel én is óriási F1 rajongó vagyok! Alig várom már a szeptember-október végét, F1, WRC, FIFA "reloaded" - ez utóbbit az új motorra értette
[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
hatásos videó
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem tetszik nagyon. Tuti megveszem csak jöjjön már ki
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
BiP
nagyúr
Persze, értettem. Csak szúrkálódásnak írtam be (mert az rfactor modban meg totál rajzos minden). Amúgy én sem értem ezt a CM részéről, anélkül is rohadt jól nézne ki, sőt szerintem is jobban, de biztos a dizájn miatt. Mondjuk az esősnél dob a hangulaton.
A Most Wantedban láttam először ilyen zavaró mértékben. Mondjuk anélkül meg fos volt. (meg a Gears of Warban volt, de ott jól nézett ki, meg volt több profil is. Ja, Far Cryban is volt.)
-
Mr.Herold
tag
-
Kleroo
veterán
Értelmezd újra az írásom:
PROnál ott van hogy nagyon jó a grafika.
Viszont ez a mosott fakó-blur-glow színvilág nagyon elrontja.Ha pl NFS shifthez hasonlóan harsányabb színekkel operálna,akkor csorgatnám a nyálam ezerrel. De minden CM játékkal ez a túlzott mosás-fakóság a bajom.Mert a részletesség meg van,nagyon is! nem kell semmit takargatniuk ezzel a sok unreális "effekttel"Hodor. Hodor? Hodooor!
-
menalcas
őstag
Hát a fák nagy része nem stimmelt és az antenna a kocsi elején kisebb az eredetin
szerk.: Ricco_hun: a színek azért sz@rok mert gagyi kamerával vették fel nem pedig progival
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
đayW@LkeR
tag
Gyerekek ez nagyon durva nagyon...
tuti vétel lesz
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
Ricco_hun
senior tag
A színek fakók, nem elég széles a nyomtáv és olyan mintha lebegne az út fölött a kocsi. Na majd talán 2020-ra csinálnak olyat, amit össze lehet téveszteni a valósággal.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
GrooveHero
addikt
ha kicsit belegondolsz, akkor nem van igazad. mert abból a szögből próbálja a játék visszadni az élményt, mint az igazi. de a játékban látnod kell hátra, mert te vezetsz, de a tv-ben abból a szögből, mivel néző vagy qrvára nem kell látnod semmit, ezt inkább hagyd a pilótára.
kb ennyi.
gondolkozz micimackó, kondolkozz
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
zazahoho
őstag
jó lesz ez ,nagy sokára egy normális f1-es játék ,már egy hónap sincs a megjelenésig
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
BiP
nagyúr
válasz seawolf570 #19 üzenetére
Ha Te is követnéd az eseményeket, láttad volna, hogy voltak már videók 2010-es autókkal is. (A korábbi videókban valóban jelezték, hogy 2009-es autók vannak. Dev diary 4-ben már nem volt.)
Amúgy én is úgy emlékszem, hogy idén volt a visszapillantós mizéria.
-
Fortissimus
őstag
nem olyan rossz ez, kb. ezt vartam
nem egy hc sim, de azert nem is nfs''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Def26
félisten
Szerintem teljesen rendben van. Kár, hogy már nem érdekel az F1.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
seawolf570
aktív tag
Ha folyamatosan figyelmesen olvasnátok a híreket a játékról, akkor tudnátok ezt:
"Fontos megjegyezni, hogy a videóban továbbra is a 2009-es autókkal mutatják be a játékot, de a végleges változatban természetesen már a 2010-es csapatok, pilóták és autók fognak szerepelni."
Látom a többség csak hirtelen felindulásból ír, erre van egy jó magyar közmondás: " Ha nem szóltál volna ........."Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
BiP
nagyúr
"A színek nagyon nem stimmelnek.Nagyon unreális hatása van ennek a codemasteres képi világnak. Remélem lesz vmi tweak hozzá majd."
"az próbálja ki az rFactor+FSONE2009-et"Néztem videókat erről az Fsone2009-ről. Lehet, hogy a szimulátor része nagyon jó, de az F1 2010 képi világát nem írnám a kontrák közé ezek után.
Tudom, nem emiatt hivatkoztál az rfactorra, csak érzékeltetésnek emeltem ki, hogy alapból rohadt jól néz ki szerintem, az eddigi F1 játékokhoz és modokhoz mérten meg k*rvajól.
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
PRO: Részletességet nézve már nagyon ottvan a játék
Jónak és ígéretesnek tűnik
KONTRA: Hiányzik egy fontos dolog, a sebességélmény. Az pedig igencsak fontos, hogy jobban meg lehessen tanulni a féktávokat,illetve hogy jobban élvezze az ember. Remélem ez csak a videóban tűnt rossznak,de ha pont ilyen lesz a játékban,akkor sajna már elve felejtős.
És így az igazi mellé rakva látszott nagyon.....
A színek nagyon nem stimmelnek.Nagyon unreális hatása van ennek a codemasteres képi világnak. Remélem lesz vmi tweak hozzá majd.
Nem valami szimulátoros egyenlőre....legalábbis nagyon nem voltak szinkronban akanyarsebességekMÁS: a visszapillantó bocsánatos bűn,mert emlékeim szerint idén év közben kellett módosítani a visszapillantókat.
Nagyon várom a játékot,és remélem leválthatja az FSONE2009et
(szerk: aki azt mondta erre a játékra amit a videón így ebben a formában látott,hogy tökéletes,az próbálja ki az rFactor+FSONE2009-et.... )
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
ígyvanferi
addikt
Annál is inkább, mert tuti, hogy semmilyen szerepe nem lesz a játékban a motorhűtésnek vagy az F-csatornának. Ez csak szimplán szemet szúrt itt valakinek. Nekem az szúrt szemet, hogy a készítők ültettek pár fát a pálya köré időközben. (Vagy a pályamunkások vágtak ki néhányat azóta... )
Csak vennem kéne egy jóféle kormányt, gyanítom, összehasonlíthatatlan lenne az élmény vele szemben a bill.-lel.
-
HyP3b0y
senior tag
Olyan hülyéket tudtok beszélni...a visszapillantó egy fejlesztés volt. Szerintetek majd a codemasters végig megy az összes csapaton, hogy ki milyen fejlesztéssel érkezett meg a különböző futamokra? Egyik itt használt F-csatornát, merci ott változtatta a motorhűtést...kit érdekel?
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
wolfman
veterán
ha a játékban élénkebbek lennének a színek tökéletes lenne. Így csak fantasztikus!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Sicilian
addikt
Jó lesz ez már várom..
A visszapill. az meg gáznothing is true everything is permitted..
-
tyutyu1983
tag
Eredetileg ott volt a tükör,csak módosítaniuk kellet rajta.Ezek szerint a fejlesztők még nem javították ezt ki.
[ Szerkesztve ]
Lenovo IdeaPad Y580
-
Misi 007
őstag
Egyre jobban hányok ettől az F1-es játéknak csúfolt valamitől...
-
rEnk
tag
sztem brutál ahogy megcsinálták érdemes lesz beruházni egy kormányra
jah és van monaco is LINKa hosszú élet titka: iddqd
-
DEJVID
őstag
Olyannyira igazinak néz ki, hogy rossz helyen vannak a viszapillantók.
-
Cythyel
senior tag
Jólett.
Nemtom ki figyelte még rajtam kívül, de az elején még Massa volt előrébb, aztán a játékos lehagyta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Politika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CIS - Comodo Internet Security
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest