Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Az első részt imádtam, a kiegészítője nem jött be. Remélem ezek az újak hoznak valamit a régi hangulatból.
-
mentoloshypo
senior tag
Már csak a teljesen fölösleges és inkonzisztens rajzfilm hiányzik, mint anno a Dead Space-nél.
Jah, meg egy mozifilm se ártana a Dead Island-ból, kellene mint egy falat kenyér. -
Silentfrog
veterán
Én nagyon szeretem a jó zombis játékokat,tehát nekem ebből a műfajból sosem elég!
-
Ellia
addikt
Hát elvileg lopakodásra fog építeni, meg sok minden kiderül a vírus terjedéséről is... de zombik. már megint zombik. miért nem lehetnének pillangók inkább?
-
Akos96
senior tag
válasz Psychopeti #7 üzenetére
Valamiben különböznie kell a számozott epizódtól. Ami amúgy még lehet jó, csak ne válna elcsépeltté az egész dedájlend téma addigra. Bár már most is kb. az. De gondolom zombisjátékokkal könnyű dobálózni.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Psychopeti
senior tag
grafikai megvalósítása adja, ami ezúttal rajzfilmszerű lesz.
Vissza fejlődés
De miértKend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
james001
veterán
Túl sok lesz már ebből a "halott szigetből"
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Mate
nagyúr
Szép lassan megeszik az aranytojást tojó tyúkot.
-
Sirandrish
legenda
Ez elég jónak néz ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mentoloshypo
senior tag
facepalm
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Kicsit sok lesz már a Techland-féle zombiirtásból.
Dead Island 2, Hellraid, Dying Light, és most meg ez. Közben nemrégiben jött ki valami Dead Island MOBA is, ha nem tévedek. Ajj, inkább egy játékot készítsenek, de az minőségi, és bugoktól mentes legyen. -
félisten
Szeretem a cell-shaded grafikát, és a zombis játékokat is!
Jöhet!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest