- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
Mindig ki kell találni valami újat, ami a többinek nincs. Hátha ráharap a nép.
Ezért született meg annak idején ez a próbálkozás.
-
Róka86
csendes tag
A fogaskerék kihajcsa majd a videókártyát....
-
Pötyi
őstag
válasz perecKING #46 üzenetére
Steampunk processzor igazi gőzkazánnal és a felforrt hűtővíz úgy sípol majd a biztonsági szelepen, mint egy 1800-as évekbeli gőzmozdony. A windowst meg úgy kell majd berántani a retróhullám jegyében, mint egy kétütemű Vétyerok csónakmotort, vagy benzines fűnyírót.
QNX is cool!
-
perecKING
senior tag
Ha okosak akkor akkor a rangas(forgas) lényegében a HDD led mintájára mukodik, szóval tudatja hogy a gép bizony dolgozik :D
Persze én csak akkor vennem meg ha a chipset felett is lenne egy forgo vagy forgatható kérek. Akkor az lenne a mod hogy színes lánccal osszekotnem oket aztan csattogna a lánc mikor rángatja a tájcsí. Sőt tennék rá nagyobb fogaskereket hogy nagyobblegyen a fordulat
Mekkora anyázás lenne fórumban hogy mx4-el vagy liquid metal-al kell e kenni a láncot
DE IGY NEKEM NEM KELL[ Szerkesztve ]
-
sunpower
tag
Sajnos az emberi hülyeség tényleg határtalan.....
-
fogtunder
nagyúr
OK, legközelebb akkor szóljatok, ha már egy V12 motor van ráépítve
I hate morning people. And mornings. And People.
-
M@cika
őstag
Most komolyan, mi a RF értelme van ennek? A gépet használni kell, nem pedig azt nézni, hogy az alaplap sarkában valami ficereg. Házba beépítve szerintem nem is sok látszik belőle, max. az rgb ledek féle fény szűrődhet ki.
Nasit a kis fehér medvének!
-
ElEvEn11
senior tag
Amúgy fogaskerekes kérdés (sic!) , de ázsiában szerintetek erre a desing feature-re harapnak majd a vevők? Vagy egyáltalán kinek szánták ezt a vizuális csalit?
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
tomcat78
őstag
Nem értem mi a bajotok vele.... Cél Hw, így biztosan pontosabban be lehet lőni az OC-t....
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Amerigo57
őstag
Eddig az összes ASRock Taichi alaplapon volt fogaskerék ,
de a Z290 Taichi , a Z390 Taichi , Z490 Taichi
alaplapok is nagyon jól sikerültek az ASRock -nak -
Lenry
félisten
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
zetor2000
őstag
Talán mert nem különbözik az Aliexpresszes 2 dolláros step-motortól
Viszont ha már mozog, akkor szerintem jobb lenne, ha a sebesség függvényében tenné. Azaz, ha pörög a lap, akkor gyorsabban, ha meg nem, akkor lassabban.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
user12
őstag
Lendkereket és olajzószemet
Benne lesz majd a manuálban is, hogy hetente egyszer hajtóműolajjal meg kell itatni
És innentől fogva nem árt ha az IT ismeretek mellett alapvető gépész vénával is rendelkezik a vevő[ Szerkesztve ]
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
XuChi
addikt
Vérgagyin néz ki, de legalább világít.
-
htc07
addikt
Hát ez halál gagyi lett Mondom biztos forog lassan egyenletesen, erre ugrál mint egy 2 dolláros aliexpress-es step-motor.
Aztán majd lehet vinni szervízbe, hogy bedöglött az alaplapon a fogaskerék
Mi lesz a következő, tesznek rá lendkereket?
-
traz75
tag
Ezt a bóvlit... Nekem egy alaplapon minimum csobogó legyen.
Szart nem veszek, nem adok el. :) ui : minőségi trágya eladó :D
-
buxiex
tag
Sperdifi, globoid kúpfogaskerék, forgó karácsonyfa felkészül
george carlin education
-
M0ng00se
őstag
xdxd
V6
-
bitblueduck
senior tag
hátha van valahol egy konténerre való beragadt fidget spinner, esetleg az is lehetne a következő szériához.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Yeffy
veterán
miket ki nem talalnak, lol
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
tag
Kellet mint egy falat kenyér.
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
háncsoló
csendes tag
Már csak ez hiányzott
-
törölt tag
Megint egy olyan dolog ami még jól is nézhetne ki (karórák látható mechanikája pl.), de helyette ronda. Viszont RGB.
-
scarabaeus
őstag
válasz andras1024 #18 üzenetére
Úgy gondolom, hogy a fejlődés ilyesmi felé viszi őket.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
mad823
őstag
Jobb lenne, ha felhúzós lenne, esetleg súlyhuzamú ingás.
-
ughhh
senior tag
Bámulatos hol tart már a tudomány
-
senior tag
Anyám, borogass!
...azért ez már megint a posztmodern állapot rettentő betegségére utal; egy full digitális szegmensbe (tekintsünk el most a ventilátoroktól és a HDD-ktől) analóg mechanikát csempészni. Remélem, idővel majd olajozni kell, hogy ne morogjon vagy egyéb zajokat adjon ki magából.
Itt már mindenki megbolondult?!- Hibás az alaplapom!
- Mi baja?
- Féltengelyes lett!"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Televan74
nagyúr
Az VGA tartó egy vacak! Külön nem lehet kapni?
Mindenbe beleugatok!!!
-
andras1024
csendes tag
Már csak egy forgó RGB diszkógömb hiányzik róla.
-
Semplar
őstag
Mi az az asrock?
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
veterán
Itt van a vég, fogaskerék az alaplapon, na lehet , hogy jön majd egy dugattyú sor is?
duree54
-
Redneck
nagyúr
Értem én hogy fontos a dizájn, csak azt nem, hogyan lett ilyen bazári?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
sb
veterán
Remélem kerreg, kattog is, ahogy kell. Úgy lenne értelme...
-
ElEvEn11
senior tag
Nem elég, hogy ocsmány design-okat csinálnak az alaplapjaiknak, most egy ilyen abszolút felesleges feature-t is rátesznek? MIÉRT???
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
MeszesKPT
őstag
Mára ki kellene kapcsolnom az internetet.
-
Reggie0
félisten
Ha technikai szemmel nezzuk, a fogaskerek csak egy rosszul dizajnolt ventillator. Szoval nincs itt semmi kulonleges
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
[...]egy kisebb, rejtett ventilátorral is hűtik[...]
Vajon ennek mi lesz a megítélése?
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Top cat
addikt
-
Duck663
őstag
1, az egy elég combos alutömb, egy hőcsővel, hűtésre biztos jó, a levegőnek meg jó találkozási pont.
2, Nem sikerült kihámozni a videóból. A felvételek alapján egy nagy műanyag valaminek néz ki. Kérdés mennyit fogyaszt a z590.
3, Kapaszkodónak tippeltem volna, vagy a SATA kábel egyfajta rendezőjének, de tévedtem. Egy állítható VGA támasz. (Videóból kiderül.)#4 flexxx2: Nem forog, de mozog, ide-oda, úgy mint egy másodpercmutató, csak nagyobb léptekben. Azt mondanám leginkább vicces. Van aki ezt nézegeti majd? A marketingesek a fejükre estek című produkció következő felvonását láthatjuk.
[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Top cat
addikt
-
Mostly Harmless
tag
már vagy egy évtizede csak Asus alaplapjaim voltak.
ezekben is lehet annyira egyszerűen overclockolni? érdemes beruházni egy ilyenbe?(the cake is a lie)
-
flexxx2
őstag
Ez a videóban nem is forog.
-
félisten
Szép-szép, de vannak kérdéseim:
- az a torony a procifoglalat mögött mennyiben szolgálja a VRM hűtését, és a körülötte lévő légáramlatot?
- a PCIE sínek körüli burkolat mennyiben szolgálja a PCB, a chipset (lég)hűtését?
- mi a f@xom az a kallantyú a SATA csatik előtt?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
Elírás van a címben.
Egyébként nekem ez valahogy nem jön be. Csináltak már szebb lapot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És az a majré rács miért van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja