Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raysen623 #18 üzenetére
Az lehet, csakhogy a Sonytól nem ezt a minőséget szoktuk meg, azért volt vicc ez az előadás. Mondhatni, hogy eddig a leggyengébb State of Play, amit valaha láttunk.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Raysen623
addikt
Nem mondanám hogy vicc volt, csak nem arról szólt amire gondoltunk. Kissé olyan eresztésnek tűnik mint amikor drága MS csinált ilyen bejelentéseket és mindegyik előtt elhangzott az exkluzív kifejezés. Ennyire nem készül továbbra sem húzó cím sanyiéknál?
Egyébként amíg úgy reklámozzák, hogy PS4 és PS5 addig hiába várjuk az új konzol képességeit...szerintem.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Én visszanéztem tegnap este, ez az előadás bizony sajnos egy nagy vicc volt!
Számomra egy értékelhető játékot sem mutattak, nem is kellett volna ezek végett eseményt rendezni, csak kidobálni a trailereket Youtubra és akit érdekel, ott megnézi és letelt.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
krx21
nagyúr
Srácok, csak én gondolom, hogy ez az előadás egy vicc volt?
Számomra 1 játék sem volt várós.. Sőt! Mi volt ez? -
Raijin
tag
Ez már jobbnak (közelebbinek) tűnik.
Ha jól emlékszem, akkor jövőre ígérik az új VR-t is, és bár a vas paramétere ígéretesnek tűnik, de szerintem jó játék nélkül nem lesz eladható. PS4-en a VR élmény nekem csak 4-5 játékot adott. Remélem PS5-ön ez több lesz.[ Szerkesztve ]
Live long and prosper.
-
toronyhaz
aktív tag
Eddig az volt a tapasztalat hogy a konzol életciklusa vége felé jönnek olyan játékok amik 100%-ban kihasználják a gép képességeit. Viszont a PS4-nél már azért hamarabb eljött ez a határ.
PS5-nél talán megint hamarabb elérik ezt a szintet. De 3-4 év még tuti kell. Tekintettel arra hogy egy komolyabb játékot akár 3-4 évig vagy akár még több ideig is készítenek. Ezért nem vettem PS4-et megjelenéskor. Az öttel is ráérek még vagy 2 év múlva foglalkozni. Bár egyre kevésbé érdekelnek a játékok az tény. Így csak a minőségi tartalmak jöhetnek nálam szóba.Ami éves szinten max 1 játékot takar. Meg már válogatós is vagyok. -
Zsinder
aktív tag
Nem volt jó, de legalább rossz.
Ráadásul megjelenési dátumot se írtak a Little Devil Insidehoz, pedig elvileg idén július volt. -
Raijin
tag
Hát ez tényleg elég gyenge volt.
Mikor jönnek végre a PS5 képességeit ténylegesen kihasználó játékok ?Live long and prosper.
-
Sefneni
őstag
Ezért felesleges volt ezt az "eventet" beharangozni..
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
eeXaa
addikt
Wow! ilyen gyenge felhozatalt még sose láttam... nem értem miért kell ennyiért felcsigázni az embereket. 0/10
-
Bencus88
nagyúr
Ezen leplezik le a novemberi plus játékokat?
Amúgy nem lesz nagy durranás, 20 perc, de hátha lesz benne valami finomsag[ Szerkesztve ]
-
Én várnék már egy Naugthy Dog bejelentést...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
JanR
addikt
Gondolom a GTA Trilogy-ról lesz gameplay, bár.. Nem tudom milyen játékot várnék, így is el vagyok maradva a címekkel
Új hozzászólás Aktív témák
gp A korábbi leleplezések új hírei mellett, friss bejelentések is várhatóak.
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest