Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
nos, kb ez az early access..... de ők "kész" játékként adják el és negyedévenként kegyeskednek csöpögtetni 1-1 pályát... hát köszi.
ez olyan, mintha adnék egy kocsit neked de benzin nélkül... gurul? aha, tolhatod, de messze menni vele nem fogsz.
röviden: szar ez a modell, remélem nem lesz ebből trend.
-
törölt tag
15$/rész? Lesz még DLC is mellé? Meg anyám kínja?
Ezzel aztán rohadtul nem ösztönöztek a vásárlásra, pedig egyik kedvenc sorozatom.Teljes játékot kérek, 10 ruppó körül és rendben vagyunk.
-
Gery9112
őstag
Persze ebben igazad van és egyetértek veled amúgy nekem csak ennyi a gondom a játékkal, amit feljebb leírtam, ezt leszámítva várom mert amit eddig láttam a játékból az kifejezetten tetszik. Csak jöjjenek szépen a pályák, minél több annál jobb.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
wolfman
veterán
Annyiból mondjuk jó ez a megoldás, hogy ha a játék maga készen van a fizikával stb-vel együtt csak éppen a pályák nincsenek meg, akor kiadhatják korábban, utána meg ráérnek foltozgatni, csinosítani a játékot, amennyiben nem kapjuk meg drágábban mint egyben kapnánk.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Gery9112
őstag
válasz Jeanne d'Arc #2 üzenetére
Én meg remélem, hogy nem kell megszokni ezt a fajta kiadást mert az Early Access-t nem azért találták ki, hogy a dollárcsilliárdos kiadók így húzzanak ki még több pénzt a vásárlók zsebéből.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Hiftu
senior tag
Alternatív cím:
Sims Murderer: Italian JobTessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
addikt
Kicsit furcsa hogy igy apránként csepegtetik a részeket, de majd megszokjuk.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
wolfman
veterán
Úgy lenne fantasztikus ez a rész, ha lennének utalások az első részre végül vagy közben, esetleg a második része stb. Legalább tényleg össze lehetne kapcsolni az első résszel.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Steam topic
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Reklámblokkolók topikja
- BestBuy topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest