Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
cskamacska
addikt
Hát túl sok magyar nem lesz közöttük, mert az Advanced Warfare PC változata is 11k-val kezdett és mindenhonnan Steames. A csoda PC-s GTA V viszont kapásból magyar boltban is konzol árban 14000 forintért lesz, Steames meg kikerülhetetlenül 60 euró, azaz 18000 forint.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Scholes9
nagyúr
És lesz aki ezt is megveszi majd 60 eurós áron
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Dilikutya
félisten
válasz cskamacska #51 üzenetére
Én kimondottan élveztem az esős, mocskos dzsungelt, meg az orosz tankokat. Ráadásul jó véres is, az a nem életszerű, hogy a gránát vagy valami nagy kaliber nem tépi le a kezed.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz #78687232 #47 üzenetére
Én 6-7 órát is elszórakozok vele. Nekem kell, mert pörgős, élvezetes. És hidegháborús FPS-t mondj még nekem, mint a Black Ops volt! A modern háború más, olyan akad, bár jó az se sok, és a Modern Warfare elég ütős volt ilyen téren is.
Vietnami, koreai és I. világháborús FPS pedig továbbra sincs. Ja, abban nem lenne exoskeleton meg ilyen faszságok, ami a mai kis gyerekeknek kell, nekik már a World at War is lassú meg csúnya. Meg nekik már derogál a Thomson.
Nálam simán többször játszósak a single részek, a multiját a Steam-en egynek se indítottam még el.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ármester
2 nagyon szeretem, mai napig játszom vele. 3-tól félek, hogy nagyon futurisztikus lesz már mint az AW.
-
mlinus
őstag
Én várom. És igen, ellőtték az exosuitot az AW-ben, és a Titanfall közelsége hozzá képest miatt eléggé unalmas lehet már, DE, hivatalosan még nem tudjuk hogy mi lesz pontosan, illetve a Black Ops 2-ből kiindulva egyáltalán nem biztos hogy egy szálon fog futni a történet. (Ja bocs, engem jobban érdekel a kampány mint a multi, Blops 1 + 2 mesteri volt ilyen szempontból, már-már túl jó a CoDhoz)
-
Dilikutya
félisten
válasz #78687232 #41 üzenetére
Aha. Tehát ha két rész után unnánk a hidegháborút, akkor inkább ne is legyen, inkább maradjon a jövőbeni hadviselés, amit már úgy is ununk? Érdekes "logika".
Bár nekem csak a single kell, felőlem az lehet a multiban, amit csak akarnak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Chereiose
addikt
BO 1 nekem az MW2 mellett a legjobban tetszett, reménykedtem, hogy valami hidegháborús lesz megint, de ebből szerintem az fog kisülni, hogy ilyen agyba főbe kis mapok, mindenki egymás hátában éled stb....Műanyag fegyverekkel
-
bager13
aktív tag
válasz Z a hangya #4 üzenetére
Az a szomorú, hogyha minden hónapban jönne egy új rész. Abból is fogyna megjelenésenként tíz milla.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Dilikutya
félisten
válasz #78687232 #35 üzenetére
Pont nem. Futurisztikus akciójáték van rengeteg, a 60-as és 80-as évek hidegháborús eseményei viszont még új színt is hoztak az FPS-ek közé. Ez a sci-fi lövölde tiniknek való, lassan már célozni vagy lőni se kell, mindent megold az okospuska, az exoskeleton és a drone.
-
Garada
őstag
Ismét egy rész amit eszméletlenül várok.A BO2 eszméletlen mennyiségű játékélményt tudott nyújtani számomra.
-
addikt
válasz #56230144 #37 üzenetére
De, nem érted hogy mit mondok. 3 éves ciklus, felosztják egymás közt és minden évben más stílusú cod jön(ne)
1; COD AW -> futurisztikus biszembaszom
2; COD BO -> világháborús
3; COD MW -> jelenben játszódóVagy valami ilyesmi, (az hogy ki melyiket az mindegy) de az hogy most már majd minden évben ugri bugri cod-ot kapunk, számomra elkeserítő.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #36 üzenetére
Szerintem is hülyeség ez a futurisztikus cucc, de mindenkinek más tetszik, hozzá kell szokni.
-
addikt
A játékosok petíciót indítanak az MW2 remastered-ért, egy WAW2 hírnél mindenkinek csöpög a nyála, ezek meg megint odadobnak a játékosoknak egy futurisztikus vackot. Reméltem hogy ez a 3 éves fejlesztési ciklus azt fogja magával hozni hogy minden COD más időben játszódik majd, erre a jövőbeli exo-s AW után jön megint egy jövőbeli vacak. Értem én hogy a megváltozott munkaképességűeknek (esetükben ez szellemi és nem testi) is kell munkahelyet biztosítani, de az ne egy játékfejlesztő cég dolga legyen már, hanem a szalámigyáré.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
falijja
őstag
Na végre csak jöjjön már a bo3, ezek a fosok mint ghost/AW semmik..cod csak akkor jelenik meg számomra mikor a Treyarch készíti...bo2 legeslegjobb az egész cod sorozatban fölényesen...remélem nem kúrják el ezt a részt sem...
-
laceszgamer
addikt
válasz J.Hetfield #28 üzenetére
II VH-t durván 5 év alatt " megunták " ez a modern-jövő mizéria meg már bő tíz éve megy ha a CoD 4-től számolom... Rájöhetnének igazán, hogy épp ideje ismét egy váltásnak, aztán jó pár év múlva megint jöhet a jelen / jövő.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
wjbhbdux
veterán
Black Ops azért jó, mert David S Goyer felügyeli a storyt, és ő otthon van az időutazós több szálon futó cselekményekben, illetve azért mert a 3arc PC csapata a legépkézlábabb a CoD fejlesztők közül, de azért csodát nem fognak tenni, ők is csak futószalagon tolják a codokat 10 éve.
/s
-
Dilikutya
félisten
válasz J.Hetfield #28 üzenetére
Miért az a legjobb? Unalmas. Dzsungelharc kéne újra, akár Vietnam, akár Korea. Vagy belekontárkodni az afganisztáni konfliktusba. Ja hogy ott nincs semmi tigh-tech, és a tizenéveseknek még csalással sem menne a célzás sem?
Pedig itt legalább tényleg az emberi harcon lenne a hangsúly, és ez még a multira is igaz. Nem robotkutyával akarom kilyuggatni az ellent, hanem a saját fegyveremmel.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
J.Hetfield
aktív tag
Zsír. A Black Ops 2 tetszett, ha valami ahhoz hasonló lesz megvettek. Ja, és nyomják csak a futurisztikus témát, az a legjobb. AZ Advanced Warfare csomó mindent átemelt a Black Ops 2 jövőbeni részeiből.
-
Gainka
őstag
Exo mi van? Pfey
-
addikt
-
xtremez
aktív tag
Most lehurrognám, hogy jajj ne megint cod, de a Black Ops-ok nagyon bejöttek! Kampány részük legalábbis! A sci fis dolog viszont annyira nem tetszik. A hidegháborús és a 80as évek pályákat jobban szerettem!
-
Dilikutya
félisten
Az első Black Ops-hoz sokat hozzátett a hidegháborús korszak, de még a 80-as évek is tetszett a 2. részben. A modern, futurisztikus hadviselés már kevésbé, és igazán kár ebbe az irányba vinni el, erre ott volt a Ghosts és az Advanced Warfare. Pörgős akciófilm volt a Ghosts, de pl. a végén az a vasút már egy kicsit sok volt.
Ha nem akarnák minden évben a saját rekordjaikat döntögetni, mellékszálként is elfogadnék múltban játszódó játékokat ebben a stílusban, annyi jó háború volt a XX. században.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #19 üzenetére
"y"-al még én se
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Dilikutya
félisten
Mivel mindkettő az Activision figurája, ezért akár lehetne is. De kicsit öregecske lenne már, emlékszem, már a II. világháborúban is harcolt.
Amúgy lehet ő, ha nem túl távoli jövőben játszódik, elvileg a Modern Warfare is egy fiktív, pár évvel a jelenünk utáni történet. Bár a kettőt fölösleges összemosni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #14 üzenetére
Én csíplek téged kovyubi, te jó közönség vagy, mindig vevő vagy a szövegemre. Kicsit olyan ez mint a "vonzás törvénye" ahol ott vagyok, ott ott vagy te is. Ezt le is írtad már párszor, hogy téged a cod nem érdekel csak én (zavarlak).
Ez viszont kicsit fura volt, hogy minden előjáték nélkül rögtön engem említettél meg. Gondolj csak bele a többiek, hogy értelmezhetik ezt? Én sose hívnék fel senkit így "keringőre". Vicceskedek, gorombáskodok néha, de alapjában egy jószívű faszi vagyok.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Srácokk nyugalom . A cikkhez én meg a gépigényre leszek kíváncsi, vajon még a Q8400 elbirja vagy sem.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Bjørgersson
félisten
Rendbe teszed? Mi van? Az okoskodasod / szakertesed miatt emlitettelek meg, mivel te vagy az egyetlen, aki az osszes COD, Titanfall hirt telespammeli a CS:GO-s es egyeb faszsagaival, mikozben nagyon jol tudod, hogy pont leszarja mindenki, sot.
Torodni meg tudod kivel kell.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
cskamacska
addikt
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #5 üzenetére
Azt értem, hogy zavar mikor rendbe teszem a lelki világodat cod témában. Megértem ha ez fáj. De azt már nem, hogy miért kellett rögtön engem említened. Igényled a "törődést" ugye?
(#7) orichalcos Mikor reggel elolvastam a hírt akkor se gyulladt fel a szememben a gyűlölet tüze. Nem tudom miért, eszem ágában sincs szitkozódni. Sőt eszembe jutott, hogy a BO1-ben nagy flash volt Kennedy feltűnése. Bár végig nem bírtam játszani. De az jó volt. És még egy pozitívumot tudok mondani a játékról: Jelenleg is a BO2 a legjátszottabb Cod rész PC-n. Ennyi. Szeretni nem fogom, azt se mondom, hogy a későbbiekben nem szólalkozok össze senkivel cod témában. De semmi vicces codos beszólás, semmi gif
Olyan szép idő van, nem keresem ma a bajt[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #5 üzenetére
vagyok vagyok, de még csak read only.
-
Bjørgersson
félisten
Na, mindjart jon LnB.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Z a hangya
tag
Nem igaz, még 6 hónap a következő COD-ig Gyorsítást kérek, jöhetne mondjuk fél évente az újabb rész
"Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel teaser, sokat nem számít szerintem. Mint írtam a párbeszédek is a korábbi részekből vannak összevágva. De legalább hivatalos videó.
szerk:
Kicsit bővítettem a hírt. A lényeg hogy visszatér a futurisztikus hadviselés. Egyes szóbeszédek szerint exoskeletonok nem lesznek hanem egyfajta mesterségesen tuningolt katonákat irányíthatunk majd. ( Cyborg téma, esetleg augmentációk a lá Deus Ex? Netalántán Tökéletes Katona stílus a la Ván Dám? )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
0:32 körül Captain Price? És mint ha a sziluett is őt ábrázolná..Price visszatér BO3-ban? Kedvenc karakterem volt. (Jó mondjuk ez is rókabőr, de legalább valami normális karaktert hoznak vissza, ha tényleg ő az)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest