- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Dr. Akula #14 üzenetére
Azért ez nagyon nem így van. Változnak a fegyverek, harcrendszer(Battlefield 1-ben pl. van Behemot), a bullet drop és a bullet deviation, a járművek és azok kezelhetősége, ezt mind ki kell tapasztalni, nem úgy van, hogy csak beleugrok és mivel játszottam az előzővel, már tudom is. Ja és a környezet és a pályák is változnak, hozzájárulva az immerzióhoz(ami nekem mondjuk a Battlefield V-ben pont nem jött át, de ez most mellékes).
(#15) laceszgamer +1
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
laceszgamer
addikt
válasz Dr. Akula #14 üzenetére
De akkor mit másítsanak rajta, hogy ne lehessen ennek mondani? Az FPS az FPS. Most körülbelül ez olyan mintha azt mondanánk az új XY autóra, hogy már megint 4 kereke van.
Most ahogy a Stalkert említed, nyilván lehetne mechanikailag olyan is, de akkor meg miért neveznénk még CoD-nak?
Amivel lehet variálni az körülbelül a környezet de az alapokat azért meg kell hagyni, máskülönben épp a lényeg veszne el. Az első rész óta vettem mindet a 3 és a BO4 kivételével, de ez tulajdonképp annak köszönhető, hogy " rókabőr " volt évről évre, tudtam mit kapok, és épp arra is volt szükségem, egy single kampányra, mellé egy multi lövöldére.
Ha meg változatosságot kerestem arra ott voltak a Bioshock, Prey, Metro és társai.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wartales
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Socket AM4
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s