Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Ja jók az érvek de én azért még mindig nem bírom felfogni az ilyesmit hogy miért így kell ezt.
De tuti csak én nem értek a magasabb dolgokhoz mint a reklám meg ilyenek.Youth hides the key to salvation
-
-
twollah
nagyúr
Mert ezzel azt az erzest keltik, hogy aki bejutott az kivaltsagos lett ez altal.
Ha egy 20 ezres csarnokban tartanak a rendezvenyt abban nem lenne semmi extra, a media sem kapna fel az ugyet es ezzel ingyen reklamot csinalva a BlizzCon-nak es a Blizzard-nak.
Ezert is van ahogy van.
Ki van ez talalva nagyon. -
senior tag
de ha ennyi jelentkező lenne miért nem teszik át egy nagyobb helyre? vagy ilyet nem lehet?
nme mintha én menni akarnék de ahogy látom párezer ember még menne.egyébként jó a flash gamma csak kicsit gyors nekem
Youth hides the key to salvation
-
Vistaboy
veterán
Szerintem ezen nincs mit csodálkozni. A Blizzard még nem adott ki rossz játékot, így hát ha tízszer ennyi jegy lett volna, akkor is elfogy.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
PowerBuldog
veterán
Gondolom megint felvásárolták őket, hogy drágábban adják el.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Prof01
veterán
Nem baj, úgyse mentem volna.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Lenry
félisten
ha nem érted, akkor majdnem mindegy is
de gyk: a dreanei death knight WoWos játszható karakter, Jim Raynor a StarCraft főszereplője, a witch doktor meg a Diablo 3 egyik játszható kasztja, a murlocok meg ilyen békaemberek a WoWból
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
twollah
nagyúr
A felet nem ertettem, hogy ki kicsoda a jatekban.
Nem lehetne az egyszeru foldi halando szamara erthetobb nyelvre leforditani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest