Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz Necroman_Mk2 #16 üzenetére
Mag a legvontatottabb is.
Az sc története azért gördülékenyebb, pörgősebb, több áll le ejtős csavar van benne.
Ettől függetlenül a warcraft story se rossz, és kiváncsi vagyok, hogy mit tudnak belőle kihozni, szóval várom a filmet.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Necroman_Mk2
őstag
Látványfilm, de a téma értő kezekkel való hozzányúlása miatt jó lesz. Csak ne legyen a Garrona vonal túl romantikus...
(#10) darkarthur: Pedig a 3(+1) Blizzard univerzum közül pont a Warcraft-é a legterebélyesebb.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
wjbhbdux
veterán
10 évig húzták, akkor érdekelt, most majd ha kijön DVD-n.
/s
-
Zedz
addikt
válasz darkarthur #10 üzenetére
Warcraftnak nem elég komoly?
-
törölt tag
Varhato volt hiszen egy par perces animaciot sokkal egyszerubb hangulatosra es latvanyosra megcsinalni mint egy legalabb 1,5 oras filmet.
Sokan irtak a Blizzard animaciok ala, hogy ezzel kellene jatekok helyett foglalkozniuk es most meg mar sokan mas velemenyen vannak megint[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
még ez alapján se elég sötét a film
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
darkarthur
senior tag
Na, még a végén meg nézem!
StarCraft ütősebb volna, ott azért elég komoly a történet!
Samsung S23 Ultra 5G
-
no1r
őstag
Orkahontas?
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik. És várom is...
-
CsonkaImo
addikt
Nem vagyok WarCraft-os, de ez a village-techo hogy került a trailer alá? Nem nagyon illik hozzá. Egyébként semmi hangulata így videó alapján, animációs film sokkal jobb lett volna szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Az előző trailerrel is úgy voltam, hogy elég gyenge lett. Ez sem hozta meg a kedvem annyira. Valahogy nincs azon a szinten mint akármelyik Blizzard játék átvezető animációk hangulata és látványa, nekem legalábbis ez jön le.
Azért beülök rá, max egyszer nézős mozi lesz. -
Bird
addikt
Gondoltam, hogy kamu...
Egy diablora is szívesen beülnék. Kifejezetten kellemes történetű fordulatos fantasy, igaz jóval kisebb rajongó táborral...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bad Pritt
félisten
Kamu. Hetedik fiú, Titánok haragja meg efféle fantasy-kból van összevagdosva.
Ha sikeres lesz az orkos film, akkor egyrészt úgyis folytatják, a WoW meg Hearthstone miatt népes rajongótábora van még mindig a világnak, másrészt a Blizzard talán elindít más franchise-okat is nagyvásznon. Starcraft, Diablo simán megoldható lenne már.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bird
addikt
Lesz diablo mozi is?
Ez kamu lehet?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile (ARPG)
- Bestbuy játékok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest