Hirdetés
-
GAMEPOD
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
Kernel #78879 üzenetére
Na feltámadt az összes elem.
Más: Ma érkezett:
Rock Simpiz 3portos autós töltő
2,95dollár volt, de ugyenezt megrendeltem pontozva 1,44-ért, na az bestbuy lesz, ha megérkezik.
Még nem próbáltam ki, majd holnap.
Kívülről minőséginek tűnik, normális csomagolással.Ugreen 1,5m-es jack apa-apa kábel
Jó minőség, felépítés, könnyen hajlik. Adtak ajándékba mellé zöld kábelkötegelőt. Szerintem nem lesz hosszú életű, az ilyenek hamar sérülnek. Kocsiba lesz szintén. -
andrisms
aktív tag
válasz
Kernel #78879 üzenetére
Beletettem azokat, amik nem voltak jók, próbaképp. Kb 1órája tettem be akkor ugye kiírta hogy null, azt le is kapcsolt. 10perce meg felvillant egyszer csak, az egyiket elkezdte tölteni. Kíváncsi leszek, remélem feltámad a többi is.
Eneloop elemeimhez van gyári töltőm, de az meg nem akarta tölteni régen, úgy emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tippmix
- Alkoholista nevelde
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest