-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4m@15
tag
Ezt én meg is értem. Próbáltam nem azt nagy dobra verni, hogy soha nem fog nekem előfordulni, csak annyit, hogy eddig nem volt ilyennel gondom.
Illetve Gaboo-nak válaszoltam arra, hogy az, hogy BangGoodról jön vagy AliExpressről az teljesen mindegy, ha megfogják akkor csengetni kell.
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
vacs
veterán
Semmilyen linket nem kell ellenőrizni, mert Ugreen, Tronsmart, Aukey, Orico stb van official store-ja ali-n, aminek a linkje nem változik, Blitzwolf-hoz pl a banggood-ot kell linkelni.
Sinceritytrading, Courtesytrading, Sinceritytradingau szintén nem változik
És a többi se feltétlenül változik, ami mégis, ott link nélkül kell beírni csak a termék nevét.
De ha így macerás, akkor link nélkül csak a termék nevét kellene!
Első alkalommal nagyon szívesen belinkelem az Official store-okat![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Janos250
őstag
"Ez még míndig a kínai kütyü topik"
Csakhogy a magyar boltokkal ellentétben egyetlen kínai eladó se nem ad neked semmit olcsóbban, se nem fizet azért, mert tíz topikban ajánlottad a termékét és dőltek a vásárlók! Ezért éri meg a magyar boltokat reklámozni.
Ez szemüvegre különösen igaz, mert elképesztő az árrés. Elég naponta egy-két szemüveget eladni, abból már meg lehet élni.[ Szerkesztve ]
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
BullZeye
veterán
Jah, akkor szted normális dolog, hogy egy bluetoothos eszköz rettentően tört kínai angollal hablatyol minden gombnyomást? Mert van egy pár BT eszközöm, de eddig csak 1nél volt ilyen, ment is a kukába emiatt.
Kb annyi értelme van, mint a sok kínai lednek, amiben a jingle bells szól, semmi.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
LámaZ
addikt
A kivétel erősíti a szabályt, te!
Ne ess tévedésbe: szeretem a hitec-et, de jobban szeretem az ésszerűséget.
(Ezt tessék betenni aláírásba stb., mert aranymondás )(#82552) petipetya
Nekem a cipőfűzőkre is van egy történetem (mint sok másra).
Sokat agyaltam azokon is, végül találtam olyant, amely csúszásgátló anyaggal van bevonva a vége (de szerintem a gyártó utána gyártott ilyent, miután én előtte fél évvel javasoltam nekik!). Ennél is fontosabb azonban – na, már megint azok a kutyaütős megoldások – hogy megtanultam olyan csomót kötni, amely nem bomlik ki, de könnyen kioldható, amikor kell. Na, ez a trükk! (Amúgy jutyub videó segített.)[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
dugesz77
őstag
+1. Mindig azon agyalnék,hogy biztos jól csiszolták-e be.. Ha itthon valami nem stimmel visszavihető, javítható, garanciális. Optic worldben múltkor rákérdeztem keret függő de 15-20 ezer körül kihozható a sima távolbalátó napszemüveg. Persze a progresszív vagy a fényre sötétedő drágább.
Én köztes megoldásnak vezetéshez klipszes előtétet hordok. Abból is van olcsóbb/drágább de egy 0-ás lencsével általában nincs gond. -
cris78
őstag
Tudom, hogy az, de ránézésre hasonlít és mostanában mindig ezekbe akadok bele minden formában.
Meg ebbe a várom a csomagom izébe.
De nem offolok, sz@r poén volt....Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
ztibor
senior tag
Ok, nem eredeti, örülök hogy anélkül kétségbe vonod más szavát hogy látnád, gratulálok :-)
Pláne úgy hogy simán eltudom képzelni hogy még életedben nem mostál fogat oral-b-vel :-DHatalmas butaság azt képzelni hogy a kinain nem árulnak eredetit, de részemről ennyi, mert nem célom senkit meggyőzni, sőt, kérném a topikgazdát törölje a hozzászólásomat, mert hülyeségeket beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
hát annyira nem bírják, hogy nekem a márc. 30-án pekingben repülőre feladott nyomkövetős csomagomat még le se csipogtatták itthon, nemhogy kiszállították volna...mert nem hiszem el, hogy 1 hónapja a repülőn van
Persze a 10-13 napja rendelt filléres cuccokat megkapom...valaki rendet tehetne már...
-
Zola007
veterán
köszönöm, bár nem igazán tudom feldolgozni logikailag, hogy ragadhatott egy novemberben feladott csomag a szeptemberben útjára indult hajón
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Kernel
nagyúr
Ne viccelj, ez érdekes logikai / gondolkodási problémát vet fel nálad. Igen, néha betévednek a hobbielektronikás témába zseblámpás kérdések. Amire tudok, válaszolok is.
Ha nem tudok, és az a gyanúm, hogy más sem fog, viszont eszembe jut, hogy zseblámpás topikban volt szó ilyesmiről, ott vannak hozzáértők is, akkor javaslom a fórumozónak, hogy talán kérdezze meg ott. Csak az ő érdekében, mert hátha kap választ is. Nem azért, mert engem zavar, nekem mindegy lenne.
Hogy ezt képes voltál szóvá tenni, az jó esetben csak a húsvéti italozás hatása lehet nálad, rosszabb esetben komoly baj van.
(#80532) MADcat
Szintén hiba van a logikai gondolatmenetben, egyikből nem következik a másik, nem erről volt szó, képzelegsz. A rangot pedig nem kértem, odaadom neked, vidd...
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
-
Amu
tag
nem a pénzen van a hangsúly, hanem azon hogy amikor szerecsétlen -10 fokban kézbesít akkor megkínálom egy meleg teával... 30 fokban meg hiden vízzel... ez nem pénz kérdése... egyszerű emberség
amikor meg jön egy drágább cucc és megúszom vám nélkül akkor adok neki 2-300 ft-ot mert jól járok...
Az adott szó nálam még sokat jelent
-
mobilizmo
addikt
Nekem eddig egyetlen csomagom volt amit vámolni kellett egy Chuwi Hi10 Pro, de az fokozottan hátrányos helyzetű volt. A nagyságán és az árán kívül még DHL-es is volt. De pl. tavaly nyáron a 150 $-os telefont, meg karácsonykor a 90 $-os akció kamerát is simán kikézbesítették. Nehezen érthető.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Beni2360
félisten
Megkérdezném, hogy mi van avval a bizonyos 10 € áfa alatti állítólagos elengedésekkel?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Kernel
nagyúr
-
dugesz77
őstag
Csak ,mert nincs semmi normális akció valamivel el kell ütnünk az időt bocs mindenkitől.
Akkor meg is cáfolom magamat:
Ez egész érdekes ajánlat : US csatis BlitzWolf® BW-S2QC 4,99$ + ajándékba adna mellé még egy autós usb töltőt is. Igaz US csatlakozó de elég hozzá egy adapter,mert ugyan úgy 100-240V-os.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a 4-6 ora konkret mukodesi ido mennyire valosagos? Mert a mostani nokiam ket ev utan is hozza a hat oras zenelejatszast nagyjabol, de hosszabb biciklis turakon ez is keves. Ha csak negy orat bir, akkor meg oke lehet, max neha megallok es feldobom power bankra, de ez legalabb valamennyire valos?
Everybody lies.
-
dugesz77
őstag
Ez tényleg nagyon baráti ár egy ilyenért. Utána olvasva sokan dicsérik,köszi én is behúztam egyet
(#78976) baandii hát én pedig csak nem ajánlanám a tv usb-jét led szalagok hajtására. Nem erre lettek kitalálva. Ahoz meg drága dolog,hogy egy pár száz forintos kütyü miatt szálljon el . Veszel egy 24W-os (2A) 12V-os tápot és rákötsz egy ilyen ARILUX® led vezérlőt és veszel hozzá 1-2 Méter 5050 RGB ledet. Külön van a rendszer,nem a tv usb részét gyilkolod vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
spidersoft
senior tag
-
dugynok
senior tag
Érdekesslg képpen a nemzetközi postatörvényben nem az van, hogy a csomag átvételig a feladó tulajdona? Szóval ,ha ameddig nem veszem át, milyen alapon akar rajtam valaki követelni bármit is, ha az nem az én tulajdonom? Az meg, hogy mi van a csomagban - esetleg nem az, amit rendeltem - nem tehetek róla...
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Szerencsére azért a törvény valójában nem ennyire fasisztoid.
Sajnos a legtöbb ember nincs tisztában a jogaival, és ezért aratnak azok a "jogi irodák", amik kiküldenek egy felszólító levelet a törvény egyik oldalát hatalmasra nagyítva/torzítva, aztán röhögve konstatálják, hogy "na ez is bejött".
Valójában ez is távollévők között létrejött szerződés (Kína aztán tényleg távol van), ahol nem vagy képes az áru minden részletét megismerni (hiszen a valóságban is napi gondunk, hogy más kép van a weboldalon, mint amit aztán megkapunk, roppant hiányos, eltérő a termékleírás, stb.).Igazából csak arra szeretnék bátorítani minden rendelőt, hogy ne adja olyan könnyen meg magát ezeknek a roppant ijesztőnek hangzó jogi fenyegetéseknek. Ha nincs is valakinek ügyvéd ismerőse, még mindig be tud ballagni valamelyik ingyenes jogsegélyszolgálathoz, jogvédő szervezet tanácsadó irodájába, stb. - és igenis érdemes elmenni a falig.
Csak egy apró személyes példám: egy kedves ismerősöm, akinek épp nem volt munkája, meghirdetett néhány eladó USB pendrájvot. NAV-osok adták ki magukat vásárlónak (5 db-ot vettek tőle), és megbüntették őt 100e Ft-ra + 12500 Ft Artisjus díjak befizetésére. Már éppen a részletfizetésről kezdett el velük tárgyalgatni, amikor elmondta nekem (szerencsére zavaros volt a kérelme, így kapott egy végzést, hogy döntse el, hogy most fellebbez vagy haladékot kér). Beszéltem egy ügyvéd ismerősömmel, és az infók alapján írtunk neki egy fellebbezést. (Józsefvárosi piacon vette boltnak tűnő épületben, saját használatra, most munkanélküli és eladogatja a cuccait, stb. ) Eltörölték a bírságot, még a fellebbezési illetéket is visszautalták neki. Ha nem küzd az ügyben, akkor most több mint 100e Ft-tal szegényebb.
Szóval csak arra szeretnék mindenkit bátorítani, ne adja meg túl könnyen magát, amikor törvényhelyekre hivatkozva fenyegetik, jogi tanácsot kell kérni, aminek még a fizetős verziója is sokszor olcsóbb, mint a bírság.
(Offtopic lenne, nem írom ide saját sztorimat, amikor a biztosító nem akart fizetni a kocsimra, aztán ügyvédi segédlettel megtámasztva már jóval magasabb díjat is kifizetett nekem, meg az ügyvédnek is egy busás munkadíjat.) -
spidersoft
senior tag
Megértem az érdeküket... de hogy merjek rendelni kétdolláros órát/pólót/napszemüveget/bármit, honnan tudhatnám, hogy jogvédett-e? ez a komplett kínából rendelést kivégzi, nem vehetünk semmit, bármin lehet jogvédett elem (felirat még talán kereshető a neten, de forma/színösszeállítás/technológia/stb már sokkal kevésbé)... "Ez jár a jóhiszeműségért, ezért nincs belőle per, megúszod." pont erről van szó: tőlem be lehet húzni pénzt, míg a másolat gyártóját jóval nehezebb fizetésre bírni, tehát a világmárka számára nem az eredetjog/szellemi tulajdon/stb. számít, és nem érdekli, hogy valójában hányan lófrálnak kamus cuccban, hanem az, hogy ebből néhányat elkapjanak és erőt fitogtassanak a kisemberen, így minél könnyebben minél több pénzt be tudjanak húzni. Itthon, rendes üzletben (nem feltétlenül kínaiban) is nagyon sok a kamus cucc... Pl. 50.000Ft-ot kérnek tőlem egy kamus napszemüvegért. Ok, semmisítsék meg, elfogadom, hogy ne rontsam a hírnevüket egy rossz minőségű másolattal, és ezáltal elessenek pár vevőtől, akik látták rajtam, hogy milyen gagyi is a termékük, holott az eredeti nem is az (mindezt amellett, hogy fogalmam sincs, hogy márkás cuccban korzózok)... De ahelyett, hogy engem büntetnek, kérjék el, hogy kitől vettem, és keressék fel a gyártót: ha ott találnak 10.000db ugyanilyet, az 500 millát ér, ami még dollárban is bő másfél misi. Ja, vagy hogy a kínaitól *nehezebb* beszedni a pénzt, mint tőlem? Ez a része az, ami számomra gusztustalan. Én se verek el tízéveseket, csak azért, mert őket könnyű elverni, ráadásnak a társadalom nem is szeretne érte, ezt a fentit meg lazán elfogadják, csak azért, mert ezt írja a törvény, holott szerintem ugyanúgy etikátlan... na de a törvényt nem én hozom, hanem az, akinek tőkéje van, a világ így működik sok ezer éve, és ez nem is fog megváltozni bocs az off vonalért.
-
spidersoft
senior tag
ruhákkal/órákkal/napszemüvegekkel szerintem más a helyzet: rengeteg olyan márka van, amiről átlag ember még csak nem is hallott (pl. ismerős rendeltetett velem valami fehér pólót. pár nappal később a fb feldobta ugyanazt a pólót sokszoros áron... rákerestem, és tényleg létezik ilyen márka, ezért kikaphattam volna. persze a nike/adidas/puma vonalat én is ismerem, de erről még nem hallottam), és ha azt koppintja a húzottszemű, rá nem lehet jönni, hogy ott sumákság van. tetszik egy két dolláros óra, de van rajta egy márkajelzés, ami egy méregdrága svájci órán is szerepel (ergo biztosan még csak nem is hallottam a márkáról), akkor büntethetnek. ha az órán jogvédett formavilág van (pl. az alma is erre fázott rá a svájci vasúttal), akkor büntethetnek. ha a napszemüveg formáját levédte egy világmárka, mert pl. stílusjegyük (honnan tudhatnám), akkor büntethetnek... szerintem ilyen esetekben simán fennáll a jóhiszeműség esete, és nem a vásárlót terheli a felelősség, hanem a gyártót... ok, kérjék ki tőlem, hogy kitől van a cucc, és ilyenkor a forgalmazón keresztül egészen biztos elérhető a gyártó is. abban meg nem hiszek, hogy egy világmárka ne tudná a kínai gyártón leverni a balhét (nyilván ott kell megfogni, és nem szúrópróbaszerűen elkobozni a behozott termékek néhány százalékát), hiszen nem csak az ebay, de az ali is reflexből törli a koppincs termékek eladóit (a fentebbi póló eladója is már 404). viszont feltételezem, hogy a kínai gyártókból nem tudnának pénzt kihúzni, max. a másolást tudnák megállítani (az meg nem egy nagy biznisz, hisz ha valaki azért vesz márkás holmit, mert jó a minősége, az úgyse fog másolt terméket venni, ha meg valaki azért veszi, hogy rajta díszelegjen egy menő felirat, azokból meg kevesen fogják megvenni az eredetit azon az áron, inkább nem köll neki a felirat se), a kisembert meg igen könnyű fizetésre bírni. ezen a ponton a világmárkák jóhiszeműsége számomra megkérdőjeleződik, nem is igen van "márkás" holmim, max. néhány turkálós, amiről nem tudom, hogy márkás...
-
-
ot93
senior tag
jó, hát elgondolkodom, hogy nekilátok de én úgy gondoltam, hogy nagy vonalakban, már az is valami első körben a gyakran keresett termékeket raknám be a listába.... ja, és a termékekhez linket semmiképpen sem gondoltam, mert az tényleg macerás. Másrészt ha már a termék neve ott van, akkor már azért rá tud keresni az illető De a leggyakrabban keresett termékekhez mondjuk lehetne azért link
A nagyobb baj talán az, hogy hogyan jut el hozzám az info, hogy melyik termék ajánlott.. mert habár sokat vagyok ph!-n, arra nincs időm, hogy elolvassam az össze hsz-t naponta... de ha pl. megírja valaki privátban a termék nevét, linket, véleményét, stb. akkor azt be tudom rakni a listába.. no meg persze én is nézegetek, meg rendelgetek dolgokat, meg itt a véleményeket is szoktam azért olvasni, ami egyöntetűen ajánlott azokat is egyből betennémCRF300L
-
veterán
-
kirkri
addikt
Éjjel senki, ezért nem probléma, hogy nem világít egész éjszaka. Azonban télen már 5-kor sötét van és a házakat az utcai közvilágítás nem világítja meg, ezért gondolkodom valamilyen megoldásban. Az utcában van valakinek, de az nagyobb "ablakkal" rendelkezik, ráadásul 230V-os lehet, mert egy lámpával felér a fénye.
A kapura félek feltenni, mert gyorsan lába kélne.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Zola007
veterán
-
TheProb
veterán
Anno próbáltam én is érdeklődni utána, de eredménytelenül...
A központban azt mondták, hogy érdeklődjek a helyi postán, itt meg szintén nem tudtak semmit...
Bár az is közrejátszott, hogy magyar posta inkompatibilis tracking kódja volt a csomagnak."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Zola007
veterán
Ezt be lehetne tenni témaösszefoglalóba , a további fölösleges büntetéseket elkerülendő.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
anorche1
őstag
Igaz, bocsi, csak zavart, hogy végre elég hozzászólásom lett az egyedi arcképhez, és egy tudtomon kívüli hiba miatt várhatok rá h ónapokat/éveket. Főleg, hogy a linket jószándékból raktam be, de igaz, hogy egy blog facebook oldaláról szedtem a linket.
Még 1x elnézést"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- One mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest