Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestheee
tag
válasz
kirkri #32323 üzenetére
14919, egyébként utólag látom hogy nálam is ez lehetett az oka a szállítási díj változásának, mint a 32306. hozzászólónak, énis váltogattam, lehet ott akadt be, de mondom, ez fordítva is elsült egy másik terméknél
most hogy megnyitom az order detailsből, tényleg ott van a 18$ szállítás, meg us whegyébként ezúton is ajánlom mindenkinek, hogy külföldi valutában jelenítse meg az árakat, a paypalját pedig állítsa át, hogy a bankjának a váltószámait használja
tegnap néztem, ha forintban jelenik meg az ár, akkor 313 ft/$ a váltószám, a bankomnál meg 289..párszáz forint, nagyobb összegeknél ezres különbség is lehet..a banggood és a paypal is lehúzósan vált forintra
a tabletet forintban vettem, mert elfelejtettem átállítani, úgy 14400 körül lett volna32327.: zoknizás
[ Szerkesztve ]
-
peestheee
tag
válasz
kirkri #32266 üzenetére
én elvittem tegnap egy chuwit, amin us warehouse pecsét volt, nem figyeltem a szállítási díjat, sem hogy honnan jön, a rendelés részletei között már kínai raktár volt, ingyen shippinggel
de tegnap volt egy másik cucc, ahol először ingyenes air parcel szálítás volt, aztán frissítés után meg a 18$..szerintem ez valami bug lehetett[ Szerkesztve ]
-
DiscoDan
csendes tag
válasz
kirkri #32074 üzenetére
Igen, egy lekérdezés szerepel ott (illetve most már 5, de az mind én voltam).
Viszont az első lekérdezés után nekem nem volt zöld pipa, csak az, hogy már egyszer lekérdezték.
Nálam is már fehér belsejű az usb kábel csatlakozójának a műanyagja.
Magán az egységi usb portján feliratot nem látok, de olyan pici, hogy lehet hogy ott van.
Ami még furcsa, hogy ezen a linken [link] látható bemenetek, power gomb stb. elrendezése is más mint az enyémen.[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
válasz
kirkri #31719 üzenetére
Szívesen! Folyamatosan rendelgetek, most is van érkezőben 5-6 termék.
Jut eszembe! A pamutgömbökhöz csak annyit fűznék, hogy az eladó azon kívül hogy soron kívül küld árut úgy adta fel a csomagot, hogy a várható érkezési idő legelső napján érkezett meg a csomag!
A rattan gömbös is az elején érkezett meg! És azért hozzá tenném, hogy a rattan gömbök nem hatalmasak. Inkább csak nagyobbacska diónyi méretűek! A pamu gömbök viszont egy barack méretével vetekednek!
-
Avicularia
veterán
válasz
kirkri #30802 üzenetére
Tudom, késői okoskodás, de ezért szoktam webkártyával fizetni alin. Minden fizetéshez másik kártyaszámot csinálok kicsit több összeggel amennyi a fizetendő összeg. Most is vettem egy akciós napszemüveget, de csak 1x próbálták levenni az összeget, nem jött hibaüzenet.
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz
kirkri #30750 üzenetére
Fórumtárs rákérdezett az Aliexpress ügyfélszolgálatán a duplán és triplán kifizetett termékek ügyére. Sajnos elég körülményes visszaszerezni a pénzt.
-
maestro87
őstag
válasz
kirkri #30750 üzenetére
Ha ma nem fizeted ki, akkor holnap már nem annyi lesz. Én nem tudok róla, hogy fizetés nélkül le lehet foglalni a terméket a mai áron.
Egyébként akinek többször vonta le az összeget, annak mindegyikről jött sms is (már ha be van állítva az ebank-nál)? És Alipay-en keresztül fizetett vagy csak bepötyögte a kártyaadatokat? -
Tika79
tag
válasz
kirkri #29779 üzenetére
Lehetőség van arra, hogy az Aldi központi raktárát telefonon felhívjátok. Ott meg tudják mondani, hogy van-e még a keresett cuccból. Ha a központi raktárban van, akkor ki tudják küldeni az általatok megadott Aldis üzletbe. Pár napon belül átvehető, és erről még telefonon értesítést is kaptok.
-
maestro87
őstag
válasz
kirkri #29721 üzenetére
November 9-től 26-ig is lesz snap-up, ott 0.1 dolláros termékek is lesznek. Bár szerintem itt legfeljebb a gagyi 1-2 dolláros termékek fognak ennyibe kerülni, a többi meg ilyen 10-20%-kal lesz csak olcsóbb snap-up-ban. De majd kiderül.
(#29734) ˙??•?*MaxX*?: Infra LED kifejezést próbáltad már mondjuk ebay-en?
Elemtartóra meg pl. battery case.
Itthon én már jóformán semmilyen alkatrészt nem veszek, csak ha nagyon nincs ebay-en/aliexpress-en.[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz
kirkri #29055 üzenetére
Sajnos Magyarországról nem tudok jól vásárolni. De ez a fej ebay-en sem volt olcsóbb mint itt svédben.
Mondjuk otthon is 20K a bolti ára [link]
Itt árulnak ilyen kínaipiachoz hasonló helyeken Braun fogkeféhez fejeket. Elég jók, nem gagyik, és 10 korona szokott lenni darabja (330 FT) Hosszú évek óta ezeket használom az elektromos fogkeféhez.[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz
kirkri #28984 üzenetére
Vagy úgy. Akkor ezek szerint a legtöbben csak a tudatlanságuk okán hívják a műanyagot tempered glass-nek. Nem tudják mit jelent, de magyarul leírni meg túl ciki
Esetleg az eladó részéről előfordulhat félrevezetés.
Ettől függetlenül sok értelmét nem látom még egy réteg üveggel megvastagítani/nehezíteni az eszközt.
De befejezem az offolást, csak inputra volt szükségem -
lsebestyen
addikt
válasz
kirkri #26880 üzenetére
Nem aláírós. Viszont ezt nem értem, ti engeditek meg a postásnak, hogy adja oda a szomszédnak, vagy csak maguktól döntenek így? Csak mert már többször olvastam itt ilyet, h a szomszédnak adja oda. Mert ha az én postásom odaadná a szomszédnak, akkor le is törném a kezét.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
kirkri #26680 üzenetére
Mivel OFF-Topic Logout, ezért "nincsenek" szabályok. Nyilván a fórum szabályai élnek.
Fakocka óra: sznepápnál 8x lett linkelve, lerágott csont, csak nekem is megjött
ragasztó rúd, ebay első találat, szerintem nem túl érdekes.
gyűrű, 200 forintos "sima fém" még minta sincs rajta.Az órán kívül a többi dolog ismerősnek jött, ki sem nyitottam, így nem tudok róla semmit mondani. Az óra meg olyan, ahogy leírták már többen. Szépen le van húzva, jól állítható.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
kirkri #25723 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy beakadt a tracking, lehet, hogy a csomag akadt meg a VÁM-nál valamiért. Szerintem ha átjött volna, akkor már megkaptam volna a cuccot, de még nem ért ide. Mindenképpen beszámolok a fejleményekről, amúgy oké Yanwen az egy fiktív valami, de maláj posta TN-jét "hamisítani" érdekes számomra.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
kirkri #25718 üzenetére
De, ha kamu lenne azt sem követné le, hogy elért Magyarországig vagy tévedek?
Electronic notification
Accept from sender
Send item abroad (export)
Import (arrived)Ezeket mindet elég pontosan írja és maláj postai nyomkövetési szám... Biztos (95%) nem kamu, csak "megáll" a határon a követés.
-
-
válasz
kirkri #23772 üzenetére
De ez nem eBay topikba való, van külön Aliexpress
Az eBay-n Nem így szokták. Ha fehéret kér akkor küld számlát az eladó és azt fizeti ki. Nem lehet emelgetni az összeget eladás után és bizonyos esetekben előtte sem, ha már ment rá licit.
Itt meg nincs halasztott fizetés. Meg kell kérdezni hogy fizesse.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz
kirkri #22787 üzenetére
Te hogy a fenébe vetted meg a 4.99 dolláros lámpát 0Ft-ért? Én mikor leakartam adni a rendelést rá, visszadobott a paypal, hogy 0Ft-os tételt nem lehet kifizetni. Ventilátort kellett volna vennem még akkor is ha már rendeltem banggood-ról.
Vagy te mivel fizettél?
(#22786) Outlander: Nekem mikor forintba volt állítva, akkor forintot vont le a bankom. A bankom jobban váltott ezért visszaállítottam dollárra.
-
tonyrulez
őstag
válasz
kirkri #22764 üzenetére
Ahogy látom annyira nem éri meg. Az ausztrál dollár (AUD) folyamatosan esik, de a Banggood ebben is up to date és rátesz még egy kicsit. OTP-sek itt ellenőrizhetik az árakat, azzal még mindig jobban járunk. Pl. a hőn szeretett Eachine H8 Banggood szerint ~3800, OTP váltással pedig ~3600. Persze előfordulhat más helyzet is, de ellenőrizzük, főleg magasabb áraknál, mert sokat számít.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
válasz
kirkri #22735 üzenetére
Ez tényleg gáz. De hol írja ezt? Akkor ne is várjak tovább, rendeljem meg? Fél napig keresgéltem a cuccokat, hogy összejöjjön a 39 dollár, erre meg elfogyott?
És coin rush-ból sincs kuponom, csak másnak tudtam gyűjteni, nekem meg nullát ír.
Vagy nyugtasson meg valaki, hogy két kupont egyébként sem lehetne használni...
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
-
sagesz93
addikt
-
maestro87
őstag
válasz
kirkri #22058 üzenetére
Ja, ok.
10W-os LED
Majd csinálok hozzá kör alakú nyákot, vagy nem.Hőelvezetés lehet probléma lenne...
9annvele kupon kóddal lejön belőle -10%. Ennyit a kiosztott 6%-os kuponokról.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz
kirkri #22007 üzenetére
Pontosítok: A böngésző megjegyzi a név+jelszó párost, nem kell beírnom. Viszont a paypal nem jegyzi meg a "private computer" beállítást. Ezért akarok már valamit rendelni onnan nem snap-up-ban, hátha akkor megjegyzi. Bár ha ebay-ről rendelek, lehet az is jó lenne neki. Keresek is valamit onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Split Fiction - Máris túl az 1 millión
- Formula-1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- League of Legends
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest