Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
Silent77 #21628 üzenetére
Ja. Amikor itthon vagyok egész nap, meg esetleg még egy hajnali snapup is bereszkírozható, akkor bezzeg megállnak...
Mindegy, egy zoknirekesz már van
Más.
*Megbízható* gázos öngyújtót nem tudtok véletlenül? Az se baj, ha nem abayes... a szüleim dohányoznak, és állandóan csattogtatják meg szidják az olcsó gyújtókat, míg mérgükben újat nem vesznek. Jó lenne valami tölthető, elektromos, tényleg fahin, ami elmegy pár évet. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #21623 üzenetére
Milyen gyakorlati haszna van annak a Xiaomi cuccnak, egyszerűen nem jövök rá? Egy lakásba nem kellene belőle több készlet, hogy használható legyen?
(#21649) Silent77: Ha kinézted és nem tudod mire jó, akkor megrendelheted nekem.
Mert én b***ni fogok hajnali 4-kor felkelni.
A computert nem lehetne valahogy automatizálni?
Az óra mennyi is volt tegnap?
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #21607 üzenetére
Inkább én csússzak le róla mint egy idegen, vagy mi?
(#21609) Czimby: Azt a fázisceruzát ne sajnáld, szerintem semmivel nem volt különb egy 300Ft-ostól, ami szintén eléggé biztonságos, hiába nem érintés mentes. Szerintem csak a márka miatt olyan drága.
De a hőmérőre még most se jelentkezett senki, hogy ki vett nekem egyet.
-
azbest
félisten
válasz
Silent77 #21536 üzenetére
wow, ez hasznos cucc, múltkor munkahelyen akartam magamnak megfelelő hosszúságú kábelt csinálni és az ottani ócskaság pontatlan és félrenyomja az érintkezők közti műanyagot.
Bár éppen ekkor vettem észre, hogy a 2 éve rendelt 100as csomag rj45 dugó műanyagja egytől egyig berepedezett a fémlapok körül... úgy tűnik nem bírja az itteni klímát és szétnyomta a hőtágulás.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Silent77 #21501 üzenetére
Akinek a Banggood-os címjegyzékében ugyanaz van megadva névnek és címnek, mint a PayPal-nél, az ebből semmit sem fog észre venni, de akinek más (mint pl. nekem is), az ha a Banggood saját chekoutját választja, akkor a Banggood-is címjegyzékben szereplő névre és címre fogják küldeni függetlenül attól, hogy mi van beállítva a PayPal-nél.
Ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy hogy a francba keveredett oda a felhasználónév.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
-
kirkri
addikt
válasz
Silent77 #21239 üzenetére
Ha a NAV fejével gondolkodsz, akkor nagyon is logikus.
Az után az ajándékba kapott termék után is kell áfát/vámot fizetned, amit adott esetben egy rokonod küld külföldről teljesen ingyen. Ilyenkor nyilatkoznia kell a küldőnek a termék értékéről és ezt veszik alapul. (Ha irreális árat nyilatkozik, akkor életbe lép amit az imént mondtam, hogy a piaci ár alapján szabják ki a sarcot a vámosok.) Ha ilyen esetben is fizetned kell áfát/vámot, amikor egy vasat sem fizettél a termékért, akkor mennyire gondolod reálisnak, hogy jelen esetben nem kellene fizetni az ezer dolláros "madár" után?
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #21157 üzenetére
Tökéletes krómozott ,alumínium ,réz cuccokra is. Szegény lestrapált Brikka olyan lett tőle mintha most vettem volna. A GC karjából belülről is nagyon szépen leszedte a maradékot. Réz mozsáron próbáltam oda is nagyon jó. Talán ahol vigyázni kell vele az a plexi és a fényes műanyag felületek. Azt ha erőből rányomom homályosítja.
-
royalka
őstag
válasz
Silent77 #21128 üzenetére
Nekem is csak 5 pontokat adott. Tuti itt van a mágnes alatt. Maradt 80 pontom holnap hajnalba rámegyek megint hát ha akkor szerencsésebb leszek.
Telozott a postás hogy jött két nagy csomagom. Remélem a power bank landol. De ma melozok és csak holnap megyek haza.
[ Szerkesztve ]
-
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #21056 üzenetére
Én konyhába a víz védett 5630 led sort ajánlom 5 méterhez minimum 6A 12v táppal. Ha kapsz natúr fehér szint az a legtutibb de konyhába a cool white sem rossz. Ezek már fűtenek rendesen egy 20x10-es alu L-profilt érdemes alá rakni hővezetőnek. Érdemes licitálni ezekre néha nagyon olcsón ki lehet fogni a komplett készleteket.
-
axlfsi
veterán
válasz
Silent77 #20862 üzenetére
Bizony annyi! Igy nez ki tetelesen (meg az AFA is rajta van, ha jol ertem)
Order Summary
Items: $29.99
Shipping & handling: $7.05
Total before tax: $37.04
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $10.00
Order total: $47.04Azaz, erre mar nem fognak varmolni, afazni a hataron(?).
Ez valoban jo ar erte, de most nincs ra szuksegem, nyaralasra megy el a della(#20855) KaiotEch 100% hogy eredeti. Ez maga a gyarto profilja az Amazonon, kozvetlenul tole veszed
(tudomasom szerint)
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz
Silent77 #20692 üzenetére
Azert meselek egy ellenpeldat, ha mar ennyien hozzaszoltunk:
En egy eve vettem a Oneplus-ra egy eredeti Nillkin TG-t es azota is tokeletes, egy nyamvadt karc - nem sok - nincs rajta.Asszony MI Note-jara ket honapja vettem egy noname, de TG uveget. Alapos precizitassal raktam fel, ahogy azt illik; gozparas kornyezetben a furdoszobaban, ugyelve, hogy egy rohadvany porszem se legyen alatta. Nem is volt. Ket het sem telt el talan es a jobb felso sarkatol a telefon kozepeig a jobb szelen kb. 1-2 cm szelessegben elkezdett felemelkedni(!)
Egyszeruen felvallt, mintha nem lenne eleg merev (nem hiszem, hogy a telefon kijelzoje ne lenne eleg sima es egyenletes). Termeszetesen pontosan illesztettem ra, nem logott le, hogy levegot kapjon... Errol ennyit.
Legkozelebb (biztos lesz meg par alkalom es telefonom) csakis es kizarolag eredeti Nillkint veszek. Nekem ez a velemenyem a temarol (pedig fillerbaszo vagyok, hacsak tehetem
)
-
tahepa
senior tag
válasz
Silent77 #20680 üzenetére
Felénk igen. Egy több mint 150 ezer ft-os készüléknél polemizálni egy 350-1000 vagy egy 2000 ft-os a készülék kijelzőjét védő készségen több mint fillérb@szás. Brutális ez az ár...
Én egy 10 ezer forintos lumia 520-ra is képes voltam egy 2000 forintos ( akkor annyi volt az alja) tempered glass védőt tenni..én a dúsgazdag...
Elnézést de a t.k.m tele van azzal hogy telefonra áldoznak több mint százezret de a gagyi xarokat képesek hozzá megvenni.....tudom nem az övé meg részletre , aranykártya pontokra meg Böske utalványra lett véve a cucc.. -
XtremLor
őstag
válasz
Tempered Glass Ali-s eladotol jo par telefonra rendeltem mar tole, mindig megjott epen, linkeltem is hogy hungarocel csikok koze van berakva! Az arak nem tukrozik a minoseget, a tobb ezer forintos foliak egy szemmel sem voltak jobbak!
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz
Az ár nem meghatározó véleményem szerint, mert az igényesen becsomagolt, kellékekkel ellátott, és baromi jó minőségű üveget ha ebayes áron (~1200 ft kb) beszerzi egy kisker, áfát meg minden szir szart rátesz, haszonkulcs, és beárazza a
Dohány utcábanAndrássy úton 6e-ért, attól még ugyan az a minőség lesz.
Én inkább az 1000 és a 300 ftos kategória között húznám meg a határt minőségben. -
Avicularia
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz
Silent77 #20471 üzenetére
Öööö, micsoda, szajomi lampa?
(#20467) KaiotEch Biztosan az, csak akcioban van. Odairtak, hogy eredeti, benggód nem szokott ezzel szarozni, illetve, nekem van onnan, toluk ketto is es eredetik. Hajra szerintem (a hamisitvanyokat nem ismerem, de ennek nagyon jo fenye van, szeretjuk, sokat, sok helyzetben hasznaltam mar
).
-
axlfsi
veterán
válasz
Silent77 #20460 üzenetére
Ugy hivjak, hogy "Most vagy soha akcio" es altalaban parhuzamosan 3 helyen van az orszagban, minden hetvegen (pentektol vasarnapig) masutt.
Ugy kepzeld el, hogy minden, ami visszamaradtavagy korabbi szezonbol valo aru, apro penzert, egy nagy feher satorban, amolyan Lidlbol ismert, nagy fem racsos tarolokban van kiarusitva.Erdemes kovetni a linket Informaciom szerint, evente egyszer fordulnak meg ugyanazon a helyen.
En pl mult hetvegen osszesen kb. 40 ezer forintot hagytam ott
Minden reggel kimentem es lecsaptam a jo dolgokra. Erdemes reggel menni, mert elozo este, zaras utan pakoljak ki az ujabb karton dobozokat (melynek a tartalma az eladoknak is rejtely, amig ki nem pakoljak).
Olyanokat vettem, hogy: Umbro tornacipo 4000, Kappa tornacipo 2000, akkus, digitalis kijelzo, kutyafasza kiegeszitokkel haj-, szor-, szakallnyiro 2000, digitalis merleg 2000, polok, bluzok, stb 500 Ft, NAGY tavcso (nem csillagaszati, hanem binokular), de az a legnagyobb fajta
, tartani is nehez 2000, hja - es aminek nagyon orult az asszony - koromcsiszolo szett 2000
... felsorolni is nehez es meg egy csomo mindent kihagytam
(keszitettem akkor egy kozos "csoportkepet", miutan mindent osszevasaroltam es kipakoltam az agyra
de nem tolom ide fel, ez mar nagyon OFF lenne
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
-
spidersoft
senior tag
válasz
Silent77 #20324 üzenetére
Ofotértben kell venni a kanadai gyártmányú Micro-Clair márkájú vastag, szegett szélű kendőt. Neten még nem találtam pont ugyanezt a típust... Kinézetre valami ilyesmi, nekem sötétkék van. Ezek a vékony sprőd törlőkendők, amit adnak mindenhez (tévéhez, SJCAM-hez, stb) szerintem hosszú távon hasznavehetetlenek... Szemüveges vagyok, szemüvegre és optikára kb. 8-10 éve használom, azóta kifogástalan. Amikor vettem akkor volt 1000Ft környékén egy darab, ami ijesztő, de ez a lenti pakk is 800Ft, ahhoz képest már nem is olyan sok, pláne ha van egy, ami működik, akkor minek még másik kilenc?
Azt mondjuk nemtom, hogy manapság mennyibe kerülhet... Időnként langyos vízzel, pici konyhai mosogatószerrel kézben kimosom, ezt azért igényli (és eddig tűrte is). Mosógépben nem ajánlom, mert eléggé engedi a színét...
-
havri1
félisten
válasz
Silent77 #20151 üzenetére
The following product is original, genuine, MI product?
No fake?
Thankshttp://www.buyincoins.com/item/60690.html#.VajmuREVgdU
Dear havri81
Thanks for your message
Sorry to say that there is no "MI" logo on the item
Please feel free to contact us if any question.
Best regards,
SabrinaBuyincoins Mi fan-ra a válasz.
Kapják bé[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz
Silent77 #20076 üzenetére
Két csavarhúzó hex bit formátumról tudok: a normál, ami ¼" (6.35mm), illetve a micro, ami 4mm laptávolságú. Ebben egyezni szokott az összes, még a szatyorból áruló román 200Ft-os készletének félreköszörült csámpás bitjei is illeszkednek valamelyik rendszerbe (általában a normálba). Ezen felül van többféle négyszög formátum is, de azok inkább dugókulcsoknál ("CroVa") jellemzőek.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Silent77 #20050 üzenetére
ez a második nagy ötlet, az volt a bajom az elsővel, hogy nagyon fasza bitek vannak benne, de általában pont ahova kéne, nem férnek be mert vastag a szár és mélyen van a lyuk.
a conrados viszont annyira nem jó bolt, lidlisben jobbat szoktak árulni tök hasonló kofferben fele ennyiért.
-
spidersoft
senior tag
válasz
Silent77 #19896 üzenetére
A kicsi bites csavarhúzókészletek általában precíziósak (mobiltelefon, számológép, kárcóra, stb), de ugyanezért nem is valami combosak. Ráadásnak PH2 (nem PH2.0, mer az valami nemtommi) nem is szokott bennük lenni, ami azért nem ritkán kell egy háztartásban (számítógéphez tipikusan). Szóval a "normál" bites készletek között nézelődj, ha általános célra kell... Nekem egy ilyen bitkészletem van a nagyobbacska csavarokhoz (somogyissága ellenére egész jó minőségű, bár én valamikor 6-7 éve vettem, azóta ki tudja), illetve a pici csavarokhoz egy ilyen. Ez utóbb elég gyenge, combosabb (pl. hármas) csavart már nem bírja... de elég precíz az 1mm körüli kis csavarokhoz is. Amiben mindkettő szett megbukik, az a hosszú bit. Ilyenből egyelőre Philipseket rendeltem, az kell a legtöbbször. A hosszan vékonyított bit azért jó, mert ha kis átmérőjű lyukból kell kivenni a csavart (tipikusan műanyagházas termékek), ott elvérzik a normál szárú.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Suzuki topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest