Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Silent77 #20460 üzenetére

    Ugy hivjak, hogy "Most vagy soha akcio" es altalaban parhuzamosan 3 helyen van az orszagban, minden hetvegen (pentektol vasarnapig) masutt.
    Ugy kepzeld el, hogy minden, ami visszamaradtavagy korabbi szezonbol valo aru, apro penzert, egy nagy feher satorban, amolyan Lidlbol ismert, nagy fem racsos tarolokban van kiarusitva.

    Erdemes kovetni a linket Informaciom szerint, evente egyszer fordulnak meg ugyanazon a helyen.

    En pl mult hetvegen osszesen kb. 40 ezer forintot hagytam ott :D Minden reggel kimentem es lecsaptam a jo dolgokra. Erdemes reggel menni, mert elozo este, zaras utan pakoljak ki az ujabb karton dobozokat (melynek a tartalma az eladoknak is rejtely, amig ki nem pakoljak).

    Olyanokat vettem, hogy: Umbro tornacipo 4000, Kappa tornacipo 2000, akkus, digitalis kijelzo, kutyafasza kiegeszitokkel haj-, szor-, szakallnyiro 2000, digitalis merleg 2000, polok, bluzok, stb 500 Ft, NAGY tavcso (nem csillagaszati, hanem binokular), de az a legnagyobb fajta :), tartani is nehez 2000, hja - es aminek nagyon orult az asszony - koromcsiszolo szett 2000 :D ... felsorolni is nehez es meg egy csomo mindent kihagytam :) (keszitettem akkor egy kozos "csoportkepet", miutan mindent osszevasaroltam es kipakoltam az agyra :D de nem tolom ide fel, ez mar nagyon OFF lenne :D

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák