Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
hi
érdekesen hangzik de sosem vennék konzolt (max WII-t) viszont arra kivncsi leszek hogy egy ilyen csata hogy dönti el azt hogy kié a terület hiszen azt a tornyok soverenity rendszere határozza meg.
EVE trial érdekes de a játék 99,5% a a szemed elé sem kerül, én jáccottam vele 1,5 évet kb most kicsit pihentetem a dolgot mert meguntam de 2 előfizetéssel és rengeteg cuccal 0.0-ban titán és anyahajó killekben vettem részt, azért az egész más feeling mint 14 (21) napig bohóckodni max cruiser méretü hajóban.
warez? hiába 1szeri a díj akkor is simán tudhatja indításkor vagy belogoláskor ellenőrizni hogy eredetid van-e vagy sem, amúgy meg az EVE-nek sem ártana az egyszeri díjjas rendszer de legalábbis az én pénztárcámnak
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
titán
Több gond is van a PC FPS-vel, még ha én is szeretném PC-n látni:
1. A DUST az EVE bolygófelületi érdekekért fog harcolni. Sajnos lássuk be, hogy a PC a csalás melegágya. Ez akkor is kellemetlen, ha csak a játék kedvéért játszunk, de itt határozott célja lesz minden egyes összecsapásnak. Nem volna célszerű, ha az aimbotok döntenék el, hogy kié egy bizonyos terület az EVE-ben.
2. Warez szintúgy gond, főleg, hogy az egyszeri díj mellett havidíjat nem fognak szedni.
3. A cél a konzol játékosok elérése. Ha a játékot konzolra ÉS PC-re adnák ki, akkor komoly előnyt jelentne a PC játékosok számára az EGÉR és a jobb irányíthatóság. Más játékoknál egyszerűen szét lehet választani a PC és a konzol játékosokat külön szerverre, itt azonban pont a fő feladat (bolgyófelületi érdekek) teszik ezt lehetetlenné (az EVE maga is egyetlen rendszerként létezik). Ez pedig főleg a tervezett konzolos célközönség visszaszorulásához vezetne.
4. Határozottan kijelentették, hogy a DUST azoknak szól, akiknek nem felel meg az EVE játékmenete, mégis érdekli őket különleges rendszere, és szeretnének résztvenni benne. A CCP nyilván tart a kannibalizációtól, attól, hogy egy F2P játék előfizetőket vinne el rövidtávon. Hosszútávon nyilván arra számítanak, hogy a DUST playerek egy része EVE előfizetővé válik.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Silex
aktív tag
Ez nem jön PC-re? Ez vicc? Akik EVE-Online-oznak PC-n azokra nem gondolnak?
Én is kíváncsi lennék rá, bár az EVE-t csak trial erejéig játszottam, de jó. -
BalaNce87
addikt
Kisebbnek talán kisebb a warez, de akárhogy is nézzük egy fps-t pc-n kell játszani, kényelmesebb + egy jó 5000Ft-al drágábbak a játékok, régebbiek is. Én most már nem vennék konzolt, mert az xbox360 se mai darab, azt lehet egyszer csak kijön egy újabb. Meg ugye egy gyengébb gép mondjuk ami 80ezer ft max az sokkal jobb, mint egy box teljesítményre, csak a gond az hogy a játékok többsége már xboxról portolt így nem csoda ha szarul megy, meg állítólag a fifák sokkal szebbek/jobbak boxon, amit ugyancsak nem értek.
Nem vitázni akarok nekem is volt playstation-om és szerettem is, de eljárt felette az idő. Az is igaz hogy konzolba jobb befektetni sokkal, bár nekem tökmind1 mert nem évente, fél évente cserélgetek gépet. Csak az elég fura hogy egy 4 éves gép nem ér fel egy 4 éves box-al, mert a box elviszi az új játékokat a gép meg nem, ez is elég fura. A pc-nek most a konzol mellett nincsen jövője, igaz a pc is csak azoknak pénzölés akik mindig az újat rakják a gépükbe, mert elégtelenek. Szóval nem értem a konzol tulajdonságait, hogy képes több évig fejlődni a technlógiával úgy hogy semmit nem állítanak/fejlesztenek rajta,[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz pengegyerek #1 üzenetére
PS3 és X-Box 360-ra jön csak jelenlegi terv szerint
-
GreenGuy
tag
Nem értem mért adnak ki egy mmo fps-t kizárólag csak konzolra...
-
aram01
nagyúr
Ez nekem nagyon tetszik
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
pengegyerek
aktív tag
háát nagyon jó játék már csak így videóban nézve is ütős graf meg minden alig várom és remélem PC- re is jön ahogy írták
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- ASUS ROG Ally
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest