Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
hi
érdekesen hangzik de sosem vennék konzolt (max WII-t) viszont arra kivncsi leszek hogy egy ilyen csata hogy dönti el azt hogy kié a terület hiszen azt a tornyok soverenity rendszere határozza meg.
EVE trial érdekes de a játék 99,5% a a szemed elé sem kerül, én jáccottam vele 1,5 évet kb most kicsit pihentetem a dolgot mert meguntam de 2 előfizetéssel és rengeteg cuccal 0.0-ban titán és anyahajó killekben vettem részt, azért az egész más feeling mint 14 (21) napig bohóckodni max cruiser méretü hajóban.
warez? hiába 1szeri a díj akkor is simán tudhatja indításkor vagy belogoláskor ellenőrizni hogy eredetid van-e vagy sem, amúgy meg az EVE-nek sem ártana az egyszeri díjjas rendszer
de legalábbis az én pénztárcámnak
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az EVE Online univerzumban játszódó MMO FPS-RTS hibridben a bolygók felszínén járva kell stratégiáznunk.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ringfit Adventure
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest