Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Inkább ne jöjjön semmi. Nem kérek belőle.
-
protosz1988
csendes tag
Na a TF2 is egy fos
"Az infláció az, amikor a jövő havi fizetésedből csak a múlt havi számláidat tudod kifizetni."
-
gekkoXT
senior tag
szerintem kár a fáradtságért.
Most komolyan, van valóságalapja egy disznólövöldőzös saját magát besorolni képtelen játék sorozatnak?
Akkor inkább Team fortress forever
-
félisten
válasz FuRiONight #4 üzenetére
Minden viccet félretéve, ez ugyanaz mint a mostani játék, csak a motoron finomítottak azóta. Valaki múltkor linkelte, hogy a DNF valami tuningolt unreal 1,5 motorra lépül.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Anubiss
tag
Sejtettem, hogy ezt a kecskét még fejni fogják. Már beetették a népet a DNF-fel, hülyék lennének nem meglovagolni azt.
-
S-eye
senior tag
Régen ,mikor még épphogy találkoztam a PC-vel,a Duke Nukem 3D volt az a játék,ami megfogott és nagyon tetszett,a haverokkal,ha játszodtunk,mindig röhögtünk,hogy" nézd ott egy vaddisznó".Még az újjal nem játszodtam,de remélek adódik rá alkalom,és amúgy sem vagyok grafgeek,úgyhogy szerintem nekem tetszene.Már látom az új játék nevét: Duke Nukem Forever After
-
fasirTTT
őstag
válasz FuRiONight #4 üzenetére
hú köszi
ez tényleg hangulatosabb mint ez amit kiadtak -
julius666
addikt
Szerintem ami nem megy, azt nem kéne erőltetni...
-
Tomcat
őstag
válasz WonderCSabo #19 üzenetére
Ez igaz, és nincs is hivatalos indok rá hogy azóta is hol vannak.
Tomcat
-
WonderCSabo
félisten
Half-Life 2 után is mondták, hogy ez után gyorsan jönnek a kövi részek.
-
Necroman_Mk2
őstag
Az oké, hogy DN franchise, de vajon azok is FPS-k lesznek?
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
protosz1988
csendes tag
Mi olyan jó a CoD-ban, hogy mindenki ezt emlegeti? Én utoljára a CoD 2-vel +kiegészítőjével játszottam (nem DLC- régen votlak igazi és rendes kiegészítő nem bugyuta DLC-k) de köszönöm annyi elég is volt a címből.
"Az infláció az, amikor a jövő havi fizetésedből csak a múlt havi számláidat tudod kifizetni."
-
ribizly
veterán
Ne haragudj, de mostmár tényleg unom (és pont Te hoztad fel): Semmi gond nincsen a CoD-ok grafikájával, szóval azt kár minden fórumban megemlíteni, hogy mennyire csúnya lenne. A fizikai motorral meg a játékmenettel lehet, hogy gond van, de az meg senkit sem érdekel, mert a multiplayer élmény elviszi a hátán. Úgyhogy kérek szépen Minden kedves fórumozót, aki olvassa ezt a kommentet: ne emlegessük minden cikknél a CoD-ot. Semmilyen összefüggésben, hacsak nincs tényleg valami köze a cikk témájához.
Köszönöm, és sorry adam014, hogy pont Téged találtalak meg evvel..|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz protosz1988 #10 üzenetére
Én bevallom őszintén, végigvittem a játékot, pedig jócskán elmúltam már 16. Nem akartam elhinni, hogy annyi munka és bemutató után nem tettek bele valamit, ami majd akkorát üt, hogy minden hibáját elnézem. Sajnos a végén nem hogy kevésbé lett csalódás, de rá is tett egy lapáttal. Persze nem a Gearbox-ot akarom ezzel lehúzni, ez ugyanis biztos vagyok benne, hogy nem az ő hibájuk. Látható volt, hogy amikor bejelentették: nem lesz végül DNF, akkor jöttek a félkész állapotból a videók. Volt bennük néhány már szinte teljesen befejezett terep és animáció. Amikor játszottam visszaköszönt egy-egy ilyen jelenet a játék különböző részein (a végéhez elég közeli résznél is volt ilyen). Úgyhogy biztos vagyok benne: ez már kb. készen volt, csak ki kellett valakinek adnia.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Alexios
veterán
válasz protosz1988 #10 üzenetére
Na pont ők azok akiknek nem jó ez a játék, mert a grafikája olyan amilyen, és amúgy se cod-nak hívják. Ez inkább a régi játékosokat próbálta megfogni a nosztalgiával, mint a mai fiatalokat
-
anulu
félisten
unokáink sem fogják látni...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
protosz1988
csendes tag
Sokak szidják a játékot, túl magasra tették a lécet, akik azt hitték azért készül sokáig, hogy a legjobb legyen. Számomra kellemes csalódás volt a játék, az én mércémhez képest még jobban is teljesített. Bár bevallom összesen 1 órát játszottam vele, ez a játék azoknak szól akik éppen mutálnak vagy még nem töltötték be a 16-ot
-
keIdor
titán
Duke-ról is kezdik lehúzni az összes bőrt?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sanya
nagyúr
hiszem, ha látom
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
kovsol
titán
minek
May the Force be with you!
-
Ryder62
őstag
Na majd 15 év múlva visszanézz Duke.
-
Straw
senior tag
(#1) james001: Ez óriási volt
[ Szerkesztve ]
42
-
ribizly
veterán
@james001: LOL
Én inkább kérném azt, amit a 2001-es trailer-ben láttunk. Nekem pont megfelelne az a játék, legyen akármilyen állapotban, ugyanis láthattuk, amihez hozzányúltak benne, az sz@r lett. Vagy kezdjék el nulláról. Akkor lehet belőle valami frankó...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
james001
veterán
Na akkor nem maradunk Duke nélkül 2030-ban sem
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Hp 840 g3 laptop 6300U i5 processzor Új 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd full hd kamera akku(gyári) tölt
- HyperX Alloy FPS Pro Billentyűzet (Ingyenes szállítás)
- HP Pavilion 15-eg2002nh Fog Blue Garis
- Eladó Asus RTX 3070 DUAL V2 8GB LHR
- Hp 640 g4 laptop 8250u i5 8gb ddr 4 256 gb ssd akku(gyári) töltő(gyári) kamera új magyar billentyűze
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest