Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Nem értem a problémát egy steames regisztráció egy percet vesz igénybe, ingyenes és nem muszáj, hogy online is legyél (legfeljebb akkor le kell mondani a steam cloud és egyéb szolgáltatásokról).
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
ceia
őstag
Miért lenne olyan jó a steam?
A Duke Forever pl. kb. 13.340ft átszámítva az eurós árat, míg a pc domeban "csak" 9.900ft. Mondjuk én ennyiért sem vennék játékot, de ez most mindegy. Ráadásul telepítsek egy klienst.. stb. Sajnos a demóját csak a steamről lehet(ne) letölteni, de ahhoz is kell telepíteni a klienst. Vajon miért? A demó ingyenes, nem? Akkor miért nem elérhető pl. a Valve oldalán, vagy akárhol, hogy kipróbálhassam a játékot, mielőtt megvenném - anélkül, hogy regelnék a steamre?
Az a legszánalmasabb, hogy sokan még örülnek is a steames kötöttségeknek, és büszkén említik, hogy ott vannak rajta Be lett etetve a nép.. trendinek számít
Arra hivatkozni, hogy a dobozoktól akartok szabadulni, na ne már.. Régebben pont azzal reklámozták a bolti játékokat, hogy van hozzá szép doboz, meg térkép, meg ajándéktárgy is! Különben a doboz eldobható, ha nem kell. De úgy legalább tényleg vettem valamit, ami olyanszerűbb, mintha az enyém volna A netes kapcsolat kötelező megléte pedig egyrészt árukapcsolás, másrészt f...ság - főleg, ha csak single módban tolnám a játékot.
[moderálva] Sajnos más választásom nincs a kipróbálásra, mivel nem vagyok hajlandó a steames felhő zombija lenni. Utána majd eldöntöm, hogy megvegyem-e..[ Módosította: ollie ]
it's more fun to compute
-
Scholes9
nagyúr
Net nélkül ma már nincs játék, ehhez hozzá kell szokni, olyan a net manapság, mint anno a DVD meghajtó...Nekem is van nem egy dobozos játékom, ami Steamre tolja fel magát: Fallout: New Vegas, Civ 5, Orange Box stb. DNF is ilyen lesz
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
Kassadin
addikt
válasz Wolverine #42 üzenetére
Olyan játékot veszek, ami nekem tetszik, nem ami "trendi". Tehát ebből következik, hogy nem a legújabb játékok vannak meg, részben azért mert 12 ezret nem adok egy játékért, részben meg azért mert a gépem se mai csirke, nem minden játék futna normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Teljesen érthető, viszont éveken belül minden játék online regisztrációhoz lesz kötve, melyet majd nem fogsz tudni továbbértékesíteni. Lásd, majdnem az összes Steamworks-ös játék kapható dobozosban is. Csak néhány példa: Civ5, Just Cause 2, Mafia 2, Serious Sam HD, Torchlight, stb.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kassadin
addikt
válasz benedekco #35 üzenetére
Megfognak kövezni a fórumozók... Szimplán azért nem regelek steamre, mert a dobozos játékokat jobban szeretem, kijátszás után ha van vevő rá, tudom értékesíteni, ami amilyen kereskedő hajlamú vagyok, amúgy is jól esik. Nyilván mindkettőnek van előnye/hátránya, de azt nem szeretem amikor megmondják hogy márpedig most neked steam account kell hogy játszhassak, és nyomják az arcomba a tonna reklámot. Ez nekem sose fogja elnyerni a tetszésem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem ott van a bibi. Pl.: kismillió ember nem azért nem regel pl f@szbúkra mert nincs ideje, hanem azért mert nem akar megosztani másokkal olyan információkat amiket. Azt hiszed a Steam nem gyűjt minden szart? Én persze ezt leszarom, van is accountom és hagytam már ott zsetont. Csak mondom, hogy értsd. Vagy másik példa, marha sokan kerülnek minden Google terméket, mert mindent log-ol. Ennyi. Erről nem kell most vitázni, nem ide tartozik. Ezek hitrendszerek. Tényleg csak azért mondtam, hogy van más oka is a dolognak.
Mellesleg, régen(7-8éve) még elég szar volt a steam, Én is sokat vesződtem vele. De mára már elég sok mindent javítottak rajta. Szóval valószínűleg az egyetlen visszatartó erő, a "nem regelek sehova című epizód". De az ilyenek úgyis kamu néven és valami külföldi IP-vel mennek.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Nem, a Steamworks csak a fejlesztőkön múlik. Steamworks <> Steames játék.
Na meg ha a fejlesztők azt mondják, hogy fog kelleni Steam account, akkor fog kelleni. Nem hiszel nekik?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
rumkola
nagyúr
nem tartom valószínűnek, hogy mindenképpen kell steam account...
bár a mai világban sajnos semmi nem elképzelhetetlenmellesleg megint a warezosok járnak jól, aki megveszi az kötelezően regisztrálhat oda, ahová mondjuk nem akarna önszántából
-
válasz Mr.Csizmás #20 üzenetére
Elvileg a kulcstól függ, hogy milyen verzió. Pl. lehetséges teljes verziót ajándékozni egy másik régióból, egy német accountra.
-
zsole84
senior tag
"A Gearbox közösségi menedzserének véleménye szerint azért lesz jó, hogy a Steam accountunkhoz lesz kötve a program, mert így akkor is képesek leszünk azt felinstallálni, ha elveszítenénk a játék lemezét."-Ennél gagyibb indokot ki sem találhatott volna. Gondolom eddig minden 2. ember elhagyta a Gearbox játékokat. Nagyon figyelmesek!
-
veterán
Már alig várom,remélem nem csalódok benne.
duree54
-
caprine
senior tag
Alig várom, hogy mondja "shake it baby!"
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Mr.Csizmás
titán
fél-off steam kérdés.
ha németországban él józsika, akkor a steam az ip-ből tudja, hogy németchen, és így a censored megy fel?
(abból kiindulva, hogy pl. a GTA4-hez a live games acc.om UK-s és felenged)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Enton
addikt
Itt már csak egy kérdés maradt megválaszolatlanul.
Mi a helyzet a nettel nem rendelkező doboz verziót bírtoklókkal?
Fog működni Offline bejelentkezéssel is, vagy mindenképpen szükséges net?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
wednesday
őstag
Jó a Steam-es támogatás, majd várom az akciót.
-
félisten
Steames DNF, hell it about time.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
JoolsNOS
veterán
Hát ezeknél egy 2 órás akciófilm kb 1 órásra van vágva, úgyhogy nem is vártam mást tőlük
Amúgy a steam tényleg jó dolog, már én is leszoktam a dobozvásárlásról. Ráadásul biztos lesz valami nekem szóló ajánlat is később.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Zolás
addikt
Hell bitches in Germany, you all suck
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
F34R
nagyúr
Wat nem hiányzik a cenzúra
-
PhilBrick
őstag
Nálunk (még) nem jellemző a cenzúra. A Steam-nek pedig örülök, úgysem adtam volna tovább.
-
hemaka
nagyúr
Itt biztosan a cenzúrázott fog megjelenni, köszönjük EU.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Cenzúrázott változat?? Anyám, a németeknél még mindig megy a mélysötétség. Azt hittem a guruló bomba óta komolyodtak, de tévedtem.
Egyébként üdvözlöm a döntést, a Steam az jó.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- SSD kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest