Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #11 üzenetére
Mire kell válaszolnom? A Diablo soha nem lesz RPG, hanem csak egy Hack&Slash, ezt mindenki tudja. De azért a Diablo III számomra érdekesebb lesz az összes RPG-nél. Magyarul ha választanom kellene a Mass Effect 2 és a Diablo III közül, a Diablo-t venném meg (És utána a Mass Effect 2-őt is, de az már más kérdés).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Azért nem írtam Blizzard féle RPG-t.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Diablo III-at jobban várom, mint akármelyik BioWare RPG-t (Beleértve a Mass Effect 2-őt is).
Na.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Egy BioWare RPG-nél csak egy Blizzard-féle Diablo III lehet jobb.
-
leviske
veterán
<<<Sikít
-
Morden24
nagyúr
Na, akkor év végére lesz kaland. Érzem én, hogy ez msuthave lesz nekem
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest