Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Még nem erősítették meg, hogy MMO lesz belőle.
Ettől függetlenül, ha az is lesz, a SW:TOR felépítéséből kiindulva nem lesz annyira nagy gáz, mert lehet majd nyomni single is és kapunk majd magunk mellé ugyan úgy társakat mint az eddigi RPG-kben. Tehát az eddigi infók alapján a BW elég hibrid formában képzeli el az MMO-it.
-
Narxis
nagyúr
Hát igen, a PC-s piac "elMMOsodik".
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
exx
tag
Hát igen, ez van, pénz beszél.
-
leviske
veterán
Na végre, már azt hittem, a HN karimmal is kinyomom a játékot, mire megjelenik...
Egyébként kíváncsi leszek az Awakeningel kapcsolatos hírre, a SWTOR-ról és a ME MMO-ról úgysem fognak semmi érdemlegeset mondani...
(#6) thomboy: Nem hiszem, hogy volna kapacitásuk két ekkora MMO-ra. A TOR-al meg nem 3 évre terveznek...
[ Szerkesztve ]
-
thomboy
tag
Multkor már emlegettem a Mass Effect MMO ötletet - pedig nekem már ott az SW:TOR -, de ha ez igaz lesz, nem marad majd időm élni...
Ez lenne a "...folytatni fogjuk a Mass Effectet Shepard trilógiája után..."?
| Trance 4ever |
-
RexpecT
addikt
Lassan lehet kezdeni a replayt !
-
Morden24
nagyúr
+ (#2) GypsFulvus2
Igazatok van mindkettőtöknek, mert ja, pénz beszél.
Én az egészben csak azt sajnálom, hogy nem tudom a cégeket hibáztatni. Ők azt csinálják meg, amiből a nagy lóvét lehet szakítani, és a nagy lóvét abból lehet szakítani, amit a felvevőpiac meg akar fizetni.Szóval sajnos az egészről a mostani piac tehet, nem a cégek. De hát őket sem lehet hibáztatni, mert ilyen az ízlésük vagy játékstílusuk.
Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy olyan szinten lesz_rom ezeket az MMO-kat, hogy hihetetlen, ergo ha túlzottan elterjednek, akkor egyszerűen nem fogok játszani, illetve csak a régebbi cuccokkal.Nem baj, konzolra remélhetőleg jó sokáig megmarad az egy vagy "nem sok" játékossal játszható játékok piaca is.
Sectumsempra - For Enemies
-
GypsFulvus2
őstag
Vazze ezt már nem hiszem el. Úgy látszik a single player RPG mint műfaj 2-3 éven belül megszűnik létezni. A DAO vagy a Mass Effect (vagy az Oblivion a Bethesdának) nem hozott elég lóvét nekik? Sok millió darab kelt el midegyikből. Még a Witcher-ből is eladtak közel másfél millát, pedig az egy korában teljesen ismeretlen kelet-európai fejlesztő, ismeretlen szerzőn alapuló első játéka volt. De ez nem elég! Még több kell!! És még!!!
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Morden24
nagyúr
Állítólagosan a DLC-vel járó, illetve ahhoz kötődő frissítés után nem működtek helyesen a specializációk - törlődtek, nem jelentek meg, nem aktiválódtak -, és ez volt az oka a visszakozásnak.
Na nem baj, már várom.Egyébként tudom, hogy egy őskövület vagyok, de nagyon nem szimpatizálok ezzel a minden legyen MMO baromsággal.
Egyáltalán nem zavarna, ha nem vezetne minden más mellőzéséhez. Olyan rohadéksok humánerő és anyagi ráfordítás kell egy ilyen cucc megírásához, kiszolgálásához és folyamatos fejlesztéséhez, hogy végeredményben csak az marad. És mivel sajnos jól lehet fejni őket, ezért jó sok évig úgy is maradnak.
Részemről annak örülnék, ha a stúdiók/kiadók leválasztanák magukról az MMO-részleget, így kapnánk egy XY Studio "Online"-t, ami csak az MMO-ért felelős, és egy XY Studio-t, ami meg menne szépen a szokásos úton.Álmodj, királylány.
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TP-LINK routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- PlayStation 4
- Politika
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Lakáshitel, lakásvásárlás