Dragon Age: A jövő héten végre visszatérhetünk Ostagar-ba

A Dragon Age: Origins második DLC-jének, a Return to Ostagar-nak a startja nem volt zökkenőmentes. Ray Muzyka szerint a jövő héten azonban már biztosan megjelenik minden platformra a Return to Ostagar, mellette pedig újabb DLC-k érkezése is várható. Amikor arról kérdezték, hogy milyen okból vonták vissza korábban a DLC-t, azt válaszolta, hogy egy vele párhuzamosan fejlesztett update-el együtt mindkettőnél tapasztaltak időzavar miatt, de azt nem tudja, hogy a disztribúciós partnereiknél keletkezett kommunikációs hiba következtében, vagy más tényező által. Másrészt, ha nem okozott volna egy bugot a játékban, ami meggátolta az előrehaladást, akkor nem vonták volna vissza.

Nem ez az első eset, amikor gondok vannak egy DLC-vel, és még a BioWare is elismeri, hogy valószínűleg nem is ez lesz az utolsó. De ahogyan egyre több helyen fog elterjedni a digitális terjesztés és a DLC-k metódusai, úgy ezek a hibák csökkenni fognak. Arra a kérdésre, miszerint tud-e pontos időt mondani a Return to Ostagar megjelenésére, Ray a következőket mondta:

"Már majdnem átment a hitelesítésen, és ismét vissza fog kerülni, méghozzá nagyon hamar."

Egy érdekes megjegyzés is olvasható a cikk végén, miszerint pár napon belül közzéteszik a teljes interjút, melyben olyan érdekességekről lesz szó, mint a Star Wars: Old Republic, Dragon Age: Awakening, és egy lehetséges Mass Effect MMO! (Ajaj! Csak nehogy a Mass Effect trilógia lezárása után ez legyen a fő irányvonal már itt is!).

Azóta történt

Előzmények