Return to Ostagar: Elérhető a DLC XBOX-on. (Updated!)

Az eredeti tervek szerint január 5-én jelent volna meg a Dragon Age: Origins-hez a Return to Ostagar című DLC, ám az utolsó pillanatban a BioWare lemondta a megjelenést, így most ismét nem tudni, hogy mikor is térhetünk vissza Ostagar-ba.

Egyelőre csak annyit lehet tudni biztosan, amennyit Chris Priestly, a BioWare Community Manager-e írt le a játék hivatalos fórumán:

"Nagyon sajnáljuk, de a január ötödikére tervezett Return to Ostagar DLC, ami PC-re és XBOX360-ra jelent volna meg, késni fog minden platformon" - írta Priestly - "Amint új információink lesznek, értesítünk benneteket."

Szóval egyelőre ennyit lehet tudni, jelenleg még becsült időpontot sem árultak el, hogy akkor most mekkora csúszással számolhatunk? Annyi azonban biztos, hogy ha sikerül újabb információkat megtudnunk, akkor természetesen megosztjuk azokat veletek.

Update:

A BioWare Community Manager-e, Chris Priestly nemrég bejelentette, hogy a Return to Ostagar című DLC letölthető az XBOX Live Marketplace-ről. A 134 MByte-os DLC pack 400 MS pontba kerül (5 euró). Ezt követően közölte, hogy a PC verzió egy későbbi időpontban érhető el a mai nap folyamán, míg a PS3-tulajdonosoknak még egy kis ideig várniuk kell.

Azóta történt

Előzmények