Dragon Age: Return to Ostagar mizéria (Updated!)

A Dragon Age: Origins legújabb DLC-je, a Return to Ostagar tegnap végre elérhetővé vált, ahogyan azt mi is megírtuk. Azonban többen panaszkodtatok, hogy nem találjátok, így utánanéztem a dolgoknak, és a következő sajnálatos tényekre bukkantam:

Valóban kiadták tegnap a Return to Ostagar DLC-t, először XBOX360-ra, majd később PC-re is, azonban az XBOX360-as verzió - mint az később kiderült - hibás volt, így aztán azt vissza is vonták. A BioWare sajtóközleménye szerint a DLC telepítése után a specializálódott karakterosztályok nem működnek megfelelően, de már dolgoznak a probléma helyreállításán, és a játékosok szíves türelmét kérik. A PC verzió elméletileg kint van, bár azzal kapcsolatban az a rossz hír, hogy már napokkal a megjelenés előtt kiszivárgott a torrentoldalakra, a PS3-as verzió pedig még el sem készült.

Úgyhogy a jelenlegi állás függvényében biztosra vehetjük, hogy a BioWare és az Electronic Arts nem úgy kezdte az évet a Dragon Age-el kapcsolatban, ahogyan azt eltervezték.

Update (Jan.15. 21.00): Időközben megtudtam, hogy az eddigi információkkal ellentétben NEM CSAK az XBOX360-as DLC lett visszavonva, hanem a PC-s is! Tehát a legújabb hivatalos álláspont szerint ismételten nincs konkrét megjelenési dátum, majd értesítenek ha elérhető lesz az új DLC.

Azóta történt

Előzmények