Dragon Age: Origins - A legjobb 8 ajánlott Mod a PC verzióhoz

A Dragon Age: Origins-nek kevés hibája van, de azért akad pár apróság, melyek néha bosszantónak tűnhetnek, pláne a grafikával kapcsolatban. A My Gaming oldal most összeállított egy listát a játékhoz időközben kijött leghasznosabb Mod-okról. Az összes alábbi Mod - és még sok másik is - megtalálható a Dragon Age Nexus oldalán. A Modok használatához mindenképpen telepíteni kell a legújabb patch-et a Dragon Age-hez, majd a DAO Mod Manager-rel tudjuk azokat integrálni a játékba. Íme a leghasznosabbnak bizonyuló nyolc Mod leírása:

1. FTG UI Mod = Elsősorban a nagyobb képernyővel és/vagy felbontásban játszóknak hasznos Mod, melynek segítségével az UI és a szöveg karakterei (Fontjai) nagyobbak, sokkal olvashatóbbak lesznek.

2. More Hairstyles = Mivel a játék túlnyomó részét a különféle dialógusok teszik ki, ezért miért ne adjunk a karakterek személyiségéhez jobban passzoló frizurát nekik?

3. Dragon Age: Origins Redesigned = Egy tapasztalt Mod-készítő alkotása ez, mellyel a játékban szereplő összes NPC megjelenését alakította át. A Mod használatával közel 139 NPC kapott teljesen más kinézetet, jóval komplexebb és részletesebb textúrákkal.

4. Morrigan Redesigned v15 = Azt hiszem, mindenki egyetért velem abban, hogy Morrigan a játék egyik kulcsfigurája. Ezzel a Mod-dal a megjelenését alakíthatjuk át radikálisan, hogy most ez kinek jön be, azt mindenki maga döntse el, nekem bejön az új design.

5. Just Better Textures = Bizonyára sokakat idegesít, akik hozzám hasonlóan megfelelő vassal rendelkezik a játék maximális grafikájához, hogy még mindent max-ra tolva is mennyire elmosódottak a távolban lévő textúrák. Pláne amikor ráközelítünk az egyébként nagyon részletesen kidolgozott karakterekre, akkor vesszük észre, hogy mennyire homályosak a távolabbi tereptárgyak. Na, ezt a problémát orvosolja ez a Mod, megfejelve egy kis további élesítéssel a karakterek textúráin is.

6. Detailed Tooltips = Ez a Mod részletesebb információkat biztosít az összes játékban található tárgyról, az azok által szolgáltatott bónuszokról, varázslatokról, valamint minden olyan apróságról, ami az eredeti játékban nem szerepelt. Akik nincsenek oda a sok halandzsáért, azok ne telepítsék, de aki komolyabb, részletesebb információkhoz szeretne jutni a játékban fellelhető dolgokkal kapcsolatban, az mindenképpen tegye fel.

7. Critical Hit Chance QuickFix = Az utolsó két patch által módosítva lett a fő játékos karakter kritikus találati esélye 0%-ra, míg a többi felvehető karakter mind 3%-al kezd, mint ahogyan az eredetileg volt. Aki úgy érzi, hogy ez nem fair, az telepítse fel ezt a gyorsjavítást.

8. White Teeth = Bizonyára sokatokat zavart - ahogy engem is -, hogy a játékban szereplő karakterek egyike sem indulhatott volna el egyik fogkrémgyártó cég reklámarcaként sem, hiszen mindegyikük fogai eléggé ronda, barnás színben pompáztak. Ez a mod ezt javítja ki, a segítségével sokkal fehérebb, élethűbb fogakat kapnak a játékban szereplő karakterek.

Azóta történt

Előzmények