Dragon Age DLC - Return to Ostagar: Megjelenés és videó (Updated!)

A Dragon Age: Origins vitathatatlanul az év szerepjátéka, ami nem véletlen, hiszen a BioWare neve mindig is egyet jelentett a minőséggel, és a játékaik szinte mindenhol 90% feletti értékeléseket kapnak a szaksajtótól. A Dragon Age: Origins iránt való érdeklődést a játék kiadója többek között a hozzá folyamatosan kiadott DLC-kkel (Letölthető tartalom) kívánja fenntartani. A megjelenés napján is elérhető volt két kiegészítő, a Warden's Keep és a Stone Prisoner egyaránt népszerűek voltak a játékosok körében. A pár dolláros DLC-k már jóval több, mint egymillió dollár bevételt hoztak a BioWare-nek, annak ellenére, hogy a játék gyűjtői kiadásához, valamint az előrendelésekhez is ingyen járt valamelyik DLC. A nagy siker alátámasztotta a BioWare korábbi kijelentését, miszerint legalább két évig fognak még kiadni újabb letölthető tartalmakat a Dragon Age-hez.

Az első ilyen letölthető tartalom a Return to Ostagar címet fogja viselni, amiben visszatérünk Ostagar-ba, ahol a játék elején a Fereldenbe rendelt Grey Warden-eket (Szürke Kamarás) kiirtottak a Dark Spawn-ok (Éjfattyak). Az új DLC-ben nem csak pár cuccot, hanem egy teljesen új küldetésláncot is fogunk kapni, amiben a feladatunk a hősi halált halt Calian  király fegyvereinek, vértjének és maradványainak a felkutatása, hogy megadhassuk neki a méltó végtisztességet. UPDATE: Időközben megjelent a hivatalos trailer is, íme:

A Return to Ostagar DLC 2010 január 5-én lesz letölthető PC-re és XBOX360-ra, a PS3 tulajdonosok pedig a hónap vége felé szerezhetik be. A kiegészítő ára 400 BioWare pont lesz PC-n, 400 MS pont XBOX360-on, valamint 4.99 dollár a PS Store-on.

Azóta történt

Előzmények