Dragon Age: Origins - Dobozos kiegészítő érkezik?

Jövőre fog érkezni a Dragon Age: Origins-hez a második nagyobb DLC, melyben Ostagarba térhetünk majd vissza egy vadonatúj küldetéslánc erejéig, hogy megadjuk a hősi halált halt Cailan királynak a végtisztességet. A Return to Ostagar mellett azonban lehetséges, hogy egy másik kiegészítő is érkezik majd a játékhoz, ám ez nem DLC lesz, hanem egy dobozos formában megvásárolható Content Update.

A Dragon Age: Origins - The Awakening az eredeti játék történetei után játszódik. Egy teljesen új hőst fogunk irányítani, saját eredettörténettel, és mintegy 15 órányi játékidővel. Ezeken kívül a szintkorlátot is megemelik, valamint új tárgyakat, és az ilyenkor szokásos extra tartalmakat is kapni fogunk. A kiegészítő állítólag 2010 márciusában fog érkezni PC-re és XBOX360-ra (PS3-as verzióról nincs szó a hírben).

Az egyetlen rossz hír ezzel kapcsolatban az, hogy mindez nem egy hivatalos bejelentés alkalmával derült ki, hanem az Eurogamer cseh oldalán adták közzé. Egyelőre pusztán reménykedni tudunk benne, hogy mindennek komoly alapja van, és nem egy elő-szilveszteri buli mámoros utóhatásának a következménye.

Azóta történt

Előzmények