Újabb DLC érkezik a Dragon Age: Origins-hez

A Dragon AGE: Origins vitathatatlanul az idei év legjobb szerepjátéka lett, még ha nem is sikerült mindenkit 100%-osan meggyőznie. Minden egyes tesztben 90% feletti értékeléseket kapott, és azért ez jelent valamit. A játékhoz már a megjelenés napján elérhető volt két DLC, a Stone Prisoner (Kőbe Zárva) és a Warden's Keep (Kamarás Erőd). A DLC-k fogadtatása legalább olyan jó volt, mint a játéké, az első héten egymillió dollárt kaszált a BioWare csak ezekből. Ezen fellelkesülve Ray Muzyka bejelentette, hogy még legalább másfél évig fognak DLC-ket kiadni a játékhoz. Most, pár héttel a játék indulása után már be is jelentették az első ilyen DLC-t, aminek az lesz a címe, hogy Return to Ostagar (Visszatérés Ostagarba). Az új kiegészítő a karácsonyi szezonban lesz elérhető Észak-Amerikában és Európában PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra. Az ára 4.99 dollár lesz a Playstation Store-on, 400 BioWare Pont PC-n és 400 MS Pont XBOX360-on.

"Nagyon büszkék vagyunk a Dragon Age fenomenális startjára, és büszkén jelentjük be a soron következő letölthető tartalmat, ami hamarosan elérhető lesz a játék rajongói számára. A Return to Ostagar DLC csomag ismét egy kiváló példa a BioWare azon elkötelezettségére, hogy egy olyan játékot nyújtson a rajongóknak, ami folyamatosan új tapasztalatokat nyújt, és tovább gazdagítja a sztori vonalát, amit már eddig is hangos üdvözléssel és pozitív visszajelzésekkel fogadtak a játékosok." - jelentette be Ray Muzyka.

A DLC csomag részletei tehát a következők lesznek: Egy teljes küldetéslánc, melyben visszatérünk arra a helyre, ahol a Szürke Kamarásokat majdnem az utolsó szálig kiirtották, és ahol Ferelden utolsó királya elesett. Ostagarra mindenki emlékszik a játék kezdetéről, a DLC-ben ide térünk vissza, hogy visszaállítsuk a Kamarások becsületét, és megismerjük az elesett nagy király, Cailan titkát. A küldetés végén pedig lehetőségünk lesz megszerezni a király fegyvereit és páncélját, melyeket a csatában is viselt. Ezen kívül bemerészkedhetünk olyan helyszínekre is, amelyek mind a sötét történelembe vesztek, mivel eddig senki nem merészelt betérni ezekre a helyekre.

A pontos megjelenési idő még nem derült ki, amint többet fogunk tudni, beszámolunk róla.

Azóta történt

Előzmények