- Bestbuy játékok
- Path of Exile 2
- GTA VI
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iMaverick
addikt
válasz kriszpontaz #22 üzenetére
Nekem még meg vannak a PC Guru-k (a legelső számtól, szépen be is vannak kötve).
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kriszpontaz
veterán
Nekem is csak a kukába szánt régi iskolai kiselejtezésből maradtak ilyen cuccaim. Kár hogy amikor a Commodore+4, C16, C64, C128 meg Videoton gépek selejtezésénél nem tudtam anno ott lenni .
Sajnálom, pedig szép gyűjtemény lett volna. Azért 320*200-as felbontásban nem valami szívderítő látvány a DOOM, ennyi pixelt rég láttam egy rakáson, főleg a távoli ellenfeleket nehéz meglátni amikor 3-4 pixel csúszkál a monitoron . Szerencsére nálam a mikrokapcsolós billentyűzetekből nem maradt egy sem, nagyon utáltam őket, de van olyan, amin még nincs Windows gomb , jó nagy AT csatlakozóval. Az akkori soros portos egereket nem találni már sehol, így bajban vagyok vele, mert abból egy sincs a régi gépeken meg nuku PS2 port. Átalakítót meg sehol nem találok (PS2-AT). -
Kasya
nagyúr
válasz kriszpontaz #24 üzenetére
Irigyellek. Nekem sajnos ilyen kincsek mar nincsenek sehol se. Mindig eladasra kerultek es ugy ujitottam a rendszert...
Azert az igazi elmenyhez a gep is tarsul. Nekem a notebookon nincs az a feeling mar, mint mikor a "korhazi" billentyuzeten "csapkodtunk". -
kriszpontaz
veterán
ILM? A jó öreg Wolf . Már végigtoltuk mire meghallottuk hogy ilyen is van .
7végén összepakoltam a padláson lévő alkatrészekből egy 486-ost, feltettem rá a DOOM II-t, hát tényleg szenvedés csak billentyűzettel, sokkal jobb hogy a BFG-ben van egér támogatás. Sokkal könnyebb. -
proci985
MODERÁTOR
ilm?
doom1et par napja vittem vegig megint, meg mindig remekul szorakoztato. ugy, hogy az eger alapbol nezegetesre van beallitva es konnyu mindent emiatt korbetancolni mar annyira nem is nehez.
egyebkent remekul oregedett: egyszeru mint a faek egy modernebb shooterhez kepest (pl dishonored), de ultra-violencen azert kemeny, meg ha az ember ugyesen strafel is.
---
mindenesetre jo latni, hogy meg mindig keszulnek hozza modok.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kriszpontaz
veterán
válasz iMaverick #21 üzenetére
Igen, arra utal, 79es vagyok. A DOOM füzetek nekem már eltűntek, pedig van egy jó pár 576-om még abból a szériából isamikor még Amiga játékokkal is bőven tele volt. Az is megvan valahol amiben elsőként szerepel a Playstation 1, a SEGA Dreamcast, vagy az Amiga CD32.
Egy kis nosztalgia az IDDQD Blogról, ha valaki szívesen nézelődne .
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz AxBattler #19 üzenetére
Emlékszem hát, főleg arra amikor 286-oson toltuk és megláttuk a TV-ben a DOOM I.-ről szóló bemutatót. Az állunk koppant a földön, és azonnali gépcsere lett a vége, mert 386-os alatt nem indult el, és kellett neki a min. 4MB ram, trükközni kellett a Config.sys -el is, profilozni kellett az XMS (vagy EMS?) memória mennyiséget. Hangkártyára már nem futotta, úgyhogy PC Speakerrel toltuk végig a Doomot, majd egy Adlib kártyát kaptunk kölcsön, akkor már a zenéje legalább ment, majd egy Sound Blasteren meghallottuk az eredeti hanggal, hát az mekkora élmény volt a PC Speaker után, mint először látni igazi 3D grafikát!
Ezek voltak az igazi élmények, még postán rendeltük egy cikk alapján az 576 újságból, 5,25-ös lemezeken, amit 2x kellett megtennünk mert az első szállítmányt a postás kettéhajtotta és begyűrte a postaládába .
Akkoriban még nem volt jogi szabályozás a szoftvermásolásra .Nem vagy egyedül, a héten kezdtem ez a DOOM I-II-3 sorozatot végignyomni a BFG edisünnel.
-
félisten
válasz Plazmacucci #18 üzenetére
Azaz!
Nna, tőtöm' is lefelé a Steam-ről...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
-
félisten
válasz kriszpontaz #16 üzenetére
Arra emlékeztek, hogy anno az 576 Kbyte-ban leadták a Doom összes pályájának részletes térképét + a végigjátszásukat? Később ugyanezt csinálták a második résszel, de az már az újság közepébe fűzött, kis piros füzeteken jelent meg.
Hősi idők voltak azok..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Kasya
nagyúr
válasz kriszpontaz #14 üzenetére
Aki nem tudja hova tenni azt az ot betut es/vagy ket szot, hogy IDDQD/DOOM, az egy generacioval levan maradba
-
kriszpontaz
veterán
válasz #10691584 #11 üzenetére
Ezt keményen odamondtad...az bezzeg eszedbe sem jutott hogy csak azért írtam be, mert még tizenéves voltam amikor megjelent (még C64-en nőttem fel) a DOOM, és belém rögzült ha ezt értetlenül fogadod, sajnállak. Aki tudja miről beszélek nem a csítert ugatja hanem a nosztalgiát hozza vissza az IDDQD-t látva.
Így ultranoobozz.[ Szerkesztve ]
-
Big Bopper
tag
zseniális, remélem kontroller támogatás lesz benne
-
félisten
válasz kriszpontaz #10 üzenetére
Nem megy az iddqd? Tuti passzolom azt a verziót, marad a régi D3...
(#11) Nick Marshal
Multiban ez igaz, de Doom-ban ez hagyomány.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #10 üzenetére
cheater=retard loser ultranoob. Ez egy ilyen történet. A mod kérdés más tészta, ennyiből totál visszalépés szerintem is.
-
-
xtremez
aktív tag
válasz mentoloshypo #8 üzenetére
Megatextúrák miatt nem biztos
-
mentoloshypo
senior tag
Ez már 60 fps-el fut full hd-n?
-
xtremez
aktív tag
Az igen Akkor ez doom 1-2 -re épül ?
-
Sanchez638
addikt
Ez nagyon beteg
Számom az adatlapomon.
-
félisten
Na, ezt kipróbálom, talán még a D3-at is végigtolom miatta (korábban nem volt hozzá türelmem).
Vajon a BFG Edition-re is telepíthető?
-
iMaverick
addikt
Ez beteg, de aranyos. Viszont azt hittem, hogy a Doom3 enginre épül, nem az eredetire.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
törölt tag
Ez poén
-
Kasya
nagyúr
Tetszik a hangulata. Abszolut kikapcsolodasnak igerkezik egy nehez nap utan.
Remelem lesz Chuck Norris mod -
félisten
Tuti jó!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VoIP telefonálás
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest