Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Jézus, miért rajonganak ennyire érte? Csakis azért, mert 2012 közepén 100 dolcsiért ígértek tegra 3-at. Itt is egy csomó fejlesztö fog exluzivitást vállalni, az android meg kihal. Egy telefonnál is simán rádugod hdmi-vel a tévére, és bluetoothos kontrollerrel nyomod.
Remélem ezt kompenzálja az, hogy lesz egy kontroller emulátor/ rendszerben ouyára átnevezés, hogy más telefonon is fusson.
Oppo find 7 astro black
-
Taposo
aktív tag
A drágább telcsik is bőven képesek arra amit ez tud android/zene/film/játék/internet, és igen ehhez pedig elég ha rádugod a mobilod valamire ez a kütyü felesleges
-
Zirowe
nagyúr
Ja, majd biztos az ouya miatt fog kihalni az android.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
anulu
félisten
HTC One X. ugyanígy Tegra 3, USA-ban 10 dollár alatt szórják az ember után.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
blade zte
őstag
Ha csak 100 dollárod van, akkor vagy gyüjtesz amíg megjelenik az ouya, és veszel egy ps3-at, vagy adóra költöd. Ne gondolkodj ennyiben, ha eljut magyarországra, akkor minimum 40-ezer lesz. Létezik onlive konzol is ennyiért, ott csak internet, és tv kell, de örökre ultrajó grafikát kapsz...
Oppo find 7 astro black
-
Grasscounter
csendes tag
Hát nekem eléggé feleslegesnek tûnik.
-
anulu
félisten
az onlive nemrég kért csődvédelmet. a többi stimmel
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Misi 007
Közösségépítő
Én se jósolok nagy jövőt ennek az Ouya-nak.
Szerintem labdába se fog rúgni a jelenlegi konzolok mellett.
Bár anno az Xboxról is ezt gondoltam a Playstation-el szemben aztán mégse így lett!
Meglátjuk mit hoz a jövő... -
pigster
senior tag
Amikor először olvastam róla belelkesedtem - gondoltam is, márciusban, veszek majd egyet.
Aztán kb. egy hónapja vettem egy Rikomagic MK802 III tv sticket kb 60 dollárért. Nagyjából ugyanezt tudja. Mire meg jövőre megjelenik, addigra már még jobb kütyük lesznek. Amíg fejlesztgetik, meg pöcsörésznek vele, elmegy mellettük a világ. -
GeryFlash
veterán
Onlive csődbe ment sebaj... igen majd az ouya miatt fog kihalni az android, te ezeket a baromságokat könyből olvasod vagy sz*rás közbe találod ki?
Sztem is felesleges, tegra3-mal azért nem lehet olyan látványt csinálni, mint xboxszal, és abból is lesz 100 dodós változat, ami simán veri ezt... Magyarországon amúgyis majd 35 ezerért fogják árulni, szóval nincs nagyon létjogosultsága...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
alvarezlopez
tag
Szerintem meg nagyon jó ötlet ez a kis konzol. Főleg olyanoknak, akiknek nincs idejük/igényük komolyabb "AAA -s címekkel" játszani, de azért szeretnének néha kikapcsolódni. Viszonylag olcsó, lehetőség van emulátorokat használni rajta Lehet majd nosztalgiázni a jó öreg SEGA játékokkal!
Én mindenképp benevezek, majd egyre. -
vodkaboy22
addikt
Pár eltévedt ember utána olvasatlanságának erősen szót adnak de szeretem...
1 OUYA-ra lehet hogy android alap, de 75%ban olyan gamek fognak kerülni ami OUYA only ergo máris telo/tablet rácsatlakoztatás tv-re kilöve
2 A newwwww 2012 wii u gyengébb hardverrel rendelkezik mint a tegra3 ergo miről beszélünk??? 1 konzol már amikor boltba kerül fényévekkel levan maradva 1 PC-hardvertől... de nem is ez a lényeg hanem az, hogy a konzolra 1ből direkten lehet kódolni nem kell directx... Ergo ugyanaz a figura lefuttatása nem PC környezetben 7970-es radeont igényel directX miatt konzol környezetben 7430-ason elfut... Kis különbség...
3 Mikor találsz 100 dollár környékén ilyen tudásu MULTIMEDIA tv-hez kapcsolható android lejátszót??? Nézzetek utána 35000 környékén kapsz 2 magos 800 mhz-es 512mb ramos 4giga tárhelyes fost ehhez képest...
4 Mikor is adnak 1 xbox mellé komplett fejlesztői leírást + SDK + kapcsolás rajzot + minden fejlesztéshez szükségest???
5 Mennyi a legolcsobb xbox game??? 4990 ??? ja és évi 10k + a gold live ?? (tudom most vettem meg mer van xboxom...)
6 1 vacak telohoz 3-5k 1 vacak HDMI kábel és akkor még a kontroller ja, hogy teloval nem tudsz 1080p kitolni a tv-re ...
7 Kimondta nektek, hogy htc X-et csakúgy jófejségből 10 dolcsiért hozzád vágnak??? szerintem a havi 40 dolcsi előfizu azér nem kis pinz....
8 Mikor kapsz tabletet/mobilt bármit tegra3mal 100 dolcsiért minden felszereléssel, hogy tv-re kösd???? Ja, hogy a legolcsobb nexus 7 tegra 3mal is 180 dolcsi ja és, hogy nem lehet rákötni tv-re (nexus 7em van...)
9 Az ouya árában rengeteg olyan szolgáltatás van benne alapból amit egy apple tv mellé mindenki mosolyogva 100 dolcsiért perkál ki az USA-ban ... (nézzétek meg a listát kickstarteren én meg néztem amikor befizettem rá...)
10 Kimondta, hogy emiatt kihal az android? Inkább az apple tv---....
És a listát lehetne sorolni tovább....[ Szerkesztve ]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
gabber01
addikt
válasz vodkaboy22 #14 üzenetére
jó a szó tesó
de szvsz ezt sem fogják soha 100 dodóért adni...láttunk már ilyet. na nem mintha nekem valaha is kellene, csak mondomMan proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
vodkaboy22
addikt
99 dolcsi + 20 dolcsi (szállításért) kapom meg majd az enyémet márciusban (mindenki más előtt 1 hónappal ) Igen kickstarteren magyar is backelhet és international 20 dolcsiért szállítanak cakumpak... tehát igen
150 dolcsiért (+ 1 kontroller) megkapom 1 hónappal a bolt előtt mennyi az az annyi ? nincs 30 000 pinz...Ja és már előrendelhető 99 dolcsiért + 30 dolcsi kontrollerenként ha akarsz még az alap 1-en kívül (max 4-et kezel majd az ouya) + 20 dolcsi international szállítás de ez mivel már előrendelés ezért áprilistól szállítják nem márciustól
[ Szerkesztve ]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Prof01
veterán
Szerintem az alkalmi játékosok körében simán meg fogja állni a helyét. Már most nagyon sok játék elérhető az Android piacterén (többsége ingyenes) + az OUYA-hoz lesz pár exkluzív cím is.
Lehet én is veszek majd egyet, de nem is a játék miatt, hanem inkább egy multimédia lejátszónak a TV-hez.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
atike
nagyúr
Jó hír!
Pedig anno mennyi helyről lehetett azt hallani, hogy semmi nem lesz belőle...
-
pigster
senior tag
válasz vodkaboy22 #14 üzenetére
Írtam, tetszik a kütyü, de:
100 dollár körül mikor találok...1-10 és tovább
Találtam: 60 dollár az MK802 III - mindent tud, amit leírtár
HDMI kábel? Nem kell hozzá, mert alapból hdmi csatlakozó dugod a tv-be. Ha mégis kéne, adnak hozzá egy 20 cm-es kábelt. Nekem eddig tökéletes volt.
Nem tegra 3, de eddig minden játék futott rajta, amit akartam, emulator is. Nem egy nagy akármi, de pont tegnap dosboxban játszottam warcrafttal.
Játékvezérlő az nincs hozzá, nem is izgat, van amúgy is négy darab.
Plusz szolgáltatások? Gondolom amjd USA-ban lesz , itt meg lehet csorgatni a nyálat.Ettől függetlenül nem rossz gép, lehet, hogy veszek is egyet, de ne az legyen már, hogy semmi hasonló nincs, mert van.
-
vodkaboy22
addikt
Már pedig kontrollerrel tegra3mal + egyedi szolgáltatásokkal INGYEN + full SDK fejlesztéshez szükséges dolgokkal 100 dolcsiért NINCSEN hasonló
A 60 dolcsis cucc amit vettél milyen termék támogatással rendelkezik? Ja, hogy örülni fogsz ha egyszer lesz rá tört 4.2android rom majd valamikoo... félig müködve.... 1 vacak BT kontroller mennyi is? 5-10 k között az mennyi dolcsi 25-40 dolcsi... Ja hogy azér mivel játék platform igenis számít a tegra3 miért? Mer az ouya natív 1080p fog kiadni a tv-re és ott már kell a számítás, ja hogy az mk802 720p-ad ki max
Ok 1 kontrollerrel + az mk802 kb 100 dolcsi máris és hol tud annyit mit 1 ouya? Hát sehol ... Hol van annyi támogatottsága mint az Ouyanak már most ? sehol Ja hogy az mk802 már most levan tudva a "terméktámogatottsági" listáról huh occo android mit is várunk...
Legyünk már szélesebb látókörüek.[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
válasz vodkaboy22 #21 üzenetére
Legyünk. Te az MK802-ről beszélsz, én meg az MK802 III-ról. Tök más cucc. Támogatás letudva. A legelső darabokat okóber 25. környékén szállították ki. A legutóbbi firmware nov. 30-i. Hivatalosan letölthető. Szóval támogatás miatt nem aggódok.
Ez mind most van: most tudok vele internetezni, játszani, filmet nézni, torrentezni. És hol van az Ouya? Sehol. -
Zirowe
nagyúr
Jó sok hülyeség lett itt leírva.
Alapjáraton a rootnak a fejlesztéshez semmi köze.
Android sdk-t az tölti le, aki akarja, teljesen szabad a fejlesztés, szóval ez nem érv.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
$p@rr0w
őstag
Igazad van nem értek hozzá ezért rosszul fogalmazok, a lényeg hogy egy andrioidos telót rootolni kell hogy rendszer szinten hozzáférj (mondjuk erőforrás felszabadításhoz kigyomlálni). Itt ez "legális" lesz tehát a hardvert a közösség várhatóan igen magas szinten ki fogja használni. És szerintem ezért lesz ennek igazán létjogosultsága, a másik meg az egységes harver ami miatt a konzolok megelőzték a pc-ket annak ellenére hgy technikailag gyengébbek.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Zirowe
nagyúr
Első sort nem rád értettem.
Amúgy rootra kb a felhasználók 5%-nak van szüksége.
Fejlesztéshez nem kell, max ha olyat készítesz, amihez root kell, ami megint csak egy vékony réteg.Amúgy kétlem, hogy az ouya alapból rootolva jelenne meg.
-
vodkaboy22
addikt
Android sdk mindenkinek van ez igaz, de az ouya android modifikált verziót kap és speciális ouya sdk-t ami inkább fog egy xbox sdkhoz hasonlítani mint az android sdkhoz. No meg melyik android készülékhez adnak részletes fejlesztési/gyártási leírást naplót nyáktervet mindent??? Az ouya sdk pont ennyire lesz több az android sdktól.
-
Zirowe
nagyúr
válasz vodkaboy22 #27 üzenetére
Sőt, +100$-ért ouya mérnököt is örökbe fogadhatsz.
-
$p@rr0w
őstag
válasz vodkaboy22 #29 üzenetére
Nem, többeknek már kiküldték: én egy ázsiai fickót kaptam, nem sokat értek abból amit motyog, de a krumplit szereti.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest