Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
En sem ertem hogy mi ezen a vicces de valami nagy dologrol maradhattam le mert igencsak ujjong itt mindenki Igaz munkahelyen neztem, kis ablakban hang nelkul... de akkor sem vagom hogy hol a poen.
A jatek johet, nagyon bejott az elso resz. Anno vegigjatszas utan orakon at bujtam az angol forumokat hogy teljesen felfogjam a sztorit pedig valoszinuleg eleg lett volna ha megnezem a kepregenyt meg az animaciot is.
-
ferencka
tag
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
Arena87
aktív tag
Ezt nem nagyon értem. Halloween-es sokkal jobban volt.
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
PAtr0n
addikt
Én azért csak vártam, hátha kiugrik egy necromorph onnan.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
jimessor666
aktív tag
Muhaha!
私たちに聞いてください。!
-
törölt tag
Ez de beteg, áh.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
A sok pihent agyú.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Black Dragon
addikt
-
Gude
senior tag
Pihent agyú a kitalákója
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
dfdfdf
őstag
Tudnak a fiúk
-
Thodeus
aktív tag
Illik a dead space-hez
-
Akos96
senior tag
Nagggyon jó.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest