Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Jó kis hent esztelen..idevele
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bognar110
őstag
Marhára tetszik a grafikája Jöhetne már
-
F34R
nagyúr
jó lesz ez , kiváncsian várjuk.
-
Koley
tag
Nem rajongok a zombis játékokért, de ezt ki fogom próbálni
-
Findzs
addikt
szokásos bugok ebben is benne vannak
-porzik a kocsi szakadó esőben
-a karakterek beleesnek a padlóba tárgyakba
stbna de majd meglátjuk hosszú távon mennyire fogja lekötni az embert mert a videó elég uncsi volt
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
DrTroglodyte
tag
Úgy néz ki, jobb lesz, mint amire számítottam. Éjjen!
-
törölt tag
Haverom mutatta pár hete ezt az l4d2-re hajazó cuccot, akkor még jóval rövidebb vid volt róla, mint ez a mostani. Az oké, hogy lehet autókázni, meg kilehet törni a szélvédőt, de a kocsi egyébként nem törik, és x zombi után is olyan mintha most jött volna ki az autómosóból
-
MichaelSD
őstag
Ez nekem is tetszik, jó a hangulata. A harc nekem egy kicsit monotonnak tűnik, de lehet hogy csak videon ilyen.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
tome.jr
addikt
Na ez baromi jó lesz, hangulatra meg grafikára is bejön.
-
Necroman_Mk2
őstag
A rendertrailerek eddig nem nyűgöztek le, de a gameplay alapján az év egyik pozitív csalódása is lehet.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
banhammer
veterán
Hm...
Mókás egy játék lesz.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
havasa
aktív tag
Ez jó, Carmaggedon includid.
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Kanczy
veterán
Finomság
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
wikings2
őstag
Nem rosszul néz ki Amolyan Arx Fatalis és Dark Messiah beütéses nekem hogy látod a lábát és a bal kezét is szinte minden támadásnál
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Janika!2
aktív tag
Remélem jó kis játék sül majd ki a végén belőle,szeretettel várjuk!
-
Enton
addikt
Anno még 5 éve mikor bejelentették akkor aztmondták cryengine-lesz. node sebaj jól néz ki nagyon!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
danilla
őstag
Imádom
-
Motion_Blur
félisten
Na ez kell nekem
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
7
addikt
Kíváncsi leszek, mennyire sikerült fenntartani a feszültséget a játék során. Egyelőre úgy érzem, megvan a veszélye a Far Cry 2-ben is jelen lévő sok üresjáratnak.
-
Enton
addikt
Hát ez marha jó lesz. Nem véletlen a cryengine sem.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest