Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
Akkor valszeg én vagyok az ellenpélda. 530-as diesel Bangle féle 5-ös sorozat. Az a kigyurt, kopasz, típúsú kidobós fajta verdája. Magam kopasz vagyok (hullik már) viszont kigyúrtnak még egy gyengénlátó sem nevezne. Egyszer már mentem vele 110-el is, de átlag a 90. Szerintem én vagyok a bimmeresek szégyene.
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
berek21
őstag
Igaz. De pár dolog lemaradt a képről. Az OTP ingatlanos részlege hírdeti, nagybetűs falusi csok felirattal. Ehhez képest a posztokból kiderül, hogy a ház állapota miatt kizárt hogy ők megitéljék a támogatást. Amúgy a hozzászólási lehetőséget letiltották, miután a leggyakrabban ismételt szó a "bulldozer" lett.
Az egyik hozzászólásban a szomszéd fotóját törölték (én sem láttam), de két helyen is süllyedt alapzatot mutatott. Ja,és ez egy tömésház, aminek a javítása nem könnyű.
A hely pedig egy eldugott kis zalai falu.Lancia Delta III eladó!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest