Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz shteer #33595 üzenetére
Nyilván nincs jobb dolgunk, mint nekiállni sokezer értékelést kivizsgálni utólagosan a frissített-optimalizált szabályzat szerint, ami egyébként azért is változik, mert nincs kapacitás/mód a vitás esetek megítélésére. Persze semmi sem tökéletes..de meg lehet mutatni milyen az ;p
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz SUPREME7 #33593 üzenetére
Mivel ez nem nyilvános téma, másnak nem is nagyon kell történnie..egyébként ajánlom figyelmedbe a linkelt írás megfelelő részét..egyszerűen annyi van, hogy valóban friss szabályok mentén intézkedünk sokszor, nincs kapacitás visszamenőleg rendezni bármit is. Nyilván kirívó esetben megtesszük, ez is lehetne az, de nem ebben a formában lesz. Ennél többet nem tudok ehhez hozzáfűzni
Gyuri
Azt az apró tényt hajlamos vagy elfelejteni, hogy nem főállásban csináljuk ezt..nekünk is van szabadidőnk, érdeklődési körünk, stb. Attól, hogy ide épp benézek rendszeresen, nem pattanok minden ügyre azonnal..megvan az útja-módja, ha valaki el akar érni minket "hivatalosan", a többi csak fehér zaj kb. -
SUPREME7
addikt
válasz Speed® #33591 üzenetére
Gondolod nem beszéltem a modival? Azt tanácsolta értékeljem én is vissza és ennyi, meg a fent idézett nyilvánvaló baromságot... Akkor annyira nem foglalkoztam vele, hogy "tovább vigyem" a dolgot, de azóta többször feldobtam nyilvánosan, hátha segít, de vagy törlitek vagy megmagyarázzátok a megmagyarázhatatlant. Ha nem jött létre üzlet és az eladót nem érte sem anyagi, sem semmilyen egyéb kár akkor nincs negatív... Ennyi a lényeg.
(#33592) Gyuri27
Dehogy foglaltam le, felhívtam, hogy x összegért érdekel és elmegyek érte, megadta a címet, de a telefonban sem volt túl bizalomgerjesztő, a cím a putri közepén, és a hirdetésben is netről letölttt kép volt, úgyhogy nyilván nem mentem el megnézni se.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz SUPREME7 #33589 üzenetére
Én már itt vagyok már egy ideje. De még olyat nem láttam, hogy valakinek igaza lett volna.
Azon többször átfutottam, hogy ne nyilvánosan csináld a palávert. Mert bárhova írsz az nem oda való.
Privátban meg a lehülyézés határát súrolja sokszor a hangnem. De igazad akkor se lesz.
Némi kioktatást kaphatsz ezt olvashatod is.Ennyi.Még ha le is foglaltad és aztán azt mondtad köszi nem. Abban szerintem nincs semmi.
Az más ha valahova utazok, autózok és a semmire meggondolod magad. Mert ott ugye bukó idő, pénz, energia. Ott mehet a negatív, fekete.Az is érdekes, hogy nyilván minden flottul müködik mindenhol. Mert itt már X hsz-n keresztül jön a mana.
Hmmmm.
Valahogy arra mindig van energia, idő, hogy el legyen magyarázva miért te vagy a zsákos.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz SUPREME7 #33589 üzenetére
Anno miért nem álltál ki a vélt igazadért..? Nem tudom, mióta él pontosan az anyagi káros kitétel, de feltételezem nem ok nélkül járt el így a kolléga..de ha ennyi idő távlatból eszed a kefét emiatt, miért nem veszed a fáradtságot és keresed meg a partnert/modit..? Mert amit ide produkálsz, annak nem sok értelme van :S
-
SUPREME7
addikt
válasz Speed® #33587 üzenetére
Ez nem arról szól, hogy csörtézzem le vele. Nyilván leszarja, hanem akkor kellett volna az elj@ró modinak picit gondolkodni és ha hibázott,elismerni,törölni ami nem jár. A lealkudott, megbeszélt árról meg annyit, hogy igen ajánlottam egy árat, hogy annyiért érdekelne, és elmegyek érte, ennyivel kompenzálva hogy nem kell kimozdulnia én meg ki szeretném próbálni. De ez kb mindennapos sztori, alkudozunk, megegyezünk, aztán valaki meggondolja magát stb ez így megy. Az meg, hogy keresett-e telefonon fogalmam sincs, lehet, de ez is kb lényegtelen...
-
szebe
addikt
válasz Depression #33586 üzenetére
50k?
Újonnan ért annyit, 4(?) éve..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz SUPREME7 #33582 üzenetére
A másik fél tudja kérni a negatív törlését, vele csörtézd le. Megbeszélt/lealkudott vételár után nem jelentél meg és lettél elérhetetlen, ez picit másképp hangzik, mint amit írtál. Abban egyébként igazad van, mai szemmel ezért nem járna negatív, de ez nem azt jelenti, hogy korrekt voltál, ha minden így volt. De ezt csak te/ti tudjátok ugye.
A téma viszont nem ide való, jelentés formájában működik, a nyilvános sarazás nem vezet megoldáshoz.. -
SUPREME7
addikt
válasz Gyuri27 #33583 üzenetére
Igazam van, nem azzal van a baj, hanem egyszerűbb nekik félremagyarázni, meg elbagatellizálni, ahelyett, hogy azt mondanák, hogy igazam van és domperke csak valami okból meg akart szopatni. Mert más magyarázat erre nincs, ennyi erővel a fél HA-nak kiszórhatom a negatívat aki nem jött el egy cuccért amire azt mondta érdekli.
Most igazából nem is tudom mi miatt tört elő az igazságérzetem, csak valami hasonló téma volt a csalósban és kiadtam magamból hirtelen felindulásból, de törölték a monológom.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Speed® #33581 üzenetére
Mondd a megoldást, és azt csinálom, hogy eltűnjön az indokolatlan negatív értékels. A két ember arra vonatkozott - akár repül a ban személyeskedésért, akár nem - aki nem tudta értelmezni, hogy az elmegyek megnézni az nem egyenlő azzal, hogy meg is veszem, a másik meg aki nem tudta értelmezni, hogy azért nem mentem el mert az eladó gázos volt, és azzal, hogy nem mentem el HÁZHOZ azzal egy büdös forint kárt nem okoztam neki. De ő mindenképpen valami okból meg akart szopatni, mert ilyeneket talált ki, hogy ...
a körülmények nem annyira lényegesek így érhette akár kár is...Mondjuk szabit vett ki vagy nem ott lakik csak elkellett oda buszozzon stb stb.
Ezt nem az eladó állította, ezt már domperke képzelegte hozzá, miközben a faszinak ki se kelteltt mozdulnia, azt mondta egész nap otthon van mehetek megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
pf Nem tudom ehhez van-e valami közöm vagy egyébként is ért ez a poszt, de faszkivan. hogy két idióta miatt van negatív értékelésem a HA-n, miközben egy forinttal nem károsítottam meg senkit. Persze a hozzászólásomat kommentár nélkül törölték, gondolom azt is meg tudják magyarázni miért.
https://logout.hu/bejegyzes/rios_gephaz/miert_nem_lehet_jelenleg_ertekelni_ha_nem_megy_el.html
Full nevetséges néha ami itt megy.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz quailstorm #33576 üzenetére
hd kijelzovel annyit se er, ritka nyomik a 15,6 hd panelek, hd+ vwrziohol se sok ertelmes van
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
quailstorm
nagyúr
Yap, én az E472-t 55k-ért adtam el használtan. Kb annyiért mentek a Haswellek. Ez ugye csak 14.1-es, viszont nem Ivy hanem Haswell.
Újat is csak 63-ért tudtam eladni, a kutyának se kellett pedig szerintem korrekt kis gép. Oké ki volt bontva, utolsó darab volt, de így legalább volt menet közben is fotó róla...Nem volt karcos csak beleette magát a por, de ráhagytam. Meg ugye a touchpad kikopott.
72-75k az most az üzleti szériás Ivy Bridge ára. HP 8570 vagy Dell E5530 (ilyen van nálam, 75k volt 320-as vinyóval). Ez már 15.6".
Szóval az a tejfölösdoboz Acer max 50k...
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Papooo #33572 üzenetére
"Ne feledje, az ACER Márka fogalom !"
Jaja, fogalom a szervizekben.. Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla, meghibásodások terén.."Video Memory : 2.107572 KBytes !"
"ilyen tudású Notebook-ot ennyiért nem találtam sehol !"
Persze, mert mind kb 30 ezerrel olcsóbb... -
Papooo
senior tag
Ez most komoly?
"Businessman Üzleti Notebook ACER E1-570 Elegáns és komoly !
Kiválóan alkalmas üzleti, hívatali célra,
Könyvelésre és Internetezésre is
Eladom a képen látható notebookot.
Megbízható komoly gép,
Megbecsült, kifejezetten Új állapotú!
A fotók róla készültek, eredetiek.
Műszaki jellemzői:
Monitor Name : 15,6" LG LED Display LP156WH3-TPS2
Processor Name : Intel Core i3-3217U
...
Video Chipset : Intel HD Graphics 4000
Chipset Codename: Ivy Bridge GT2
Video Memory : 2.107572 KBytes !
Drive HDD : 500 GB Hitachi HTS725050A9A364
DVD Drive : HL-DT-ST DVDRAM GU71N
Memory ard : 4GB DDR3 SD RAM
....
A könnyebb kezdés érdekében tettem rá
win 10-et és néhány,
a mindennapokban használható programmot is,
tehát azonnal használatba vehető.
-----------------------------------------
Az ára mindössze : 72.000 ft. és FIX !
Tehát még a fele sincs egy mostani új hasonló tudásúnak !
Mielőtt meghirdettem, szétnéztem az aprókon is,
ilyen tudású Notebook-ot ennyiért nem találtam sehol !
Ne feledje, az ACER Márka fogalom !"[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Trailblazer
veterán
-
313313
addikt
válasz Trailblazer #33565 üzenetére
Azt viszont csak Telekom (30-as) árulta
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
szupermacs
veterán
válasz Trailblazer #33565 üzenetére
Az a 2GB RAM-os?
-
Trailblazer
veterán
válasz Depression #33556 üzenetére
Az a "lite" jó lesz lte-nek is, azaz 4g verzió az S3-ból. Nekem is ilyen van.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Silεncε
őstag
válasz customer114 #33561 üzenetére
Nemdohányzó női tulajdonostól
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Depression #33556 üzenetére
Nyilván annyi esze sincs, hogy tudja, hibásan írta le az árat is. 13000ezer az 13 000 000 Ft...
Live-Die-Respawn
-
customer114
őstag
válasz Depression #33554 üzenetére
Küldhetitek a Mesternek, ő biztos cseréli valamelyik kukás erősítőjére.
-
Papooo
senior tag
válasz Depression #33554 üzenetére
Helo adné kérte egy vógment, jól muzsikál.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Weareus
addikt
Régen, a nyolcvanas években, a Pajtás Hahotában is volt pár apróhirdetés:
Összecsukható esernyőmet kinyithatóra cserélném
Házastársamat társasházra cserélném
Megbízható szú társat keres. Szekrény van.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Régi kazettás, Nintendo játékok jók xbox-ba és ps4-be is, most már ezt is tudom! omg
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Lehet,h tobb is van neki.
Ugy meg van is ertelme a dolognak.Voltam olyan buliban,hogy a hostescsajok csak akkor adtak ingyen piat,ha likeolhattak a sajat hulyeseguket a te facebook profiloddal.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TaaT
nagyúr
"Kommpreszor
25 000 Ft- Hány literes?
- Hettő..."Give them hell Ukraine!
-
Vakegérke
félisten
válasz szupermacs #33537 üzenetére
Mondjuk ő csak kocsit hirdet, tehát nem kizárt, hogy egy darab szerszám sincs benne.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz szupermacs #33535 üzenetére
No, azért van neki ára. Kérdés, hogy a benne lévő szerszámok mennyit érnek.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Chaser
legenda
válasz cbmfan #33532 üzenetére
elég ha utcán kitapasztalta 40-60 korosztályból is ismerek köztük olyat mindennek lehet nevezni csak embernek nem, elnézést, mindennek nem, állatnak pl nem, ők fentebb vannak
nem általánosítás, de sajnos ez a népcsoport arányaiban sokkal tömm nem embert tartalmaz mint általában, elég szégyen hogy a felsőházban ui-ek vannak akár fehér színnel öltönyben és nyakkendőben..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TaaT
nagyúr
"177 darabos Új Yato szerszamkocsi
145 000 Ft
BudapestÚj, 177 darabos Yato Lengyel szerszamkocsi. Átvehető Budapesten. Az ár akkor érvényes, ha 3xmegosztod és 1x like olod a bejegyzést!"
Give them hell Ukraine!
-
cbmfan
őstag
válasz Chaser #33524 üzenetére
ugyan, ehhez sem eszük, sem pénzük nincs. ájfon, bagó, pia és egyéb ami kellhet, és ennyi.
viszont negyvenes-hatvanas korosztály teljesen más, ők még tudják, hogy mit jelent az a szó, hogy becsület. többen is távolról köszönnek nekem, baráti a viszonyom velük. cigányok ők is, és erre panaszkodnak amit írtam fentebb.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
opr
nagyúr
válasz szupermacs #33530 üzenetére
Ha eleg ideig asztatod...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz szupermacs #33528 üzenetére
Mit nem ertesz a mindenen?
Ajtotamasz, papirnehezek, biciklitamasz, pingponguto, raadasul ha eleg bator vagy, minden lehet dildo.Szoval, a cucc "minden hesz" is jo.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
szupermacs
veterán
válasz Trailblazer #33527 üzenetére
Ha a balusztrád építés baluszterekből jelenti a mindent, akkor rendben. Talán asztal alá támasznak még jó lehet.
-
Trailblazer
veterán
válasz szupermacs #33526 üzenetére
Én nem értek hozzá (ehhez sem), de nem érted, hogy minden hesz jó?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
szupermacs
veterán
válasz Trailblazer #33525 üzenetére
Ki használja lépcsőnek a balusztert?
-
Chaser
legenda
válasz cbmfan #33520 üzenetére
ugorj be egy thaibox edzésre ha van lehetőséged, ott tapasztaltam meg milyen gyors egy 55-60kg-os gyerek:d akkor még csak 60-70 körül voltam, most 110 vagyok - híztam 10-15-öt télen:d -, mesélték 1x hasonló kategóriás gyereknek fülét is leszakította, mire megmozdult már körbetáncolta ( : aki ilyesmit rendszeresen csinál még annak is meglepi lehet egy pillesúlyú játékos, aki meg nem annak naaaaagy meglepi, nem beszélve az elmebeteg fajtáról ami egyből kést ránt és nem érdekli mi lesz, szóval okosan, ha elfogadsz egy tanácsot
jut eszembe:
napsütésben tisztességesen munka közben megbarnult egyed dicsekszik apjának, elcserélte a bökőt egy szép órára
apja úgy tarkón vágja a gyereket lefejeli az asztalt:
és ha anyádat szidják megmondod mennyi a pontos idő?
:dszerk: kenwood ezért tanácsos megtanulni a lábat használni, nem kell ilyesmiket 1m-en belül engedni, pár hónapja jól karcosan összebandáztam valami fiatalabb gyerekkel, pont ez a téma jött szóba, mondtam neki is a lényeget, 1m megtartása, azt mondja azt nem lehet, ha megindul felé az egyed, mondom gyere 1m-en belülre...rájött h lehet távolságot tartani :d neki nem sikerült, 2 másodperc alatt szétrúgtam volna:d
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz cbmfan #33520 üzenetére
A 99%-nak igen,de nem jo a masik 1 szazalekba belefutni.
Aki tud bunyozni,az ellen a meret inkabb hatrany, mint elony.
Eltori az allkapcsod,mire felemeled a kezed,es meg nagyobbat is esel.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
cbmfan
őstag
válasz kenwood #33518 üzenetére
ugyan, csak a szája jár az összesnek, mást nem tudnak. nem 40 kilós nyikhaj vagyok, ha felemelem hangom benyögi, hogy "jóvan tesa, nincs baj".
ma délelőtt kimentem közeli bolhára, hátha találok valamit. ötvenes ember megszólít, van nála vincseszter, nézzem meg. előre tudtam, hogy egy hamis Samsung SSD lesz - és tényleg 512 Gigásnak matricázva, tízezerért.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz seniman #33500 üzenetére
Ácsi ácsi ácsi. Úgy értettem, hogy rákos sejt, azaz terjed és ha nem állítják meg, akkor könnyen komolyabb károkat is okozhat. Nagyon nem úgy értettem, hogy a "rák egye ki" meg hasonlók. Nem ahhoz a bizonyos népcsoporthoz tartozok.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
gban
veterán
válasz Depression #33497 üzenetére
Valóban már levették, nem elírás (részemről): 9.999.999.- Ft volt az ára
Postázást nem vállalok.
-
cbmfan
őstag
bolhapiacon a retkes cigány hülyegyerekeknek (értsd: húszas éveikben lévők) ha beszólnak egy dolgot mondok: csinálj magadnak kistestvért és mosolygok. nem értik, néhányan összedugják a fejüket, ha leesik nekik megy a fent említett szöveg. én meg kiröhögöm őket mert esélyes, hogy igazam van
-
szupermacs
veterán
válasz customer114 #33512 üzenetére
A másik kedvencem. Nem tudom, hogy miért akarják ennyire, hogy Diablozzak.
-
customer114
őstag
válasz szupermacs #33503 üzenetére
vagy "a devla vigyen el"
-
Chaser
legenda
válasz szupermacs #33509 üzenetére
az irodán fogták a fejüket amint meglátták h elindul feléjük :d
amikor óraátállítás volt nagy balhét csapott, mert kiszámolta hogy ő egy nappal többet dolgozott:d
bérpapírral is mindig kimászkált, verte az asztalt, akkor épp ott voltam, aztán kiderült nem is az ő bérpapírját vitte ki :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz szupermacs #33505 üzenetére
erről jut eszembe kedves volt kollegám, dr p_ulya l_ajos, aki fb-n úgy írta a nevét p_uja l_alyos ((( :
szerk: matekban is jó volt, 6x6= 32..lol :d megszínesítette a napjainkat ( :
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz szupermacs #33505 üzenetére
De,csak szerencsére ebben ez a népcsort nem játszott közre.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
kenwood
veterán
válasz shteer #33499 üzenetére
az osszes lol stream tele van ebola-cancer,kappa es hasonlo legalja "szakszavakkal". sajnos beszivargott magyarorszagra is.
Be kene tiltani a sulikban az angol oktatasat.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest